Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Крстичић: За мене је Звезда највећи клуб

Ненад Крстичић је пре само неколико дана потписао уговор са Црвеном звездом, а већ јуче је дебитовао за црвено-беле и то у 155. вечитом дербију.

Утисци су, како и сам Крстичић каже, сјајни.

Када сам добио понуду Звезде, одмах сам је прихватио како бих био спреман за дерби. Жена ми је трудна, у осмом месецу, већ смо били одлучили да нема више одлазака, али онда је Звезда позвала, а то се не одбија. За мене је ово највећи клуб у којем сам до сада играо, и ово свако треба да доживи. Била је тешка утакмица, имали смо шансе у првом полувремену да то решимо, али лопта није ушла у мрежу. И једна и друга екипа су биле емотивно испражњене после Европе. У друом полувремену смо пали и ми и они. О атмосфери немам шта да кажем, ово нисам никада у животу осетио — рекао је Крстичић после утакмице.

Већ у првом минуту Ненад је добио јак ударац у главу, али није ни помишљао да напусти игру.

У тренутку ми се завртело у глави, али нисам смео себи да доволим да на дебију изађем у првом минуту. Стиснуо сам зубе и наставио. Добио сам много батина, добили су и они. Дерби је такав, то је нормално, то сам иу очекивао. Генерално сам задовољан, разговарао сам и са тренером. Увек ћу пружити на терену оно што он тражи од мене. Екипа је добра, пратио сам их од почетка сезоне. Свака утакмица је била све боља. Саиграчи су ме одлично прихватили, неке момке сам познавао и од раније, а и странци су добри људи тако да је за сада све одлично. Предстоји нам мали одмор, а потом поново у велике борбе — рекао је Крстичић.

Текст на сајту СД

Повезане вести

16 comments

Goran авг 28, 2017 at 22:57

Krstičić je pokazao da će biti pojačanje. Dobro se kretao, učestvovao u akcijama, gradio prostor. Za debi utakmicu sasvim solidno izdanje.

Gledam SOS kanal, i onaj Nebojša Petrović krivi sudije Grujića i Brdara zbog toga što nisu svirali penal za Partizan (da ne ulazimo u to da penal nije postojao i da je potpuno nepravedno uvrstiti sudije u rubriku „Tresak nedelje“ u dotičnoj emisiji). A kada je prošle sezone u finalu kupa Mažić oštetio Zvezdu, u istoj emisiji Petroviću nije padalo na pamet da na ovakav način kritikuje Mažića i uvrsti ga u gore pomenutu rubriku, već je finale komentarisano u stilu da „Zvezda nema razloga da izgovor traži u suđenju, jer je Partizan duplo bolji ove sezone.“ Neverovatna je ostrašćenost novinara na toj televiziji. Trude se da se prikažu kao objektivni a iz njih izbija animozitet prema Zvezdi. Posle se neki ljute kad se kritikuje objektivnost novinara na SOS kanalu.

Reply
Backo авг 30, 2017 at 14:25

Eh da je samo na tom kanalu… Na svim mogucim i kanalima i medijima…!!!

Reply
dejo авг 28, 2017 at 22:50

Krsticicu od tebe se ocekuje da dostojno zamijenis Jovicica u Crvenoj Zvezdi dokle se on ne vrati ja se nadam da ces ti to da napravis i ako ti se ukaze prilika ispred tebe da sutiras Krsticicu oprobaj svoj sut i izdaljine ako treba

Reply
Džoni авг 28, 2017 at 20:59

Ako prodaju Donalda potencijalna zamena bi moga biti Miloš Degenek koga je Zvezda pokušala da dovede 2015 igrač je interesantan jer pokriva pozicije defanzivnog veznog i štopera. Košta 600.000 i ima i nas pasoš. https://m.youtube.com/watch?v=BXpBhcZUUoI

Reply
LA[K]I авг 29, 2017 at 21:39

Au on bi bio odlican, ali mislim da je bolji stoper nego defanzivni vezni, ali svakako decko koji kida! Mnogo cvrst i sa sjajnom tehnikom. Realno 600.000 je nikakva para za takvog igraca! A plus je veliki Zvezdas. Zaista bi bio prava bomba pred LE!

Reply
Džoni авг 28, 2017 at 20:45

Iskreno Kanga jeste najvažniji igrač ove ekipe u evropskim utakmicama ali plata od 700.000€ mi izgleda bas mnogo za naše uslove pogotovo ako pogledamo da Maribor drugu godinu za redom igra ligu šampiona a kako kaže Zahovič oni plaćaju igrače godišnje između 30.000 i 50.000€. Ako je verovati transfermarketu mi bi za Kangu mogli dovesti Toma Rogića iz seltika posto je njegova cena 2.000000€ koliko turci nude za Kangu realno Tom je bolji igrač mladi je i ima mogućnost za srpski pasoš. https://m.youtube.com/watch?v=BXpBhcZUUoI Ipak sumnjam da bi ga oni prodali a i plata mu je manja nego što traži Kanga. U svakom slučaju uprava bi morala da ima spreman scenario za svaku opciju, mada ako kangi nedaju koliko traži ne verujem da će u nastavku igrati na ovom nivou.

