Moja Crvena Zvezda
Архива

Пешић: „Тешко до појачања и добрих резултата“

Тренер кошаркаша Црвене звезде Светислав Пешић био је веома незадовољан након пораза од Раничког у 8. колу АБА Лиге.

„Ко зна који пут, лоше смо почели утакмицу. Раднички нам је дао 17 поена за пет минута, а ми нисмо направили фаул! Необјашњиво, то је немогуће! Такође, у последњој четвртини нисмо правили фаулове када нисмо испунили бонус. Не знам да ли је у питању квалитет или страх. Оног тренутка када смо побољшали игру крајем друге и почетком треће четвртине то је било доста добар ниво за ову екипу. Повели смо осам разлике и престали да играмо. Нисмо знали који напад играмо. Одговорност сносе и тренери и играчи. Могу да кажем да преузимам одоговрност, али када побеђујемо – побеђујемо сви и обрнуто. Постигли смо 27 поена из транзиције и у тим ситуацијама не можеш да изгубиш утакмицу. Али, код нас је и то могуће. Врло ми је тешко да одговорим како. Увукла се несигурност после ових последњих пораза“, сматра наш шеф струке, који је објаснио зашто нису играли Недовић и Цветковић.

„Сезона је дугачка, до сада су сви добили шансу. Нису повређени, здрави су, добро су тренирали, али и остали су добро тренирали. Миле Илић није играо јер је тек у уторак почео да тренира и није још спреман.“

Пешић каже да ће тешко бити нових појачања, која су клубу неопходна услед серије повреда књучних играча.

„Пуно пута сам причао о појачањима. Нека ми неко предложи која појачања да доведемо. Био сам на Председништву, рекао сам им шта се десило у припреми тима за ову сезону. Имали смо листу жеља, али нико од њих није желео да дође! Неки разлози се знају, имамо један амбијент, као и амбијент у Партизану, где страни и српски играчи желе да играју да би постигли лични и тимски успех. Српски амбијент је такав, само сам ја дошао у српску кошарку, нико други није хтео да се врати. Нећу да кажем да сам борац, али сам дошао да се борим са Звездом. Никоме из млађе генерације тренера не пада на памет да ради у Србији. Са друге стране, неће нико да игра у Звезди! Са два играча сам причао, а сутрадан су ми се захвалили. Рекли су да имају лоша искуства у овом клубу. Један се плашио због безбедности, па није дошао, иако се Небојша договорио са њим. Ове године тешко да ће бити појачања и великих резултата“, закључио је Кари.

Повезане вести

67 comments

Gašpar нов 21, 2011 at 01:03

Pa, vi kao da ste maloumnici kad tako pričate, pusti sad navijanje, budite objektivni, vama ništa ne odgovara ako komentar ne ide uz dlaku Zvezdi, pa vidite li da je ovo raspad sistema-priznali vi to ili ne.Želje su jedno a stvarnost drugo-bez dobra 3-4 pojačanja, borba u ovoj ABA ligi i pod hitno raskrčmiti sa Čovićem-uništi nas !!!

Reply
Aston нов 21, 2011 at 00:56

I ja se slazem da ovo nisu igraci za velika dela,izuzimam pojedine igrace, ali mislim za poraz u subotu je kriv Morison on je po meni najvise podbacijo za 26 min dao je 4 poena, 1 od 7 za dva poena jako mnogo promasaja,falilo je njegovih 20 poena za pobedu ovog puta.

Reply
CIGANIN 032 нов 20, 2011 at 21:53

Нећемо писати овде великим словима. Админ.

Reply
Aston нов 20, 2011 at 17:54

Ma, mi smo poznati po svemu sad i odmah, gospodine Pesicu ja vas podrzavam. nastavite sa diciplinom i bice sve ok,

Reply
zvezdas нов 20, 2011 at 15:22

Ja sad vec stvarno mislim da je proslogodisnja ekipa bila bolja kad su svi bili jos tu, pre pocetka nase lige. Dosao fmp i Nedovic i Cvetkovic sad sede na klupi?!

