Moja Crvena Zvezda
Архива

Нинковић поново у жижи јавности

Милош Нинковић

Као и пред сваки прелазни рок потенцијална појачања ФК Црвена звезда су у жижи јавности. Поједини београдски медији већ су почели нашироко да пишу о Милошу Нинковићу фудбалеру Динама из Кијева и репрезентативцу Србије, који се пред сваку „фудбалску пијацу“ повезује са нашим клубом.

Наиме, двадесетседмогодишњи Нинковић је тренутно у другом плану код тренера Кијевљана Јурија Сјомина и постоји опција по којок би и Нинковић и Украјинци и Звезда били више него задовољни, а то је шестомесечна позајмица. Према неким незваничним информацијама, прелиминарни разговори три стране су већ обављени, али је одлучено да се коначна одлука ипак донесе тек након окончања првог дела шампионата у Србији.

Досадашња јесења сезона показала је да нашем клубу недостаје у везном реду играч Нинковићевих квалитета, а добро је познато колико тренер Роберт Просинечки цени квалитете нове српске „10“. По овом питању своје мишљење изнео је и председник нашег клуба Владан Лукић:

Не могу да гарантујем како размишља Нинковић, шта је у његовој глави. Можемо да га ставимо у ред најплаћенијих играча Звезде, али је питање да ли је то довољно у односу на новац који тренутно добија у Динаму. Не знам да ли је спреман зарад љубави према Црвеној звезди да се одрекне значајног дела примања, јер још нисам упознао таквог.

Повезане вести

42 comments

losmi нов 18, 2011 at 13:28

O Milosu imam izuzetno lepo misljenje.Mislim da bi bio pravo pojacanje,odlican pas,pregled igre mislim da bi bio odlican tandem sa Evandrom.Trebao bi on da razmisli o ovoj opciji,tamo nije u prvom planu,bolje mu je da dodje ovde ,imao bi minutazu i sansu da potvrdi svoj neosporni kvalitet.

Reply
Konstantin нов 18, 2011 at 10:34

Jel stvarno morate da pisete o nagadjanjima, ko je u zizi, ko moze… ?
Znam da ovde ima mladjih navijaca koji sve to prate, da se razumemo nisam ni ja mator imam samo 20 godina ali na vreme sam shvatio da o pojacanjima treba pricati tek nakon zavrsetka prelaznog roka !!!
Manje se nerviram, manje ocekujem i shvatam realnu situaciju…

Reply
Zvezda u srcuo нов 18, 2011 at 01:38

Jako je nerealno da Ninkovic dodje iako bih ja to voleo vise od svega jer nam je igrac takvog kalibra veoma potreban u paru sa Evandrom. Pre svega zato sto bi, realno, samo realno, ne navijacki gledano, to bio korak nazad u njegovoj karijeri. Zasto? Pa zato sto nece imati priliku da igra ni u Evropi nego po kaljugama u Srbiji i gde postoje jako veliki rizici od povrede i slicno. Pre ce otici u neki osrednji nemacki, italijanski, ruski klub…. Reci ce te svi pa ako je Delija, doci ce zbog Zvezda ali verujte mi, ne gleda on na Zvezdu kao mi, nije njemu Zvezda zivot kao nama. On je samo jedan simpatizer koji vise voli Zvezdu od Partizana i nista vise.

Reply
Zvezda u srcu нов 18, 2011 at 02:01

Kazem nece imati priliku da igra u Evropi jer pozajmica traje samo 6 meseci tj. do juna.

Reply
kkk нов 18, 2011 at 12:22

AAHAHHAHAHAHAHAHAHA

Reply
zvezdas нов 17, 2011 at 23:13

ma kakav ninkovic, kakvi bakraci, svaki prelazni rok mi slusamo budalastine iz vesiceve kancelarije!!! ljudi to je marketing, to je pecanje, pa meni vise ne mogu ovi iz uprave nista prodati!! pricaju o nekakvoj ligi, vec poceli dovoditi i igrace, a mi nemamo za predstojeci derbi ni igrace ni kondicionog trenera!!!! pa zar nam nije dosta prica i obecanja!! gde smo mi, nema nas u fudbalu, rukometu, kosarci, vaterpolu!!!! sad sam besan, navijao sam za armani ne bi li se ovi glodari radovali !!! a u nasem sportskom drustvu, opste rasulo!! nemamo rezultata u poslednjih pet ili sest godina!! svi nesto obecavaju, svi nesto pricaju, a mi navijaci nemamo zasta da se radujemo, samo tuga!!!!

