Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеТрансфериФудбал

Представљен и Хајдин

Представљен Стефан Хајдин

На стадиону „Рајко Митић“ данас је представљено и друго појачање у зимском прелазном року. Црвено-бели дрес поново је обукао леви бек Стефан Хајдин.

Спортски директор Митар Мркела представио је Звездино ново појачање.

– Имам част да вам представим Стефана Хајдина, играчa који нам долази из суботичког Спартака. Стефан је провео пет година у млађим селекцијама Црвене звезде и увек ми је задовољство када играчa који је провео време и сањао снове у нашој  Омладинској школи вратимо на Маракану и када му снове претварамо у стврност. Хајдин ће појачати конкуренцију у екипи, он игра на позицији левог бека, а знате да је она дефицитарна како у свету тако и у Србији. Пратили смо га у претходној полусезони, одлично је одиграо у дресу Спартака и лично ми је велико задовољство што је поново постао део Црвене звезде – рекао је Мркела.

Звездин нови фудбалер није крио радост што се вратио да у црвено-белом дресу оствари снове.

– Пет прелепих година провео сам у Омладинској школи Црвене звезде, сан ми је од малена био да играм за наш највећи клуб. Сећам се када сам 2003. године дошао први пут на Маракану, моји родитељи су инсистирали да дођем баш у овај клуб и да покушам да се докажем на познатој шљаци код „кавеза“. Мој таленат је препознао Тома Милићевић, пружио ми је велику шансу и њему се много захваљујем јер без њега сигурно не би данас све било овако како јесте. После тих пет година отишао сам на разне стране, тренирали су ме различити тренери, али дошао је дан када сам се вратио тамо где је требало да будем и где припадам. Искористио бих прилику да се захвалим људима из Спартака, председнику, стручном штабу као и свим играчима са којима сам имао одличну сарадњу – рекао је Хајдин.

Хајдин је истакао да је добро што у тиму постоји здрава конкуренција.

– Сигуран сам да сам спреман, спреман сам на напоран рад, на дисциплину што је најбитније у овом тренутку. Увек сам био максимално посвећен и такве навике ми нису проблем. Трудићу се максимално да испуним очекивања клуба и стручног штаба. Знам ко ми је конкуренција у екипи. Ту је веома искусан играч Душан Анђелковић који има јако лепу каријеру иза себе. Такође, знате и сами да је Милан Родић у одличној форми, фантастичан је играч који пружа јако добре партије и у Европи и у Суперлиги. Конкуренција је озбиљна и то ме мотивише да се што више трудим – поручио је Хајдин.

Повезане вести

2 comments

dejo јан 13, 2018 at 21:03

Dobro dosao Hajdin u Crvenu Zvezdu lijepo je cuti da se vratilo Zvezdino dete u Crvenu Zvezdu ja vjerujem da ces pokazat ti kakav si igrac da ces davat sjajne asistencije i golove u Zvezdinom dresu

Reply
Србин са Космета јан 13, 2018 at 19:05

Добро дошао!!!
Много волим када се врати неко ко је већ био у млађим категоријама,пошто зна шта се тражи,поштује дрес и зна колики значај тај дрес и грб имају за нас који волимо Звезду!

Reply

Leave a Comment