Reply
zile нов 20, 2011 at 13:45

Izgleda da na utakmici nije bilo onog navijaca da „podseti“ Pesica da ubaci Nedovica :),a ne da forsira B.Popovica koji ne bi mogao da pretrci ni moju babu(koja je operisala kuk).Moraju se dovesti pojacanja i MORAJU navijaci da podrze ekipu ODMAH,ako se bude cekala nasa liga tesko da cemo sledece sezone igrati u evropi.

Reply
goran нов 20, 2011 at 12:07

g.Pesicu, ako niko ne zeli da dodje u Zvezdi kao sto kazete, zasto onda ne povucete iz radnickog-fmp centra Tubaka,koji je visok i jak centar bas onakakv kakav nama ocajnicki treba !!?? verujem da velika vecina navijaca smatra da onaj popovic nema pojma na poziciji centra tako da bi Tubak verovatno mnogo bolje igrao….

Reply
Uliks нов 20, 2011 at 17:23

Zato sto je Tubak operisan od kosarke! To sto momak ima visinu ne znaci i da zna igrati kosarku!

Reply
Markopilja нов 20, 2011 at 10:51

Kaludjer ide, znaci dobijamo nekog proverenog ! Pantelic hmmm 🙂

Reply
kalu нов 20, 2011 at 10:53

Pantela je rasan golgeter on bi nam sigurno pomogao.:)

Reply
marko нов 20, 2011 at 11:18

dolazi nam bolt.pogledaj,ali ovaj igra na poziciji desnog krila stvarno ne razumem onda sta ce nam kad imamo lazovica http://www.kurir-info.rs/sport/fudbal/jusein-bolt-na-marakani-150962.php

Reply
Vlada Tosic нов 20, 2011 at 16:29

Mislim da Adza zna sta ce nam 😉

Reply
covek нов 20, 2011 at 17:02

Samo se nadam da to ne znaci da Adza hoce da proda Lazovica… Mozda proda Kadua pa Borhu prebaci u spic a Bolt i Paseko na krilima a Lazu stavi u centar gde je ranije i igrao :).

Reply
deki нов 20, 2011 at 10:11

Samo podrska Pesicu i ekipi.. Pa nije Pesic corav, vidi i on sta ne valja, ko nije za zvezdu!!! Samo strpljenje!! Pojedini bi samo da se pobedi partizan, pa sve drugo nije vazno, samo da oni mogu da se prse mesec dana…
Ne zaboravimo da je Kari otkrio Keselja i Bjelicu, po meni stubove reprezentacije…. JA VERUJEM Pesicu!!!! boze zdravlja samo, sve ovo sad ce nam biti smesno, svi ovi komentari, kad deremo redom sve, za nekoliko meseci!!!

Reply
atza87 нов 20, 2011 at 12:11

Normalno, samo neka on izvuce iz ovih mladih igraca maksimum, neka ih sprema za sledecu sezonu i neka ne brine 🙂 Docice i neko od boljih igraca i vremenom cemo stvoriti ponovo rejting samo ako pocnemo da igramo i evro takmicenje..

Reply
nebo-sever нов 20, 2011 at 13:10

Ja se slazem da nije corav ali ne ide da kaze ,NECE NIKO U ZVEZDU ,SVI BI U partizan,nije ba s to rekao ali je tako ispalo vidim da na svim forumima i komentarima to seru, to nije trebao reci ,prljav ves je trebao ostaviti kuci ,a ne kriti se iza losi rezultata..

Reply
lukank нов 20, 2011 at 09:36 Reply
Uliks нов 20, 2011 at 03:26

A sta ste vi ocekivali od Bojana Popovica, pa njega su prosle sezone nakon 2 pripremne utakmice isterali iz partizana. Da on ista valja zadrzali bi ga oni. Takodjer i Lesica, Balabana itd. sav otpad koji smo mi pokupili. Sve sto valja ode u partizan, Raduljica, Macvan… a uz to i nisu navijaci tog kluba nego naseg. Za ostatak i da ne govorim! Cvele i Nedovic nikako ne mogu biti oslonac i glavni igraci jer mogli ste da vidite prosle godine, kada su oni bili glavni nas nigde nije bilo, skoo da smo ispali iz ABA lige. Dakle, ako cemo poceti sa mladima moramo da se strpimo 2-3 godine, a onda da napadneko evrokup, o EL ni da pomislimo! Jos uvek je takvo stanje. Pesic je dosao da napravi sistem a ne da ostvaruje rezultate, a on na tome i radi. Videcemo kako ce se sve zavrsiti i hoce li uspeti!

