Moja Crvena Zvezda
ВажноТрансфериФудбал

Запело око Савића: Вујадин прескуп за Звезду?

Иако се у једно тренутку његов долазак чинио готово извесним, трансфер Вујадина Савића сада делује све мање реалан.

Наиме, како пишу „Вечерње новости“ долазак Савића је и даље под знаком упитника. Сада већ искусни штопер тражи нови клуб након разлаза са молдавским Шерифом, али је велико питање да ли Звезда може да одговори његовим финансијским захтевима, те за сада назнака комплетирања трансфера нема.

Клуб неће улагати пуно новца у појачања овог лета те је политика да се доводе слободни играчи, пре свега домаћи и повратници из иностранства које би Звезда могла да плати.

Повезане вести

8 comments

zarezglisic јун 11, 2017 at 17:50

obican maneken da vredi negde bi igrao
kakve pare on trazi da voli ida postuje ono sta mu je zvezda dala peske da dodje iz moldavije

Reply
zarezglisic јун 11, 2017 at 17:50

obican maneken da vredi negde bi igrao
kakve pare on trazi da voli ida postuje ono sta mu je zvezda dala peske da dodje iz moldavije

Reply
LA[K]I јун 11, 2017 at 17:43

Hahaha da li je ovo vic ili istina. Video decko da nas svako muze pa hoce i on.

Reply
десеткоментара јун 11, 2017 at 13:49

ако су паре проблем(мада сумњам да је до лове,мислим да прије Милојевић није за ту опцију ако баш не мора), онда нека и не долази! ваљда имамо некакв буџет па све у том оквиру, ништа и никоме преко!

Reply
dejo јун 11, 2017 at 13:18

Mislim da bi na mjesto stopera Crvena Zvezda treba da vrati Bisevca i da sa njim igra u tandemu Zvezdino dete a sto se Savica tice ako ne moze da dodje u Crvenu Zvezdu nije smak sveta

Reply
Boki јун 11, 2017 at 17:58

Kako smatraš svaki dan

Reply
maximilian88 јун 11, 2017 at 11:03

Taj tzv. Grof kako ga ti bezblamno nazivas je doveo sve sto valja u Zvezdu u prethodne 2 godine. Huga, Donalda, Kangu strance koji su njegova zelja bili. Razigrao Kataija, Luca, Gruju za koje smo pare uzeli. To sto su nesposobni skauti i Terzic te novce procerdali na razne komandose Edsone, Moucea, Ruiza je drugi par opanaka. Namerno sam se ovako izrazio jer su tebi opanci koliko vidim po niku veoma bliski.

Reply
Crni Grga iz Mokroga Luga јун 11, 2017 at 09:43

Стара пословица каже: „Покриј се онолико колики ти је јорган“!
Наш буџет /јорган/ је опустошен и не треба улудо бацати паре као што су то радили бизарни лик Блажа Радосављевић и тзв. Гроф, доводећи и Кунту и Панту, а нико од тих ликова није ништа показао у Звезди, већ су пуних џепова, онако за ништа одлазили из клуба, одигравши по пар минута неке утакмице. Доста је више довођења прескупих играча који не вреде ништа. Јер да вреде не би њима Звезда ни на ум пала, већ би играли у најбољим италијанским, шпанским, немачким или енглеским клубовима. СТОП ДОВОЂЕЊУ РАЗНИХ ФУДБАЛСКИХ НЕЗНАЛИЦА И ГОМИЛАЊУ НА „СКЛАДИШТУ“, јер Звезда није магацин за фудбалске незналицењ!

Reply

Leave a Comment