Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаКошаркаНајновијеТрансфери

Марко Кешељ поново црвено-бели!

Кешељ

Марко Кешељ, некадашњи играч Црвене звезде потписао у петак двогодишњи уговор са актуелним шампионом АБА и КЛС лиге и представником Србије у Евролиги.

Некадашњи кошаркаш Црвене звезде, Марко Кешељ, потписао је у петак двогодишњи уговор са актуелним шампионом АБА и КЛС лиге, и јединим представником Србије у Евролиги.

29-годишњи Кешељ, који је у периоду од 2008-2010.године, већ носио дрес Црвене звезде, висок је 208 цм, и игра на позицији крила.

Кешељ је након тога са великим успехом бранио боје Олимпијакоса (са којим је освојио титулу Евролиге и титулу првака Грчке) шпанске Валенсије, француских клубова ЛеМана и Асвела, Мега Лекса, а протеклу сезону провео је у грчком Лаврију и белгиском Остендеу са којим је освојио титулу и национални куп.

Осим са Олимпијакосом, међународни трофеј освајао је и са екипом Ђироне за коју је наступао 2007.године, а са шпанским клубом славио је у тадашњем ФИБА Еврокупу.

Са млађим селекцијама Србије освајао је златне медаље на три такмичења (Светско првенство 2007, ЕП 2008 и Универзијада 2009), 2010.године на СП у Турској био члан сениорске селекције Србије која је освојила 4.место, и годину касније на ЕП које је одржано у Литванији.

Повратак Марка Кешеља у дрес Црвене звезде, донеће велико искуство и квалитет новом тиму црвено-белих, који припреме за нову сезону почиње 7.августа.

О даљим активностима у прелазном року, КК Црвена звезда мтс наставиће да обавештава јавност искључиво на свом интернет сајту и осталим званичним платформама.

КК Црвена звезда мтс

Повезане вести

30 comments

Boban јул 29, 2017 at 21:24

Kuda plovi ovaj brod ???

Reply
Znaju me :) јул 29, 2017 at 20:21

Trese se Kalemegdan-BOMBAAAAAAAAA !!! Crvena Zvezda ponudila jednogodisnji ugovor vredan 750 hiljada dolara bivsem NBA igracu i nekadasnjem centru NBA klubova Indiane,LAL,Sarlota i Denvera Roju Hibertu.Za tog igraca se interesuje i Spanska Unikaha te jedan Kineski klub koji mu nudi ugovor na 2 godine vredan 1,8 miliona dolara sa bonusima i nekim sponzorskim ugovorima koji moze izaci i na 2,5 miliona dolara…Igrac je izjavio ili Evropa ili Kina NBA NE VISE,dokaz je odbijen ugovor Finiks Sansa gdje je mogao da uzme 1,5 miliona dolara za godinu dana,takodje nije tajna da nije bas u potpunosti zdravih koljena,tj.zadnjih 12 mjeseci je odigrao samo 48 utakmica od cega kao starter samo 13 puta,u Denveru je imao problem sa trenerom,a kazu da su cak i inicirali neku frku ne bi li ga se resili jer je imao ugovor na 2,5 miliona dolara + jos toliko za narednu ali negarantovan.Radicevic je pred potpisom,Gagic odbio prvi ugovor,Lafajet otisao u Italiju…

Reply
ALcaponeDeLiJa јул 29, 2017 at 20:52

Opcija na centru je i Hasheem Thabeet ,ocigledno Covic gleda da se nekim jakim imenima poput centra i Pulena iskupi za prodaju ovih silnih igraca.Trazi se definitvno dominantan centar,promenili smo trenera ali izgleda da sistem i principi igre ostaju isti,baza je na jakoj odbrani,i igri pleja i centra.Pozzz

Reply
Estrella Roja јул 29, 2017 at 21:27

Nadam se da se od te petarde ne sruši, hahaha. Trebaće bar još 5 do 6 NBA igrača da dođu da bi se možda i pomislilo da se bude na sličnom nivou od prošle sezone, ali ni tada se ne bi postigao prošlogodišnji rezultat od 16 pobeda u Evroligi. Sa Kešeljem kao predvodnikom porodičnog koncepta samo je nebo granica.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 29, 2017 at 13:49

e sad kad potpise i Gagic ima da budemo respektabilan tim za ABA 2…od onakve euforije do tima za kantanje..bolje da se povuce covic..za ono sto je sve uradio sad je sve to zas.rao

Reply
Estrella Roja јул 29, 2017 at 14:32

Ne brini, naći će se egzaltirani forumaši koji će to pozdraviti kao magistrov odličan potez. Šta kog đavola mi imamo da razbijamo glavu o nečemu zašta nismo dovoljno stručni, tu je on da radi za naše dobro i tu su njegovi klimoglavci da aplaudiraju. Čekamo dalje poteze, tipujem na Mišanovića kako bi zatvorili reket tornjevima blizancima Mišanović-Gagić.

