Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Радоњић – Тимски дух кључ успеха

Талентовани млади фудбалер Немања Радоњић добија све већу минутажу у екипи Црвене звезде. Од првог минута нашао се на терену на мечу против Чукаричког.

– Срећан сам и задовољан, пре свега зато што играм. Нисам имао континуитет игара у протеклом периоду, тако да ми много значи што од тренера Милојевиа добијам шансу, а посебно то што сам у претходном колу провео на терену свих 90 минута. Задовољан сам оним што сам показао на мечу, није лоше за почетак, а надам се да ми тек предстоје добре партије у црвено-белом дресу. Од када сам овде добијам подршку са свих страна и то ми заиста много значи за самопоуздање – рекао је Радоњић.

Тимски дух и хемија која постоји међу играчима ван терена су узроци добре игре изабраника Владана Милојевића.

– За сада све иде одлично и најбитније је да наставимо са добрим партијама. У домаћем првенству још увек нисмо примили гол, а доста смо ефикасни и то најбоље показује колико се на терену сви држимо заједно. Сви заједно се и бранимо и нападамо и зато и имамо овако добру гол разлику. Одлична атмосфера која влада у свлачионици преноси се и на терен и зато тако добро функционишемо. У наредних неколико недеља имамо густ распоред. Већ за два дана очекује нас ванредно коло у коме играмо против Радника у Сурдулици и потпуно смо фокусирани на тај меч. Даћемо све од себе да још једном потврдимо свој квалитет и да докажемо да су ови резултати само почетак једног дугог и успешног низа.

Радоњић се осврнуо и на претходни меч у коме је његова екипа победила Чукарички резултатом 3:0.

– Можда сам ја најбоље знао колико тешког противника имамо наспрам себе, пошто сам претходну сезону провео у Чукаричком. Мало сам помогао тренеру у свлачионици док смо припремали меч, зато што можда и најбоље познајем све играче. Испоставило се да смо одлично урадили тактички део. На терену смо испоштовали све што нам је тренер Милојевић говорио у свлачионици и на тренинзима и зато крајњи исход и јесте био у нашу корист – поручио је Радоњић.

Повезане вести

2 comments

crna gora zvezdu voli авг 8, 2017 at 16:36

ne mogu a da ne iznesem svoje mišljenje… imam 38 godina, pamtim kao dijete onaj čuveni prelazni rok kada smo doveli Pančeva i Deja, čuven jer je to bio akcioni film,zbog komšija armijskih generala jna,koji su ih ucjenjivali i otimali… ostalo posle je istorija… Ali ovo da kažem, ne pamtim kada smo doveli ovakvog igrača kao ovaj mali Radonjic, ovo je tempirana bomba, na prvu loptu se vidi ekstreman talenat, kakav sprint sa loptom u nogama, gradja, drskost, ovaj mali će da zapali Marakanu, njemu samo treba da probije led,neki gol i nebo je granica. dal’ grijesim, vrijeme će pokazati.. pozdrav svim Srbima i Delijama širom planete

Reply
Hadži Dragan авг 8, 2017 at 15:57

Mali, kad budeš u kontinuitetu igrao kao protiv Čuke, skinuću kapu. Želim ti da budeš prava zamena za virtuoza Kataija.

Reply

Leave a Comment