Reply
Nenad нов 17, 2011 at 22:59

Ima u mom malom gradu jedan decak koji sto se kaze jede loptu, da ga neki veci klub vidi onah bi ga uzeli, ali on nikad nece postati fudbaler, jer u svom klubu nema trenere koji ce od njega napraviti igraca, a niko ga nije video zato sto nema 2000 evra koliko mu Zvezda i partizan traze da bi samo dosao na probu ( ne traze mu klubovi vec treneri mladjih kategorija), ali zato u mom gradu ima i onaj mali koji nema veze sa fudbalom ali ima 2000 evra i svaka 2-3 meseca ide na probe kod Zvezde i partizana…

Reply
Zokinho нов 18, 2011 at 00:09

koliko godina ima mali?

Reply
Nenad нов 18, 2011 at 00:11

Sad je 3-4 razred nisam siguran…

Reply
Vlada Tosic нов 18, 2011 at 00:28

Pa ima ona akcija, BUDI SKAUT ZVEZDE ali ne znam koliko je to ozbiljno …

Reply
PERA BOR нов 17, 2011 at 22:21

Molim sve delije da za njihovo dobro ovakve vesti ne uzimaju za ozbiljno.Samo ce na kraju izgubiti zivce kada Lule ili Adza kazu da nemaju para za ovakvog fudbalera i da ce ga mozda dovesti za dve godine.

Reply
Dzony нов 17, 2011 at 22:40

ma nije to nego sve i da dodje mene se ove pozajmice nista ne svidjaju posto oni nam ga nece prodati bez masu paru jedino ce nam ga dati na pozajmicu a ja pozajmice nevolim a pogotovo ovakvo sa koje nemozemo kupiti igraca sta mi se sad zapalimo za njega on dodje da 20 komada zvezda osvoji ligu on prvi strijelac Jsl a onda podje bez prava nase kupovine !!

Reply
PERA BOR нов 17, 2011 at 22:55

Pa ne volim ni ja pozajmice ali veruj mi da Adza ne moze dovesti ni na pozajmicu Ninkovica niti bilo kog igraca koji je bolji od cistog proseka.Jednostavno mi imamo nesposobnog sportskog direktora.
ADZICU MRS IZ ZVEZDE!!!!

Reply
MARKO нов 17, 2011 at 22:20

Opa krenuli su sa „potencijalnim“ pojacanjima ! Osecam da ce biti duplo vece nagadjanje u sledecem prelaznom roku nego proslog i preproslog prelaznog roka 🙂 (Ninkovic, Mrdja, Toro, Savic, Maurisio, Maikon, Memedovic, Tarta, Rajkovic, Mojsov, Salata, Bozic, Todorovski, Petkovic, Rodic, Despotovic i tako dalje nebesa )