Reply
atza87 нов 20, 2011 at 12:14

Ako hocemo iskreno oni i imaju navijace mi ih ni nemamo jer se nekom od vodja nije dopala suma para koju su mu ili nisu ponudili.. Klub koji nema podrsku navijaca i nije klub!!! Znam da cete sad svi da pocnete da me pljujete ali to je surova istina kao i to da oni imaju reputaciju koja ih svrstava sigurno u top 3 ekipe u Evroligi za dovodjenje igraca (sa manjim budzetom, ako izuzmemo najbolje timove)..

Reply
Istina нов 20, 2011 at 12:29

Tacno je ! Pljunucemo te!
zato sto si jedan mali koji pritom laze po internetu!

Reply
Uliks нов 20, 2011 at 17:20

Nista on ne laze, sve sto je rekao je istina! Vodje dobijaju pare za to navijanje, primaju platu, to je cinjenica, ali je nemogucno dokazati iz prostog razloga sto to nigde nije objavljeno, ali je javna tajna. Takva je situacija i sa partizanom. Ovo sam napisao na nekom tamo forumu i dobio trajni ban. Verovatno i ti koji vode taj forum znaju sve o tome i oni koji su me banovali znaju sve o tome, ali ja to ne smem da iznosim! Dok god je tako nas sport ce polako da tone a klub ce da nam propada!

U svemu tome najgore je sto mi samo kroz ABA ligu imamo izlaz u Evropu jer nasa nacionalna liga nije clan ULEB-a! Znaci sami sebi kopamo jamu. O drugim stvarima vezanim za kosarku u Srbiji bolje i da ne pricam!

Reply
Istina нов 20, 2011 at 17:40

To sto ti seres sada to ti je na nivou price da ti se sestra prostituise kod plavog mosta, znas to do sad nigde nije objavljeno i nemoguce je dokazati ali to je javna tajna i svi to znaju.
Mali kompjuterski misevi koji skupljate informacije preko interneta i po kojekakvim forumima na kome pisu upravo takvi zatrovani pacovi poput tebe prestanite da iznoste neistine. Eto sad takvu laz koju si ti ovde napisao ce procitati 50 ljudi koji ce sutra tu laz da prosire na jos 500.
A naravno u zivotu se niste ni za sta iscimali za tu vasu Zvez\du osim eventualno da odete do pionira i marakane.

Uliks нов 20, 2011 at 21:04

Ja ne vidim da sam negde tebe vredjao, dok to ne mogu da kazem u obrnutom slucaju. Jako je vazno imati kulturu i biti edukovan da bi uopste mogle da se pisu poruke!

A jel i tebe boli ta cinjenica o placanju vodja navijaca? Nije to nesto sa interneta jer to potice jos iz 90-ih godina kada nije bilo interneta, a upravo tada je to i nastalo. Svi ti navijaci su izmanipulisani od svojih vodja koji za novac rade ono sto im se naredi. Samo primera radi, mnogo teske poruke su se cule na Marakani protiv Adzica dok se vodje i Lukic nisu sastali, od tada zatisje, a Lukic je izasao u javnost sa cinjenicom kako je on odgovoran za sve svoje ljude koje je doveo na funkcije u klubu. Dakle, „malo podmazi i sve prolazi“!

Reply
Istinak нов 21, 2011 at 01:10

Vredjao si klosare jedan i nastavljas da vredjas, to sto iznosis podle lazi po internetu je upravo vredjanje na najpodmukliji nacin. Ne znas nista, informises se preko interneta i jos siris bezskupulozne neistine, najgori sljam !!!
Mogao bi do sutra da ti pricam kako pojma nemas ni o tome sto si upravo spomenuo ali zasto? kome? tebi?
Jesi se zapitao mozda ko je doneo onu setalicu prekjuce u Jagodinu,ko ju je rasirio? ko je organizovao lepljenje papirica za stolice?
ah da, zaboravio sam, tvoja ljubav prema Zvezdi doseze samo do pionira

