Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда добила новог тренера голмана, у недељу одрадио први тренинг! (ВИДЕО)

Црвена звезда је извршила рокаду на месту тренера голмана. Након 13 година у екипи Срђан Максимовић напушта клуб и каријеру наставља у иностранству.

Његова замена долази из Омладинске школе нашег клуба, а реч је о Душану Гашићу. Гашић ради у Звезди последњих годину и по дана, а претходно је исти посао обављао у ОФК Београду.

Подсетимо, пре пар година готово све је било договорено око доласка у стручни штаб Александра Коцића, некада голмана репрезентације, Звезде, Војводине и Перуђе, али је Максимовић остао део екипе.

Ипак, сада је након 13 сезона у клубу наставио каријеру у иностранству, након што је у Звезди радио са Бајковићем, Стаменковићем, Рајковићем, Кахриманом, Манојловићем и многим другима.

Погледајте испод како изгледа тренинг голмана под Гашићевом „палицом“. Снимак је од пре неколико година приликом рада у ОФК Београду.

 

Повезане вести

4 comments

dejo јун 12, 2017 at 12:24

Nadam se da ce novi trener golmana Crvene Zvezde popravit ove sadasnje golmane Crvene Zvezde koje je lose trenirao Maksimovic u Crvenoj Zvezdi

Reply
Petar јун 12, 2017 at 10:00

Pa i red je bio

Reply
Hadži Dragan јун 12, 2017 at 09:54

Svi Maksini golmani – LINIJAŠI. Hvala Bogu pa je smenjen.

Reply
Crni Grga iz Mokroga Luga јун 12, 2017 at 09:47

Dobro je da svi „Grofovi“ ljudi sa njim iz Zvezde idu u paketu. Jedino mi je „žao“ što je otišao bizarni lik Blaža Radosavqević koji nas je toliko uvalio u probleme i bespotrebne ogromne finansijske troškove dovodeći neke likove koji pre Zvezde nikad i nigde nisu ranije igrali fudbal!

Reply

Leave a Comment