Moja Crvena Zvezda
Архива

Пешић: „Десетковани на Хелиос“

Иако Хелиос у досадашњих шест кола АБА лиге није забележио ниједну победу, и са Златорогом се налази на зачељу табеле, Црвену звезду у недељу од 18 сати чека веома тежак меч. Пре свега што чета тренера Змагослава Сагадина има имератив прве победе, затим због чињенице да су Домжале незгодан гостујућ терен, а највише због податка да црвено-бели и пред овај дуел имају проблеме са повредама.

Миле Илић није отпутовао у Словенију. Он је санирао повреду бутног мишића, али ће са екипом почети да тренира следеће седмице. Посебна отежавајућа околност је да у екипи нема ни Адама Морисона који је изненада добио високу температуру па је по препоруци медицнске службе такође остао у Београду. Због ударца који је добио у бутни мишић у тренинг мечу са екипом Раднички ФМП под знаком питања је и Бранко Лазић, а неизвестан је и наступ Петра Поповића који је такође на тренингу добио ударац у ребра што је створило хематом.

Већ дуже време одсутан је и Бојан Радетић коме су последњи снимци магнетном резонанцом потврдили првобитну дијагнозу да су му покидани предњи укрштени лигаменти колена, па ће после Вука Радивојевића и он морати на операцију. Хируршка интервенција биће обављена за десетак дана, па му предстоји дуже одсуство.

– И ове недеље радили смо по унапред припремљеном програму. Поново смо играли пријатељску тренинг утакмицу, овог пута са Радничким ФМП, а то ће и убудуће бити наша пракса јер желимо да кроз утакмице унапређујемо наше младе играче. Међутим, ту су објективни проблеми са повредама и болестима са којима се сусрећемо. Неки здравствени проблеми су лакши и покушавамо да их решимо у ходу, а неки су тежи. Све то што нас оптерећује ипак даје додатну мотивацију осталим играчима код којих је веома изражен вољни моменат. Видећемо шта ће бити, а у овом тренутку не бих се бавио прогнозама и не бих желео да говорим о Хелиосу, јер пре свега морамо да мислимо са којом екипом и снагама ћемо ми располагати – констатовао је Пешић.

По повратку из Словеније, у понедељак 14. новембра од 19 сати Звезда ће у Лакташима бити гост Игокее:

– Наставићемо са реализацијом нашег плана без обзира на све. Јер, жеља нам је да наши млади играчи стичу искуство, а најбољи начин за то су утакмице на гостовањима. Такође, у Републици Српској имамо много навијача, и када нам је стигао предлог за гостовање, са задовољством смо га прихватили. Заиста се радујемо што ћемо бити гости Игокее – закључио је Пешић.

Повезане вести

9 comments

josif нов 13, 2011 at 14:03

Jel ima neko informaciju oko Morisona.Jel tacno da se posvadjao sa Karijem i da odlazi u Partizan ili ipak su to dezinformacije.Pozz.MKD

Reply
Dražen нов 13, 2011 at 14:28

To je mogla samo neka grobarcina izmisliti. Morison ima temperaturu i ne moze igrati danas.

Reply
danijel нов 13, 2011 at 12:28

Dovedi te SKUNI PENA…..covek je bez angazmana..molim vas…

Reply
Šeša нов 13, 2011 at 07:27

Pročitao sam negdje u novinama, da da je trener Igokee izjavio kako smo mi njima poslali zahtjev za igranjem utakmice. Naravno ovo je manje bitna činjenica, samo nek Zvezda dolazi! Mogao bi i fudbalski klub, organizovati neku utakmicu u Krajini. I s ove strane Drine, za Zvezdu se gine!

Reply
nenad нов 12, 2011 at 21:06

da li je moguce toliko povreda da zadesi jednu ekipu u tako relativno kratkom vremenskom periodu

Reply
Nevernik нов 12, 2011 at 21:14

Neki su sumnjali da ovo nije Crvena zvezda,ali na zalosti ili na srecu to ipak jeste,OVO JE NASA ZVEZDA KAKVU MI POZNAJEMO.

Reply
delija86 нов 12, 2011 at 21:24

Moguce je,pogledaj FK

Reply
uros crazy north нов 12, 2011 at 16:29

Jel zna neko jel’ ce biti prenosa na b92 ili na netu negde ???

Reply
Raka Delija нов 12, 2011 at 16:52

Ima prenos na Areni 1. Nema na B92

Reply

Leave a Comment