Reply
kovje авг 28, 2017 at 20:27

ne trebaju nama pojacanja ,samo da ostanu svi a ove svabe sto nude 1 000 000 za Donalda pustiti samo u trofejnu salu da se slikaju sa usatim i poslati ih na aerodrom iste sekunde

Reply
bata авг 28, 2017 at 18:17

Krsticic je odlicno pojacanje ali treba dovesti jos barem 2 extra igraca ukoliko hocemo titulu ( i glodari su se pojacali opasno poslednjih dana ) i da docekamo prolece u Evropi a sledece godine napad na ligu sampiona .

Reply
LA[K]I авг 28, 2017 at 19:33

Na kojoj poziciji dva pojacanja? Mi imamo kompletnu ekipu, ne vidim na kojim pozicijama bi nam igrala ta dva extra igraca.

Reply
bata авг 28, 2017 at 19:39

Pa npr.Srnic nema dostojnu zamenu na desnom krilu , pa isto vazi i za levu stranu kada Radonjica ne krene , znaci potrebni su igraci tog profila ako ne i bolji .

Reply
Red авг 28, 2017 at 20:03

Decko,mali Milic kida po desnoj strani ali kida decko koji je mnogo neopravdano omalovazavan(a namesti momak gol u Krasnodaru a bogami i za ovo na mari,radonji)sve u svemu potpuno adekvatna zamena Srni a mozda cak u nekim segmentima i bolji!!!

Reply
bata авг 28, 2017 at 20:10

ok za Milica on je extra ali mi Adzic nekako stagnira .

LA[K]I авг 28, 2017 at 23:39

Pa ako posle onakve partije protiv Krasnodara Milic nije zasluzio bar trunku postovanja od navijaca onda stvarno ne znam sta jos treba da uradi. Da postigne het-trik protiv Arsenala opet bi mu nasli dlaku u jajetu. Sto se leve strane tice tu pored Radonjica imamo Adzica, Rikardinja i „srpskog Ronalda“ kako ga Terza zove, Milana Senica. Da li nam treba novi, pa mislim da ne treba i da treba malo isforsirati Rikardinja, pa videti da li covek sta moze ili moramo da se rastajemo na zimu. Eventualno probari dovesti Boska Jankovica kao pika, ali on vec godinu dana nema klub i ne znam koliko bi to bilo pametno. Star je vec, ali ako je u dobroj fizickoj formi moze pomoci. Ipak kao sto rekoh ja ovde nista ne bih dirao.

pera авг 29, 2017 at 11:47

Nama trebaju vezni igrači i Bole bi bio bingo na sve njihove Tošiće takodje i Djuričić ako je moguće.

kastiljo авг 28, 2017 at 19:49

Grobari su doveli Tosica koga ce Rodic da pojede u sledecem derbiju,doveli su Mitrovica koji nije prosao pripreme i ispao u trecu ligu kao stoper(?!)…Cujem da se po “kuloarima“ spekulise da im je prva opcija kao zamena za Djurdjevica Gou iz Kairata,sto bi im bilo extra pojacanje,ali ako jedan Smolov nije imao sansu u 2 utakmice,ako jedan Vanderson,igrac koji je placen 8M evra takodje nije imao sansu za 180min,o cemu mi pricamo.Razlika izmedju Jankovica i Tosica je sto je ovaj drugi iskusniji i ima malo bolju levu nogu,a ovaj prvi se video nije na utakmici.I pre utakmice sam rekao da ne vidim kako oni nama mogu da daju gol,kao sto ne vidim da ce se to promeniti cak i ako dovedu i Zirua licno.Jednostavno smo bolji kao tim i kraj price.

Reply
LA[K]I авг 28, 2017 at 23:45

Ljudi Tosic je smesan igrac. Da nije do krajnjih granica isforsiran u reprezentaciji (za sta ceh placaju SMS i Ljajic) taj covek bi se davno vratio u Partizan jer bi ga najurili iz CSKA i niko ga drugi nebi hteo, kao i sada. Covek vec 2-3 godine igra smesan fudbal, a prosle sezone je bio kolateralna steta u CSKA. Nije povezao dve utakmice kao starter, a Muslin ga zvao u repku. Samo na osnovu toga se vestacki odrzavao. Zaista je sramota da on dobija poziv ispred Milinkovic Savica. Pa on ni u najboljim godinama nije bio do kolena sadasnjem SMS-u ili Ljajicu.

Reply

Leave a Comment