Moja Crvena Zvezda
ВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Канга: „Пресрећан сам, ово је било дивно вече“

Једну од најбољих утакмица од доласка у Црвену звезду одиграо је Гелор Канга када је било веома важно.

Осим гола и асистенције, Канга је био протагониста Звездине игре, а утисак је да је могао још и више да је било концентрације у завршници.

— Пресрећан сам, ово је било дивно вече. Због победе, наравно, а онда и због мог учинка. Гол ми много значи, нарочито јер је постигнут у важном тренутку, и донео нам је мирнији наставак утакмице. А асистенција ми значи, видео сам да Боаћи утрчава и успео сам да му додам лопту. Али, ово је тимска победа пре свега — рекао је Канга.

Звездин везиста напомиње да ништа није завршено.

— Уколико у реваншу не одиграмо подједнако добро, можемо имати проблема. Могли смо вечерас да постигнемо још и неки гол, али остварили смо добар резултат. Морамо у Прагу одиграти тактички добро, борбено, и успех неће изостати — уверен је Гелор Канга.

Повезане вести

4 comments

NESO јул 29, 2017 at 13:45

prihfatam i kritike i lose ocene ali kao okoreli zvezdas kao i vi mislim i siguran sam da vezna linija snova treba da budu kanga jovicic i radojnic kanga desne strane radojnic sa leve a jovicic kao po obicaju staje dokazao da sparta u stredinu kad sam spomenio kangu i radojnica to znaci da oni kao teknicari da kreiraju igru zvezdinu pozdrav

Reply
Verni do groba.Br.Cg. јул 29, 2017 at 09:04

Kanga masimo…..bravo stari…samo nastavi tako….gazimo i prag

Reply
Hadži Dragan јул 28, 2017 at 15:04

Bravo Kanga, uvek ovako da igraš, ne samo ti nego svi.

Reply
josif јул 28, 2017 at 08:17

Mislim da je Kanga juce dokazao daje najbolji fudbaler Zvezde,takvu nadahnutost takve lucidnosti nema niko u ekipi.To sto on ima svoje „musice“ je presmetani rizik.To trener treba da kanalizuje u pozitivu,decko je pokazao da kada zeli moze i te kako.Pozz.MKD

Reply

Leave a Comment