Reply
milos rankovic јул 29, 2017 at 13:39

JA NEZNAM ZASTO SVI BRANITE LOPOVA COVICA KO JE KRIV STO SMO DOSLI DOVDE SAM JE REKAO DA JE KLUB 2016 BIO NA NULI SAD ODJEDNOM DUGUJEMO A SEM DZENKISA NIKO NIJE IMAO VISE OD 300 000 PLATU SAD DOVODI IGRACE ZA SMEH KESELJ GAGIC PA TAJ GROBAR SE TUKAO SA NAMA STA CE NAM ON BOLJE DOVEDI APICA AKO NEMAS PARA DELIJE NAPADAJU TERZICA ON JE STVORIO DOBAR TIM SMANJIO DUG VISE OD POLA NIKO NAS NE TUZI A COVICU LOPOVI NIKO NISTA NEPRICA

Reply
as јул 29, 2017 at 00:41

odlicno jer na toj poziciji bas nemamo igraca! msm ni dangubu dobrica rakicevica…

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 29, 2017 at 13:46

koja si ti neznalica o kosarci..za primer

Reply
Estrella Roja јул 29, 2017 at 14:34

Mislim da je bio ironičan.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 29, 2017 at 20:04

kako god najgluplje komentare daje

Reply
dusan јул 28, 2017 at 22:18

dobro dosao kuci!

Reply
Viktor јул 28, 2017 at 20:18

ha ha ha onaj ćoravi je uzeo dobru lovu u prelaznom roku-što mu je bio isključivi cilj, sad će uzimati slične ovom metuzalemu za platu od 500 evra ( petsto) a ne kažem da neće kupiti i skuplje igrače možda za mjesečnu platu i od 1000 evra(hiljadu)

Reply
Србин са Космета јул 28, 2017 at 21:49

Kако Те није срамота?
Ми који носимо наочаре нисмо ћорави,али то што си написао више говори о Теби.Мислим да си и сам свестан да си осим увреда написао гомилу глупости!
Да није било тог Човића,ништа ми не бисмо виели од кошарке протеклих година.
Ја сам му захвалан јер нам је вратио достојанство и веру у црвено-беле кошаркашке боје!

Reply
Pera јул 28, 2017 at 19:36

Danas i Radičević. Nadam se Stefanu Jankoviću pre svih na četvorci možda Nikola Jovanovića, trojica iz FMP. Što se Kešelja tiče mislim da je stavio sebe pred šansu života biti il ne biti pitanje je sad. Biće tu nekoliko igrača koji su ortodoks cigani. Što se pak FMP tiče dobro bi bilo dati šansu malom Stefanu Djordjeviću, Aranitoviću dovesti Aleksu Stepanovića da se razvije kako treba Kenića vratiti.

Reply
marko јул 28, 2017 at 19:47

i ja sam za stefana jankovica ali zasto keselj,umesto lazarevic da dobije sansu dovodimo igraca koji je poslednje dve godine u drasticnom padu karijere

Reply
Estrella Roja јул 28, 2017 at 19:47

Znači ako su ortodoksni Cigani, mogu da igraju pa bili oni i penzioneri. Neka dovedu Moku i Ducija Simonovića onda. Taj tim koji priželjkuješ ne bi mogao da igra ni Aba 2 ligu. Razumem te kad tražiš neke mlade igrače umesto stranaca ali, molim te, daj mi racionalno objašnjenje za dolazak ovog splavara? Zar moraju da nam upropaste fudbalsku radost koja traje manje od 24 sata. Čović je zlo! Izgleda da vredi ona narodna „kad sa đavolom tikve sadite……..“.

Reply
Pera јул 28, 2017 at 20:12

Ja nisamn napisao da sam za dovodjenje Kešelja pogotovo što znam kakva je pozadina toga ali prošle godine se ovde dramilo za Simonovića a on je čovek otkinuo. Što se Lazarevića tiče realno ako dečko otkloni nedostatke u napadaškoj igri prvi je kome bih dao šansu da igra odmah. Drugo možda se razmišljalo da u onoj tamo sezoni zameni Lazića jer se predpostavlja da će ići vani. Batalite priče o Duciju i Moki bez neke vatre nije potrebna. Ne mogu svi igrači biti golobradi u timu koji igra Evro ligu ali zato moramo svi iskazati podršku rukovodstvu kluba da ukomponuje tim koji će igrati dobru košarku i gde će se karakteri igrača slagati kao prošle godine. I ne mora Čović da razmišlja kao mi i dovodi igrača koga mi gotivimo da bi bio dobar predsednik kluba. Nema razloga da odmah skočimo kod dovodjenja prvog igrača u klub.

Reply
Estrella Roja јул 28, 2017 at 20:38

Simonović i Kešelj ne mogu biti ni u istoj rečenici. Simonov prosek u jakoj francuskoj ligi bio je pre povratka u Zvezdu negde oko 14 poena po meču, a statistika ovog splavara-tviteraša je 3 poena po meču u „prejakoj“ ligi Belgije. I totalnoj košarkaškoj analfabeti ti podaci mogu da sugerišu izvestan zaključak, a on je u slučaju Kešelja itekako porazan, posebno imajući u vidu da su na trojci Dangubić i Dobrić. Da li to znači da neko od njih odlazi? Žao mi je, ovaj put opravdanje za Ćokija ne postoji, njegova bahatost i sujeta je postala teret za klub i to će se ove sezone videti dobro počevši od Abe pa do služenja za popravljanje statistike Evroligaških klubova.

