Moja Crvena Zvezda
ВажноКлупска дешавањаНајновијеОдбојкаОдбојкаТрансфери

Ана Бјелица у Волеру

Ана Бјелица у Волеру

Ана Бјелица од данас је нова одбојкашица швајцарског шампиона, Волера из Цириха!

Након четири године Ана Бјелица се вратила у Црвену звезду 5.децембра протекле године, и потписала отворени уговор. Опција да може да напусти клуб уколико буде пронашла задовољавајућу понуду.

Она је стигла из Цириха, Волеро је одлучио да нови коректор екипе буде Бјелица, која је на пет утакмица у Суперлиги Србије бележила просечно 4.87 поена по сету (73 поена у 15 сетова), и издвојила се међу најучинковитијим поентерима.

Укупно је одиграла седам утакмица за Црвену звезду, пет у првенству и две у полуфиналном дуелу Купа Србије против Јединства из Старе Пазове. Звезда је забележила шест победа, уз пораз од 3:2 у реваншу полуфинала Купа у Старој Пазови.

Волеро је освојио 12 узастопних титула шампиона Швајцарске заредом, уједно и дуплих круна. Стандардни је учесник Лиге шампиона, а протекле сезоне је освојио и 3.место на клупском СП.

За Волеро су наступале бројне одбојкашице Црвене звезде, међу којима Ања Спасојевић, Ивана Ђерисило, Бранка Секулић, Нина Росић и Бојана Живковић у два наврата. Екипу је прошле сезоне предводио Зоран Терзић, а Ана Бјелица ће имати друштво у Цириху јер за Волеро наступају Љубица Милојевић (блокер), Ана Антонијевић (техничар) и Силвија Поповић (либеро).

Звездине девојке очекује дерби против Визуре у уторак, који ће умногоме одлучити ко ће са првог места у плеј-оф.

Срећно, Ана!

Повезане вести

2 comments

Estrella Roja јан 30, 2018 at 18:23

Govori o tome koliko je to ozbiljan klub i generalno kakva je komična liga koja se igra sa mlađim srednjoškolkama. Isti slučaj je bio sa Đerisilo. Oboje zajedno nisu sastavile ni mesec dana u svom drugom mandatu u Zvezdi. Bruka.

Reply
РУК јан 25, 2018 at 10:31

Што су је уопште доводили за три утакмице!? Боље да су разигравали неку перспективну играчицу.

Reply

Leave a Comment