Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Савић: „Срце пуно пред Делијама“

На јучерашњој утакмици против Флоријане свој други мандат у Црвеној звезди започео је Вујадин Савић.

Судећи по резултату, а и по игри, Звездином штоперу ће остати у најлепшем сећању.

Пуно ми је срце што сам поново заиграо на Маракани. Морам да признам да сам се јако чудно осећао пошто сам до јуче био на трибини, али пресрећан сам што сам сада на терену. Сматрам да сви треба да будемо задовољни оствареним резултатом. Иако је прво коло и можда на папиру слабији противник, за мене Флоријана није малтешка екипа, већ италијанска и треба их респектовати. Три гола предности је сасвим задовољавајућа залиха пред реванш. Ипак, сада се сви понашамо као да је утакмица завршена резултатом 0:0, не смемо да потценимо противника и у меч на Малти морамо да уђемо максимално спремни и мотивисани — рекао је Савић.

Звездин штопер, и поред мало времена за уигравање, одлично се на терену разуме са Фримпонгом.

Мислим да смо сасвим коректно одиграли у одбрани, били смо агресивни и видело се колико жеље постоји код свих нас. Знамо сви да се последња линија у екипи најдуже уиграва, али сматрам да смо солидно функционисали Фримпонг и ја са Анђелковићем и Стојковићем. Из утакмице у утакмицу ће, сигуран сам, то изгледати све боље. Знате и сами да нисмо имали много времена да се припремимо за овај меч, ја сам овде тек неких десетак дана. Такође, нови тренер има нове захтеве и за све то треба мало времена.

Након седам година Савић је поново заиграо пред Делијама на Маракани.

Желео бих да се захвалим навијачима који су дошли у великом броју и који су нас подржали на прави начин. Док још нисмо постигли гол и када можда нисмо играли атрактивно и лепо за око били су нам подршка и хвала им много на томе. Надам се да ће тако и наставити, а ми ћемо дати све од себе да испунимо њихова очекивања.

Звездин штопер говорио је и о учинку Рикардиња, са којим је био саиграч и у молдавском Шерифу.

По мом мишљењу он није одиграо ни 20% онога што он запрво може и како је играо. Нисам на терену имао много прилике да обратим пажњу конкретно на њега, али знам да није био на нивоу какав је иначе. Њему треба времена да се опусти, прилгоди на амбијент и навијаче јер у Шерифу смо играли пред стотинк људи и владала је породична атмосфера на стадиону. Не сумњам да ће се брзо привићи на навијаче и на Звездин грб и знам да ће бити све у реду — поручио је Савић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

joker92crvenaljubav јун 30, 2017 at 22:28

pizdo jedna od momka koji ga prozivas..momak je izginuo sinoć..sakri se u rupu misu jedan glodarski i ne komentariši nam po portalu!

Reply
Dejan јун 30, 2017 at 20:48

Ih, znam kako ti je puno srce… Ma, Delija si ti…Valja ti sada i Zvezda i Delije da malo osvezis tvoju tzv. fudbalsku karijeru. Ma…bezi, bre neznalice!

Reply

Leave a Comment