Moja Crvena Zvezda
Архива

Odbojkašice Zvezde startuju u Ligi šampiona

Ana Bjelica spremna za Ligu šampiona

Odbojkašice Crvene zvezde u utorak započinju takmičenje u Ligi šampiona. Sa početkom od 17:00 časova u sali Šumice protivnik našim odbojkašicama biće turska ekipa Vakifguneš.

Najviše nade u našem klubu polažu se u korektora Anu Bjelicu, koja je u dosadašnjem toku srpskog prvenstva bila najefikasnija. Povodom izazova zvanog Liga Šampiona Ana Bjelica je izjavila:

– Napravile smo dobru uvertiru pobedom nad Spartakom. U taj meč smo ušle skoncentrisano jer nam je domaće prvenstvo ipak najvažnije. Sada na red dolazi Liga šampiona. Osećam pozitivnu tremu, jer će mi biti, kao i ostalim devojkama ovo debi u elitnom evropskom takmičenju. Vakifguneš je favorit, ali mislim da možemo iz uloge autsajdera, da iznenadimo i pobedimo. Pokušaćemo da odigramo najbolje što možemo. Borbenost i želja za trijumfom moraju da nam budu glavno oružje. Naša prednost je i u tome što šampionat u Turskoj još nije počeo i gošće su do sada odigrale samo jednu zvaničnu utakmicu u Super kupu Turske koju su izgubile od Fenerbahčea. Takođe, nadam se da će i Delije doći da nas podrže jer znamo kakva je atmosfera bila prethodne sezone kada smo igrale evropske mečeve u Kupu CEV.

Повезане вести