Reply
realno нов 17, 2011 at 22:18

Nema sanse …. Lule, opet preteruje …

Reply
Nenad нов 17, 2011 at 22:15

Mils Ninkovic, ofnzivni vezni, igrac koji igra iza napadaca, a ne zadnji vezni kako neko lupi, u reperzentaciji igra iz razloga sto osim njega Dimitrijevica i Djuricica, u nasoz zemlji ne postoji ofanzivni vezni (e to je problen naseh fudbala), po meni i da kosta 700 000 evra preskup je, mi na tij poziciji imamo Evandra, Kadua, Paseka i Dimitrijevica po meni su sva cetvorica na njegovom nivou neki su i bolji, on je decko u reprezentaciji toliko neupotrebljiv igrac, da moze da se kaze da je najveci problem sto neko drugi ne igra na toj poziciji (npr Djuricic)…
Znam da je nerealno ocekivti da on dodje u Zvezdu, i da je ovo samo novinarska prica, bez ikakve veze sa istinom, vec u vezi sa dizanjem tiraza ali ovo je moje misljenje o Ninkovicu koji dolazi u Zvezdu u svakom prelaznom roku koji obicno na kraju bude preskup a pri tom Zvezda ima dovoljno igraca na toj poziciji…
U nasem fudbalu do skoro nije ni postajala ta pozicija, kako da ocekujemo da sad imamo dobre igrace na toj poziciji, pa nama i u mladjim kategorijam svi klubovi igraju u formaciji sa dva zadnja vezna, kako onda da imamo igrace na toj poziciji, pa nikako, nas najveci problem su treneri mladjih kategorija, najveci problem je st oni umesto da prave igrace oni pokusavaju da prave rezultate, preko kojih zele da se domognu mesta trenera prvog tima….
Nikadmi nismo imali problema sa stoperima bekovima krilima ((pa i napadacima) do zadnjih godina kada se pocelo sa defanzivnom igrom u mladjim kategorijama opet zbog pravljenja rezultata) vec imamo problema sa pozicijom koja do skoro nije ni postajala, da je ona postajala imali bi i tu bar prosecnog igraca i bili bi neko i nesto u Evropi…

Reply
MARKO нов 17, 2011 at 22:36

Jedino Evandro moze da se meri sa Ninkovicem ! Ostali su boranija za njega.Nama su potrebna 2 igraca poput Evandra u sredini a za Ninkovica i nije steta a i nije mnogo dati 700.000 evra.

Reply
Nenad нов 17, 2011 at 22:47

Paseko je bolji od Evandra samo sto se povredio pa ga nismo videli u Zvezdi a dok su oboica igrali u Brazilu bolji je bio Paseko…

Reply
Joca нов 17, 2011 at 22:39

„U nasem fudbalu do skoro nije ni postajala ta pozicija, kako da ocekujemo da sad imamo dobre igrace na toj poziciji, pa nama i u mladjim kategorijam svi klubovi igraju u formaciji sa dva zadnja vezna, kako onda da imamo igrace na toj poziciji…“ KOD NAS JE PROBLEM STO KUPUJEMO NJIHOVE IGRACE A NE NASE, MI IMAMO U MLADJIM KATEGORIJAMA 10 PUTA TALENTOVANIJE IGRACE NEGO NJIHOVE VRSNJAKE IZ BORCA, NAPREDKA,RADNICKOG, SUBOTICE ITD ALI STETA KAD OD 50 NASIH TALENATA MI U VATRU BACIMO MOZDA 3. SMESNO !!!

Reply
pera нов 17, 2011 at 22:42

pa upravu si ti, mi umesto da bacamo u vatru nase mlade igrace koji su 10 puta bolji od talenata drugih klubova mi kupujemo igraca iz borca, spartaka, ofke, rada ! Dok su nasi igrali na raznim turnirima, osvajali titule, bili najbolji ovi ostali su trcali po klizstima i blatnjavim livadama ! I posle nam je djavo kriv sto nemamo igraca iza napadaca. Ja tvrdim da igraca koji moze da igra iza napadaca imamo u mladjim kategorijama i on ce igrati za godinu dve kada ojaca, za sada takav igrac ne postoji u ligi jer osim nase i partizanove skole niko ne ume da napravi plejmejkera ! Svi prave samo odbrambene igrace jer se uglavnom brane 🙂

Reply
MarkoFCRS нов 17, 2011 at 23:19

Brate, ne znam šta da ti kažem, ali bolje ti je da počneš neki drugi sport da pratiš dok si još mlad, ne razume svako fudbal. Ninković je doktor fudbala. Jako je kreativan, dobar dribler, dobar pas, recimo da podseća na Inijestu, naravno nije taj kvalitet… Ali, recimo da dođe u našu Zvezdu, sprdao bi se sa ovim drvosečama iz naše lige, a ovim našim Brazilcima bi držao časove… Daj bože da dođe, pa makar i na pozajmicu, bar ne bih brinuo za titulu!

