Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

„Red Bull Reign“ на Малом Калемегдану

Један од највећих светских турнира у баскету почиње 1. јула на отвореним теренима КК Црвена звезда мтс. 48 пријављених екипа тражиће своје место на великом финалу које ће се играти у Вашингтону.

Отворени терени КК Црвена звезда мтс на Малом Калемегдану биће и овог лета домаћини најбољег баскета. Са поносом истичемо да ће се у организацији нашег дугогодишњег партнера „Red Bull“-а у суботу 1. јула одржати чувени турнир у баскету 3 на 3 „Red Bull Reign“ за који је пријављено чак 48 тимова. Турнир почиње у суботу од 9 часова.

Улог је огроман јер поред Београда исти турнир се игра у још 16 градова широм света, а победници квалификационих турнира састаће се 16. септембра на великом финалу које се игра у Вашингтону. Звездин партнер „Red Bull“ поново је покровитељ фантастичног турнира.

Подсећамо да се на теренима на Малом Калемегдану сваке године одржава бар један спектакл у организацији ’’Red Bull’’-а. Почело је са славним турнирима ’’Red Bull King of the Rock’’ који је представљао својеврсан спектакл у баскету ’’1 на 1’’ и окупља велики број играча, али и навијача жељних врхунског баскета. Под рефлеткорима на отвореним теренима на Малом Калемегдану уживали смо у рововским борбама најбољих српских баскеташа 2013, 2014, 2015. и 2016. године. Такође, подсећамо и на велики прошлогодишњи спектакл који је на истом месту одржан 17. септембра, а представљао је велико светско финале турнира ’’Red Bull King of the Rock’’. Светски шампион је постао Стефан Којић па је тако Србија објединила титуле планетарног шампиона у баскету ’’1 на 1’’, ’’3 на 3’’ и била вицешампион света у кошарци.

Настављамо традицију! На месту где је кошарка на овим просотрима направила прве кораке у спектакуларном амбијенту међу зидинама Калемегдана сатаће се најбољи баскеташи које има земља кошарке. Подсећамо да је Србија недавно одбранила светски трон у баскету ’’3 на 3’’.

Дођите на Мали Калемегдан и уживајте у истинском спектаклу и можда по први пут погледајте играче који ће се наћи на светском трону.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Hadži Dragan јул 1, 2017 at 10:18

Užasna organizacija,evo 10,20h je,tek je obavljeno izvlačenje,nameštaju se mrežice,prolaze se pravila sa sudijama…puno otkaza.Ajd da vidimo kakva će igra biti,mislim da nas momci neće razočarati.A kad će igra da počne,ne zna se!!!

Reply

Leave a Comment