Reply
Pera јул 28, 2017 at 21:04

A što ne ostavljaš mogućnost da stvarnost bude drugačija. Kao da svojim stavom ispisuješ rečenicu jedino ja sam u pravu. Život je veoma nepredvidiv te ništa unapred ne treba kategorisati. Ja ne vidim jednog jedinog razloga zašto mi ne bi verovali rukovdstvu kluba i treneru iz prostog razloga kad sezona krene odgovornost je na njima nije na nama. Mi ćemo opet da ih hvalimo ili kudimo zato i postoje ovi forumi. Ja samo molim da se manemo generalisanja jer nismo kompetentni za njih i da podržimo i klub i igrače a biće onako kako je bog sudio a ne mi.

Estrella Roja јул 28, 2017 at 21:18

Druže, koje ti kompetencije trebaju da uvidiš da je čovek već tri godine skoro penzioner? Nije mogao čak ni u Megi da dobije zapaženu rolu među njihovim klincima, pa kako sad očekivati da eksplodira u okrnjenom sastavu Zvezde. Ne bi mi bilo žao, ako baš mora, istrpeti mladog igrača poput Lazarevića nego praviti neke dilove sa zalizanim pošto ovog jadnika ni Uzbekistanska liga ne bi poželela. A to prepuštanje sopstvene sudbine lažnim mesijama znamo kako se završava. Trenutno mi Domanovićev vođa pada prvi na pamet, ali imamo mi i realnog iskustva sa tim pojavama.

Pera јул 28, 2017 at 21:42

Pogrešnom postavljaš pitanja ja Marka preporučio nisam a nisam ga ni doveo u Zvezdu a nisam ni hteo da budem direktan i mislim da sam rekao da je to za njega biti il ne biti. Nadalje sam bio jasan niti biram igrače niti ih isplaćujem. Dakle, koje je moje pravo da se prepirem oko toga koga bih ja doveo ja samo koristim priliku da predlažem iz aspekta da podsetim ljude jer mi je tolika moć na nekog koga bi možda iz nekog razloga eliminisali kod odabira. Relaks tek je predigra pripremama a tim za Evro ligu tek treba i da se formira i da se uigra da bi o njegovom dometu donosili unapred zaključke.

milos rankovic јул 28, 2017 at 19:28

POCELO JE VOLIM KESELJA AL TAJ DECKO TRI GODINE NEIGRA PROFI KOSARKU IGRA U BELGIJI PROSLU NIJE NI IGRAO BOLJE VRATI ERCEGA IZ PENZIJE KESELJ NIKAD NIJE IMAO SUT SKOK JESTE AL OVO JE UZAS TROJKE DANGUBIC KESELJ DANGUBIC I MOZE POPRAVIO SE PUNO AL OVO SMESNO DOVODE PLEJA OVOG MALOG DECKO PRVI PLEJ MI SMO SREDINA TABELA CETVORKE I PETICE NECEMO DA DOVODIMO STO CE NAM PRIPREME POCINJU ZA DESET DANA MI TRI IGRACA A VI PODRZAVAJTE OVOG LOPOVA OD PREDSEDNIKA TRENER MOZE DA BUDE DOBAR AKO BUDE IMAO SVOJE JA KESELJ STARIJI OD NJEGA

Reply
Estrella Roja јул 28, 2017 at 19:27

Majko mila, jesu li ovi normalni? Najodvratniji lik, dokoni tviiteraš i košarkaš kome je karijera otišla nizbrdo postaje „pojačanje“. Sada sam ubeđen da magistar ima nameru da se sprda sa navijačima Zvezde iz nekih sujetnih, teško racionalo objašnjivim razlozima. Čisto da nam na početku naglasi našu poziciju u evropskoj košarci.

Reply
Estrella Roja јул 28, 2017 at 21:25

Nikad veća pomama za sendvičima, slično kao i na svim zvezdinim forumima. Deluje spontano koliko i aplauz publike sa happy ili pinka kad izvesni gospodin dobije priliku da drži monologe između dva uključenja u Parovima.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 28, 2017 at 19:25

e do mojega..kanal

Reply
Кери јул 28, 2017 at 19:23

Велики Делијо,добродошао кући.

Reply
ЈОДА023 јул 28, 2017 at 19:22

па и није неко бум бум појачање.

Reply
kastiljo јул 28, 2017 at 19:38

Tek ce da bude bum bum kad se na velika vrata vrati Katic Rasko u paketu sa Obinom Ekezije.

Reply
krvavi zvezdas-DE јул 28, 2017 at 21:29

hahha kao i bozo djumic u fmp…sprdnja..pa mi sa ovim timom mozemo da igramo samo aba2…sto smo osvojili osvojili i ko zna kad

Reply

Leave a Comment