Moja Crvena Zvezda
ВажноКошаркаНајновије

Почела продаја сезонских улазница

Након веома успешне акције претпродаје сезонских улазница, КК Црвена звезда мтс започиње продају годишњих карата за такмичарску сезону 2017-2018. Продајна места су позната – Мали Калемегдан и пословница Евентима у ТЦ ’’Ушће’’.

Два месеца након окончања претпродаје сезонских улазница, КК Црвена звезда мтс отпочео је у понедељак 25. септембра продају годишњих карата за сезону 2017-2018.

Менаџмент клуба је током лета вредно радио. Започет је нов циклус и оформљен нови респектабилан тим који ће имати задатак да вредним радом досегне циљеве које је Црвена звезда мтс пред собом поставила. Тим је нов, али амбиције остају исте. С тога, ваша подршка је преко потребна!

Црвено-бели нову сезону званично почињу на домаћем терену. У 1. колу АБА лиге КК Црвена звезда мтс дочекује Морнар из Бара па ће то бити прва прилика да навијачи виде уживо на делу своје нове хероје. Поред регионалног такмичења, црвено-бели ће наступати и у ове сезоне у Евролиги као једини регионални представник, а уз то очекују их и окршаји у домаћем првенству. Борба на три фронта обећава више од 40 утакмица на домаћем паркету па је излишно говорити да се сезонска улазница исплати. И то није све од бенефита за све власнике годишњих карата.

Клуб напомиње да ће први тим већи број утакмица до јануара 2018. године одиграти у дворани „Александар Николић”, а с обзиром на то да се за утакмице против најјачих европских екипа по правилу тражи карта више, комад пластике који обезбеђује улаз на све утакмице црвено-белих у наредној сезони добија додатно на вредности.

Уз напомену да ће продаја сезонских улазница трајати до 15. октобра, обавештавамо јавност о ценама годишњих карата:

ТРИБИНЕ А, Б, Ц и Д – 21.000 динара
ПАРТЕР Б и ПАРТЕР 4 – 34.000 динара
ПЛАВА ЛОЖА – 60.000 динара
БЕЛА ЛОЖА – 47.000 динара
ЛОЖА – 73.000 динара
СЕДИШТА ПОРЕД ТЕРЕНА – 268.000 динара
СЕДИШТА ПОРЕД ТЕРЕНА (2.ред) – 203.000 динара
БОЧНА СЕДИШТА ПОРЕД ТЕРЕНА – 156.000 (1.ред) и 126.000 (2.ред), 96.000 (3. ред) динара

Продаја сезонских улазница обављаће се сваког радног дана од 12-20 часова, и суботом од 10-18 часова у просторијама клуба на Малом Калемегдану. Такође, продаја сезонских улазница за партере (партер Б и партер 4) и трибине (А,Б,Ц и Д), вршиће се и у ТЦ „Ушће” (продајно место Евентима). Радно време пословнице Евентима је свакога дана (понедељак-недеља) од 10 до 22 часа.

Такође, онлајн продаја ће бити омогућена преко сајта Евентима од првог дана продаје, а формулар за такву врсту куповине можете пронаћи овде (линк)

Овом приликом, клуб подсећа на још неколико бенефита које имају власници сезонских улазница:

– За власнике сезонских карата од претходне сезоне, важи попуст од 1.000 РСД.

– И ове сезоне је организована традиционална „тикет лига”, а првих сто такмичара ће бити награђени од стране клуба и спонзора по завршетку Супер лиге Србије, када се обрачунају сви поени.

– Годишње улазнице за сезону 2017/2018 ће осим готовином моћи да се купе платним картицама, а за власнике кредитних картица КОМЕРЦИЈАЛНЕ БАНКЕ и БАНКЕ ИНТЕЗА биће омогућена куповина на три или шест месечних рата.

Нова сезона, нови тим, нове победе, старе навике и стари циљеви! Лопта је твоја, изађи на терен!

КК Црвена звезда мтс

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment