Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеПрипремеФудбал

Преподневни тренинг на Златибору

Фудбалери Црвене звезде одрадили су свој први јутарњи тренинг на Златибору.

Каква радна атмосфера влада доказ је и то што је, као и јуче, тренинг и данас почео нешто пре заказаног времена, с обзиром на то да су сви фудбалери десетак минута раније били спремни на терену. Кренули су опет исто, трчањем, али то је била и једина сличност са даном иза нас.

Загревање је овог пута било без лопте, а њу је заменила трака око ногу која је додатно затезала играче. Лаганим ритмом се улазило у наставак тренинга, а нови реквизити су већ били на терену.

Уследио је овог јутра главни део, мешавина вежби снаге и рада са лоптом. Играчи су прво имали серију трбушњака, па стој на фитнес лоптама и балансерима али и стој са теговима. Из тога се на знак тренера Милојевића са половине терена кретало у контру са четири играча, а она се завршавала центаршутем након након неколико пасова и завршницом.

За крај данашњег тренинга уследило је трчање од ивице једног казненог до другог и то десет серија, да би се рад након близу сат и по времена завршио.

Тренинг су са трибина посматрали малишани из Основне школе „Скадарлија“ из Београда, а фудбалере од 18 часова очекује још један излазак на терен.

Повезане вести

3 comments

kastiljo јун 13, 2017 at 16:08

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20170613/75f7e0a8757f05b5c21c885990eae655.jpg neko okacio na rsb-u….imajuci u vidu ove silne kofercine,Rikardinjo je novi igrac Crvene zvezde.

Reply
kastiljo јун 13, 2017 at 16:38

http://www.mozzartsport.com/vesti/rikardinjo-na-dve-godine-prva-360-000-evra/170141 bas me interesuje dal ce ovi iz zutih novina da objave koliko zaradjuje bilo koje buduce pojacanje partizana……

Reply
Loki јун 14, 2017 at 10:48

Brate Kastiljo….i ti si postao fan Terze i njegovih zvaka…i nervira te sto tamo neki sajt realno komentarise platu VELIKOG igraca kome ni VELIKI Serif iz Moldavije nije hteo da ponudi novi ugovor…i taj Saban ce igrati kod nas za 1000 e DNEVNO, protiv Macve, Lucana i Prijepolja….KO JE OVDE LUD? Pitanje svih pitanja…

Reply

Leave a Comment