Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Фримпонг – Наставићемо у истом ритму

Сусрет вечитих ривала овог викенда одрзаце се по 155. пут. Изабраници Владана Милојевића после пет одиграних кола имају три бода предности у односу на свог сутрашњег ривала.

– Дерби је заиста посебна утакмица у српском фудбалу, имао сам прилике то да осетим. Играо сам дерби два пута и мислим да је дошло време да забележим своју прву победу над вечитим ривалом. Одлично смо почели сезону, имамо фантастичну гол разлику, немамо пораз и заиста мислим да можемо да се надамо најбољем у предстојећем дербију. Верујем да ћемо наставити у истом ритму јер идемо утакмицу по утакмицу и максимално смо фокусирани на сваког свог противника – рекао је Фримпонг.

Због великог броја утакмица честе су промене у одбрамбеној линији Црвене звезде.

– Немам проблем са самопоуздањем, ни када не играм, ни када сам на терену. Све је то фудбал и увек верујем у себе. Задовољансам како сам одиграо претходни меч и сада очекујем још више од себе. Увек дајем све од себе, на сваком тренингу и утакмици и то мора да се исплати.

Сјајна атмосфера присутна је у екипи након обезбеђеног пласмана у Лигу Европе.

– Велики успех смо остварили против Краснодара и на све нас је тај меч оставио сјајан утисак. Први пут сам играо у таквом амбијенту и пред таквим навијачима, заиста незаборавно искуство за све нас. Ништа мање не очекујем ни на дербију, наши навијачи су нам увек ветар у леђа – поручио је Фримпонг.

Повезане вести

3 comments

LA[K]I авг 26, 2017 at 18:01

Decko koji me je najprijatnije iznenadio. Iskreno mnogo sam ga kritikovao posle onih losih partija u derbijima i protiv Vozdovca. Kada je odigrao lose revans sa Florijanom ja sam ga precrtao sa spiska ozbiljnih igraca, a u cetvrtak je odigrao neverovatno. Eto sta znaci kad igra kod ozbiljnog trenera! Svaka mu cast, jedan od glevnih za nas ulazak u LE! Ocekujem da pokida i u nedelju, ako bude igrao. Prvi put imamo 4 odlicna stopera pa ce Milojevic biti na „slatkim mukama“ :D. Mnogo mi je zao zbog svih kritika koje sam mu uputio. Pokazao je ozbiljan kvalitet!

Reply
Nikola авг 26, 2017 at 19:13

Reci hvale za ovog decka ali ne smemo zaboraviti njegov i savicev propust protiv krasnodara. Sva sreca pa je borjan bio na mestu, inace bi opet izvisili u 90 minutu. Prosli smo krasnodar ali stoperi ne smeju pasti sa koncentracijom cak ni 2 min posle utakmice

Reply
Sasa авг 27, 2017 at 17:24

Lepo sto smo prosli….ali Nikola nije normalno da se onakav penal sudi cak ni namestenoj utakmici Serie C…ja sam hteo kabl da progrizem od TV nego mi zao TV…..ako si bar 5 utakmica odigrao u zivotu i sam znas da ponekad prosto nesto ne vidis …. podvuce se greska…. a kamoli posle faula Savica pa opet ponovljenog….STRASNO !!!!!

Reply

Leave a Comment