Nenad нов 20, 2011 at 01:01

Dali je neko primrtio, ako nije neka pregleda snimak utakmice, svaki put kada je Filip Covic ulazio u igru imali smo vise od 5 poena razlike, a kada je izlazio gubili smo oko 5 poena razlike, to je i nesrecni Pesic primetio pa je morao jedno vreme da igra sa Popovicem i Covicem u petorci, jer Covica jednostavno ne sme da izvede iz igre…
A onaj komentar sto sam napisao da sam bolji igrac od Covica, nisam se zajebavao, niti sam zeleo da osporavam Covica, rekao sam samo kako jeste…
A sto se tice Nedovica, taj decko bi u ovoj ekipi trebao da igra 35 min i da ima slobodu u igri vecu i od Milutinovica pa cak i od Morisona, u Srbiji se od Bog zna kad nije pojavio tako prodoran igrac, u kombinaciji sa prosecnim sutem, solidnim asistencijama, u Zvezdi je sigurno najkreativniji igrac, sto je i pokazao prosle sezone kada je 50% koseva koje su postizali Nikolic i Mar bili na njegovu asistenciju…
Da dodam Nemanja je u 7 razredu igrao bolje nego Covic sad….

Reply
Gašpar нов 20, 2011 at 00:50

Pa ovo je katastrofa, velika bruka za Zvezdu, Pešić treba da ode radi sebe, jer on je veliki trener a ne da se bruka radi Čovića, jer izgleda da sve radi kako mu on kaže, pa ovo i ćorav i blentav vidi da ovako ne ide, pojačavaju se sa nekim otpad igračima-možda dobijemo Širokog kod kuće ali teško i nikog više!!!

Reply
Alex Krycek нов 20, 2011 at 00:13

Nikako mi nece biti jasno zasto ljudi sumnjaju u Pesica…

Reply
Zoki DIMITRIJEVIC нов 19, 2011 at 23:40

Postovani gospodine Pesicu,Vi imate strahovit tim na raspolaganju samo treba da ga okupite na jednom mestu i da krene sve nabolje i za Vas i ogromnu armiju nas DELIJA. Evo tima a Vi me ispravite ako gresim : Cvetkovic,Nedovic,Lazic,Dimic,Zivanovic,Milutinovic,Smiljanic,Morison,Markovic,Radetic,Subotic,Stamenkovic,Lesic,Nikolic,Milovanovic,Tubak i mladi Ognjenovic i Ristic.

Reply
Danilo нов 19, 2011 at 23:21

Razocaran sam po ko zna koji put! Ali sam i uvideo da Zvezdi za dugo nema spasa, nazalost… Pesic je u pravu za ovo! Ekipa nema ni gram samopouzdanja, plasljivo igra, bojazljivo, nedovoljno u odbrani… Oni dok se osveste odmah izgube utakmicu! Radnicki je posve limitiram tim, ali imao je jednog sutera crnca Skota, koji je pogadjao nemoguce… Morison je cudak, ako mu krene krene, ako ne, nista. Dakle sta reci, muka i bruka, bez pojacanja iz Amerike, prosto je nemoguce takmiciti se, svaka ekipa ima amere i ono donose prevagu! Ne moze se sa omladincima praviti rezultat… I pored svega, da je Zvezda usla u mec kako bi trebalo da udje RATNICKI na granici faula, Radnicki bi doziveo poraz od laganih 15-tak razlijke.

Reply
escort нов 19, 2011 at 22:46

Godinama smo bili neozbiljan klub sa neskolovanim igracima (cast izuzecima) i to uzima daha. Po meni, trebalo je da dovedemo jos jednog stranca na pozicji 5, teskog centra, pa neka kosta sta kosta. Od Popovica (oba) nema vajde. Imamo Cvetkovica, Nedovica, Nikolica, Morisona, Milutinovica, pa i Jao Mileta….fali nam teska petica, da razgrce pod kosem i jedan iskusan play-bek suter (da moze na obe pozicije) da povuce kad zaskripi, na iskustvo. Ne znam kakvi smo finansijski, ali pojacanja MORAMO da dovedemo, bar dva odlicna igraca, ako ne zelimo da se opet brukamo na dnu tabele.