Reply
Nenad нов 17, 2011 at 23:39

E voleo bih da dodje, da te cujem posle…
Ja se mozda nerzumemu fudbal ali kreativan ugrac na 10ak utakmica treba da ima 5 i vise asistensija a Ninkovic u reprezentaciji nema vise od jedne…

Reply
MARKO нов 18, 2011 at 00:39

Pa nema vise od jedne kad u napadu igraju Mrdja, Lazovic, Zigic, Pantelic. Mrdja ne ume da da gol, Pantelic ne zna iako Ninkovic ume da ih proigra ali dzabe to, Zigic daje golove glavom i ne centrira mu Ninkovic nego Krasic ili Tosic(tako je bilo u Anticevo vreme) Lazovic dok je igrao nije se nadavao golova jer decko ne zna a Ninkovic je slabo igrao zajedno sa njim ! Da u napadu imamo npr. Runija, Ninkovic bi skupio barem 5 asistencija u reprezentaciji na 10 utakmica ! Valjda ce Gazprom dati neke pare pa da damo koliko je potrebno a doveli bi ga sigurno za oko 600.000 evra jer je u drugom planu i ne igra za Dinamo K.

Reply
choDa нов 18, 2011 at 00:52

bravo,razumes se..cena ugovora,da ga otkupis,nije ni 700 ni 800 vec 2,5m..

Nenad нов 18, 2011 at 01:24

Sve je to lepo, a kad mi ti navedes koliko je Ninkovic napravio stopostotnih sansi nebitno dali su iskoriscene ja cu ti poverovati…
On nije napravio ni jednu stopostotnu sansu napadacima, da je napravio 10 nasi napadaci bi iskoristili pola i on bi imao 5 asistencija, ovako nasi napadaci koliko god da su losi onemaju sta da promase jer Ninkovic ih ni jednom nije proigrao…

strucnjak нов 17, 2011 at 22:05

vrati se DZAJO,vrati se DZAJO…

Reply
ДС нов 17, 2011 at 21:52

И неће доћи…

Reply
marakana нов 17, 2011 at 21:43

ako ne dobijemo jagodinu i komsije, nece ni mesi i ronaldo da nam pomognu ! dosta praznih prica,usredsredite se na predstojece utakmice !

Reply
Alex Krycek нов 17, 2011 at 21:34

Ovo nas malo loze pred derbi, misle da, ako bude losih rezultata, svi cemo reci „nema veze, na zimu dolazi Losmi“…

Reply
ChargerNS нов 17, 2011 at 21:11

Nova bajka po starom receptu!

Reply
IGGY нов 17, 2011 at 21:07

Zadnja Lukiceva recenica sve govori 🙁

Reply
Aleksandar нов 17, 2011 at 21:07

Koga bi on u zvezdi zamenio?

Reply
Bojan нов 17, 2011 at 21:16

Koga ne bi…

Reply
Vladimir нов 17, 2011 at 21:17

Права позиција Милоша Нинковића је задњи везни. В.Д. селектор Ћурчић је на мечевима репрезентације у Мексику и Хондурасу покушао нешто ненормално да Милоша стави иза нападача. Самим тим, евентуални долазак Милоша угрозио би Мићка и Пиксија Ковачевића

Reply
Vuk нов 17, 2011 at 21:57

Proverio sam i na Transfermarketu,i njegova osnova pozicija je levi vezni,a moze da igra i centralnog,a i ofanzivnog.Dobro,verovatno moze da nastupa i na poziciji zadnjeg veznog,ali je bolji na navedenim…

Reply
Aleksandar нов 17, 2011 at 22:16

Znaci on bi bio samo opcija ako Kadu ili Dimitrijevic odu ?

Reply
Vuk нов 18, 2011 at 13:53

On ti je Cavi za tu dvojicu navedenih zajedno…

Vuk нов 18, 2011 at 13:53

Mada,ako bi se Adzic pitao,tako bi bilo!

ZVEZDA ŠAMPION нов 17, 2011 at 20:53

Daj Bože da dođe!

Reply
Vladan нов 18, 2011 at 17:34

TORO I NINKOVIC UDARNI TANDEM U VEZI

Reply
Vladan нов 18, 2011 at 17:35

Toro i Ninkovic daj boze da dodju

Reply

Leave a Comment