Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Родић – Вратили смо се на победнички пут

Црвена звезда наставила је победницки низ у домаћем првенству победом од 2:1 над Спартаком, а јунак меча без сумње је Милан Родић који се два пута уписао у листу стрелаца.

 

– Ова победа дошла је у врло важном тренутку за нас. Доста се говорило пре меча о условима за игру и изузетно ми је драго што нисмо дозволили да нас све то поремети. Не могу да кажем да је лако играти на ледом окованом терену, али снашли смо се и, што је најважније дошли до нова три бода и наставили пут ка шампионској титули – рекао је Родић.

Само три минута након првенца у црвено-белом дресу Родић је постигао и други гол.

– Не могу да кријем радост, голови у Црвеној звезди су нешто о чему сви ми којима су црвена и бела боја у срцу сањамо, а ја сам данас успео два пута да осетим ту радост и видим лопту у противничкој мрежи. Код првог поготка Ненад Милијаш извео је одличан слободан ударац и најбоље сам се снашао на другој стативи. Код другог сам спремно чекао лопту на ивици шеснаестерца и испоставило се да сам се нашао на правом месту. Свакако ће ми овај сусрет у Суботици остати један од најлепших у каријери.

Подршка Делија није изостала на у Суботици.

– Захвалио бих се навијачима што су и данас били наш 12. играч, заиста није фраза када се то каже за Делије. Знамо да су увек ту за нас и то је мотив који нас покреће да се још више боримо на терену. Уз њих идемо до титуле – поручио је Родић.

 

Повезане вести

1 comment

Kalderon феб 26, 2018 at 18:39

BRAVO

Reply

Leave a Comment