Reply
Vlada Tosic нов 19, 2011 at 22:44

Ovde je nesto drugo po sredi…. Sve se vise i vise razocaravam… Kada je pocinjala 4/4 uopste se nisam nervirao i ne da sam ocekivao ali sam poraz prihvatio kao normalan sto prethodnih sezona nije bio slucaj… Sada jednostavno i pre utakmice je meni svejedno, gledam da bi gledao. . . Nemamo bre dusu! Jedina dobra stvar je SKOK, skacu svaka im cast … Reper treba da nam bude igra iz 2/4 kada smo odigrali super, pre i kasnije je bio blagi uzas. NEDOVIC, CVETKOVIC…. Da li neko moze da mi da neko logicno objasnjenje ili … POPOVIC NAM IGRA CELU UTAKMICU, cak i kada je dobio 5 licnih nijedan od dvojice nije usao … Tu se desava nesto ozbiljno …

Reply
Vlada Tosic нов 19, 2011 at 22:48

Kari je rekao da prva sezona sluzi za selektovanje, a ja se pitam CEGA ? Sta on ovde moze da selektuje… Jedino Cvetkovica i Nedovica (koji ni ne igraju) ostali (sem Morisona i donekle Lesica koji je sve bolji) trebaju u brisucem letu da napuste Zvezdu … Nemoze se pita od govana praviti … Prica nama Pesic nakon svakog poraza IGRALI SMO DOBRO, SVIDJA MI SE, cek cek cek el ti prike gledas istu utakmicu ? Znas li da gledas na semafor ? Mnogo toga je meni ovde nejasno …

Reply
Dražen нов 19, 2011 at 22:56

Morison, Subotic, Lesic, Nedovic, Cvetkovic i Milutinovic zasluzuju dres Zvezde.

Reply
Vlada Tosic нов 19, 2011 at 23:02

Sta su pricali o Milutinovicu ja sam mislio onaj ce da ujeda…. Al on bre nista ne igra… Nit preuzima odgovornost, ide na neke ulaze, kad sam danas video ono kad je krenuo na ulaz pa se okrenuo i frljnuo loptu iza samo sto se nisam slogirao… -.- Nije bre to to!

Reply
Dražen нов 19, 2011 at 23:10

Mi kao da ne gledamo isti klub. Pa Andreja je jedan od rijetkih u klubu koji ima „sportska muda“. Uz to je jedan od najkonstantnijih igraca u Zvezdi. Skoro svaku utakmicu ima preko 10 poena uz dobar postotak suta. Za momka od 20 godina, on svojim talentom obecava..

strucnjak нов 19, 2011 at 21:58

sramota pocinje da me podseca na fk,sve je lazno,bljutavo i na infuziji!

Reply
Марко ЦЗБГ нов 19, 2011 at 21:56

Ненад Мишановић и Јован Копривица из ОКК Београда би били сјајна појачања. Игор Милошевић је у Казахстану, а Јеретин у Холандији. Шта је са Николом Јестратијевићем?
Не верујем баш да нико неће да дође у Звезду.
Без обзира на све, ПЕШИЋУ ПУНА ПОДРШКА и да буде тренер Звезде до краја своје каријере.

Reply
falkone нов 19, 2011 at 22:24

Prijatelju ne bih da budem neprijatan , ali Misanovic?Nemoj molim te.

Reply
Vlada Tosic нов 19, 2011 at 22:32

Secam se da se sa Koprivicom nismo na bas najlepsi nacin razisli … Bio je veliki talenat, ali je to i ostao …

Reply
Tomo Karadza нов 19, 2011 at 23:32

A Moka Slavnic i Jovo Stanojevic? Ili Vojkan Bencic, sto da ne?

