Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Ракићевић: Предстоји нам тежак рад

Првотимац Црвене звезде мтс Петар Ракићевић изнео је прве утиске након окупљања и првог тренинга црвено-белих у новој сезони.

КК Црвена звезда мтс започео је нови циклус. Са новим тренером Душаном Алимпијевићем црвено-бели улазе у нову сезону са највишим амбицијама које одговарају талентованом и младом саставу који се полако оформљава.

Први тренинг одрађен је у дворани ’’Александар Николић’’. Првотимци Црвене звезде мтс имали су прилику да се упознају са новим стручним штабом и нешто другачијим системом рада који их очекује. Један од играча који имају искуство играња у систему клуба са Малог Калемегдана је Петар Ракићевић. Талентовани Ракићевић који покрива практично све спољне позиције истиче да црвено-бели имају млад тим који је жељан рада и доказивања.

У тиму је остала углавном млађа екипа уз Милка Бјелицу и капитена Бранка Лазића. Сада је ту и Марко (Кешељ) који ће нам много значити са својим искуством. Такође, остали играчи који су сада дошли су исто веома млади и талентовани што ми се веома свиђа. Тим још увек није у потпуности оформљен, имамо младо језгро, али тек треба да нам се прикључе (Бранко) Лазић и (Џејмс) Фелдин, као и вероватно још неколико појачања. Очекује нас тежак рад, не желимо ништа да обећавамо осим то да ћемо напорно тренирати да досегнемо циљеве које смо поставили пред нас – истакао је Ракићевић.

Талентовани бек који је власник и златне медаље са Европског првенства за играче до 20 година стигао је у току претходне сезоне. Како и сам истиче, много ће му значити што ће овог пута проћи комплетне припреме под надзором Звездиног стручног штаба.

Прошле године сам пропустио припреме, али сада крећем испочетка што ће ми много значити. Радио сам током лета индивидуално, пре свега на свом телу, али и на шуту и техници. Тренера Алимпијевића познајем од раније и могу да кажем да је у питању веома амбициозан тренер. Сада сам упознао и остатак стручног штаба и велико ми је задовољство што ћу радити са њима – закључио је Петар Ракићевић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

3 comments

Новица Ноле авг 9, 2017 at 14:18

Човић уста не отвори а да не слаже.Пре неки дан рече Аранитовић не може код гробара или може ако Маринковић дође код нас.Аранитовић оде и то џабе.Човићу лопино и лажовчино

Reply
krvavi zvezdas-DE авг 8, 2017 at 21:17

potpisuje Pulen

Reply
Loki авг 8, 2017 at 17:22

S sta je sa Aranitovicem?

Reply

Leave a Comment