Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеТрансфериФудбал

Чаушић: „Одлука у наредних неколико дана!“

Према замислима Митра Мркеле и Владана Милојевића место централног везисте у наредним сезонама требало би да заузима Горан Чаушић.

Стандардни млади репрезентативац пуштен је са Маракане заједно са великим бројем друге талентоване деце за време владавине Владана Лукића без да је добио праву прилику. Сада би, ипак, могао да се врати својој кући и покаже свој квалитет као централна фигура везног реда.

„Био сам на састанку са људима из Црвене звезде, звао ме је и тренер Милојевић. Сви су ми рекли да би јако волели да ме виде у тиму за следећу сезону на позицији централног везног… Причали смо дуго и мислим да ће се све знати врло брзо. Највише за пар дана“, рекао је за МОЗЗАРТ Спорт Горан Чаушић.

Горан има уговор на још годину дана али због испадања Осасуне из елите слободан је у избору нове средине.

„Постоји излазна клаузула, тако да то не би био проблем. У Црвеној звезди сам био 12 година, прошао сам комплетну школу и волео бих да се вратим. Међутим, рекао сам људима из Звезде да сачекају још неколико дана. Није спорна моја жеља, али“…

Чаушић ће сачекати још неколико дана због понуда из јачих лига.

„Ако добијем понуду из Шпаније или Немачке, у том случају мој повратак у Звезду не би био реалан. Посебно, јер сви у нашој лиги желе да дођу до прилике да играју у таквим земљама. Постоје неке приче, неки људи су ме звали… Тако да ћемо видети. Као што сам рекао, све ће бити познато за неколико дана.“

Подсетимо, Чаушић може да покрива све позиције у средини везног реда, задњег, централног и офанзивног везног.

Повезане вести

7 comments

krvavi zvezdas-DE јун 11, 2017 at 23:26

daleko ti lepa kuca..takvih ima i u seoskim ligama..obican balvan koji nije mogao da igra ni u drugu tursku ligu..isti srnic,poletanovic i kompanija

Reply
десеткоментара јун 11, 2017 at 13:51

немамо ми тих неколико дана! ако се теби долази онда дођи, ако не сретно!

Reply
dejo јун 11, 2017 at 13:06

Casicu ako volis Crvenu Zvezdu doci ces ako ne srecan ti put u nekoj od pet najacih liga u Svijetu ,Casicu nemoj da dolasis u Crvenu Zvezdu ako neces da gines za Zvezdin grb i dres na terenu

Reply
kastiljo јун 11, 2017 at 10:52

Ако добијем понуду из Шпаније или Немачке, у том случају мој повратак у Звезду не би био реалан……..Razumljivo je da se trazi transfer u neke jace lige,ali ovo sto je rekao nekako,deluje,vodi ka tome da ce prvom prilikom traziti da zapali.Moramo stvoriti TIM,ekipa kao skup ljudi moze vrlo lako da bude nefunkcionalna,ali tim se drzi kao porodica.

Reply
pera јун 11, 2017 at 12:16

U pravu si i ja to potenciram stalno. Prosto mi je degutantno kad neki igrače u veznom redu karakterišu kao glavne i sporedne. Kad tim deluje i igra kako treba potpuno je nebitno ko je kako formacijski. Što da možda nije zadnjem veznom zabranjeno da napakuje šansu bilo kome. Bitno je da tim igra i u fazi napada i u fazi odbrane kompaktno i da se pre svega mnogo trči da se radi na terenu a ne glume zvezde. Nadam se da smo krenuli u dobrom smeru i još nešto i dalje ne vidim da oni koji su suvišni pronalaze neke druge angažmane. Gde su ti silni menadžeri koji su ih kovali u zvezde pa za njih je lako naći drugi angažman. Milojević i Terzić imaju obavezu da daju šansu našoj deci a njihova je obaveza da su disciplinovani i da svako na svojoj poziciji bude spremniji i više trči od protivnika. Ne bi bili u Zvezdi da nisu talnetovani. Podignemo li spremnost tima na veći nivo igraćemo dobar fudbal konačno. Kopirajte Radonju on igra najbolju odbranu iz koje proizlazi lak napad. Da bi imali taj brzi napad potrebno je da špicevi budu okretni i brzi a ne šifonjeri.

Reply
aleksandar јун 11, 2017 at 14:25

idemo zvezdo

Reply
kastiljo јун 11, 2017 at 15:25

To je to.Nas je (ne)trcanje kostalo titule.Partizan nas je u svakom derbiju oduvao u tom aspektu,tehnicki oni nista od nas bolji nisu,mozda cak i inferiorniji,ali su trcali ko besni psi na svakoj utakmici.To je sistem po kome partizan vec godinama igra i koji im je na ovaj ili onaj nacin donosio odredjeni rezultat.Oduvek je bilo ocigledno da u zvezdi ne prolaze pravolinijski brzi igraci,vec tehnicari poput Kataia.Ono sto je problem je sto zvezda nema trenera koji ce napumpati kondiciju tim igracima,talenat je tu,ali kondiciono zvezda nije bila sposobna jos od kraja robijevog mandata.Problem je sto je Zmaj od Mojkovca rasturio ekipu na tom planu,ne bivsi svestan koliko manjak kondicije utice na samopouzdanje igraca,jer nije isto kad je igrac u 70om-80om minutu svestan da moze lagano da pretrci protivnika i kad je svestan da mu je dusa u nosu.Svako ko se barem malo bavio fudbalom,cak i amaterski to zna.Dakle samo kondicija da se nabije na pripremama i mi cak i sa ovim igrackim kadrom mozemo da osvojimo titulu,u LE tesko,ali na titulu bi mogao da se kladim.

Reply

Leave a Comment