Reply
Iskren delija нов 19, 2011 at 21:52

Citam ove komentare i zgrozavam se ! Kako vas nije sramota -.- isti ste kao oni pajseri u dvorani..kad damo dve trojke cela dvorana aplaudira,kad gubimo odma zvizduci,niste ni svesni koliko unistavate atmosferu !! Idite bre gledajte hokej,igrajte vi kosarku,VI STE SVI KLOSARI KOJI SEDITE ZA KOMPOM i komentarisu vesti,nemate nista pametno u zivotu,pa pljujete jednog Pesica..Stoke jedne neotesane da vas ne vidim vise na ovom sajtu,mozete da iskazete svoje nezadovoljstvo al imajte granice <3

Reply
falkone нов 19, 2011 at 23:28

Sta mislis „iskreni delijo“ da li si ti iskreniji delija od mene sa svim ovim vredjanjima?“Mi koji nemamo nista u zivotu osim da vredjamo Pesica i mi koji smo klosari za kompom“, ne mozemo od “ iskrenih delija“, „pravih navijaca“, „vatrenih navijaca“ da povedemo decu na utakmicu, da dodjemo u halu ili stadion i da gledamo sam sport kao sport, kosarku ili fudbal.Ne zelim da ulazim u svadju sa bilo kim clanom ovog foruma ali ima vas dosta koji niste realni.Pogledajte svi film „Sisanje“, izvucite pouke iz tog filma.Mozda ne bi bilo lose da se otvori neka tema sa komentarima kako je ko video taj film i sta moze da izvuce iz njega.Meni “ klosaru za komp“ ne bilo problem da odvojim malo vremena da „izklosarim“ pred kompom i procitam utiske.Pogledajte Sisanje, pronadjite likove koji danas postoje i koji su bili uzori za film, a koji prave gluposti.Obratite paznju na dubinu problema, dokle ona ide, pa vlasti, institucija, inteligencije ovog drusta……

Reply
Istina нов 20, 2011 at 12:33

a reziser filma ti je burazer ? ili si ti mozda licno?
Ne zovu ga za dzabe „film za budale“. budale poput tebe se same pecaju.
A jesi gledao film “ Roki 2″?
Mozda bi mogli da napravimo anketu ko je gledao taj film i da vidimo kakve su pouke izvucene iz njega?

Reply
falkone нов 20, 2011 at 16:04

Ja nikada ne vredjam, jer ne zelim i ne smatram da treba i da je ok.Nema veze, neka budu „pravi navijaci“ veci od „p…….. sa zapada“ iako volimo isti klub.

Reply
Istina нов 20, 2011 at 17:43

Ima veze bas ima veze.
Dosta vas „internet trovaca“ koji ne mozete satro decu da povedete na utakmicu?
ko ti brani da ih vodis? Sta ce im se desiti ako ga povedes u sredu na kup utakmicu?
Sta je moglo da mu se desi na utakmicii sa ofkom?
A mozda si ti u stvari i na budzetu resora g-din Dacica?

falkone нов 20, 2011 at 18:35

Ne vredi.Svako od nas ce ostati pri svom stavu.Takav sam ja takav si ti.Jedna molba od mene nemoj kada se ne slazes sa necijim misljenjem da krenes u najstrasnije vredjanje.Nema potrebe.Kulturno objasnis tvoje vidjenje.Ja nisam sa budzetskih jasli, moj dinar je tesko zaradjen.Svaki dinar.Isao na Sever i na male i na velike utakmice, pa sam presao na istok i zapad….Pa vise ne idem…Razloga je mnogo…o tome bih mogao roman da napisem.Sisanje je film koji kaze da su se svi izvukli i svi manipulisali sa idejom skinsa osim onog koji je najvise zagrizao.On je prosao najgore.

delija86 нов 19, 2011 at 21:18

Hteo sam da kazem par stvari ali covek rece sve sto je trebalo

Reply
josif нов 19, 2011 at 21:12

Imas li ti covece obraza,ekipa ti neigra nista,neigraju ti Cvetkovic i Nedovic ali ti zati igraju idijoti kao Lazic i Covic.Ti si covece dosao da unistis Zvezdu zajedno sa Covicem ako Zvezda uopste i postoji,unistavate Zvezdinu decu a forsirate ove idijote iz FMP-a,pa mi smo prosle sezone imali bolji tim i borbeniju i bolju igru,ovo je bruka,ova banda sto se okupila (Covic,Ristovic,Zika-pauk)ce biti Zvezdini grobari,kakvi mladi igraci kakve gluposti to su price za malu decu.UPRAVA NASPOLJE!Pa Opaca je za vas bio izmisljen.Pozz,MKD

Reply
Mistrija нов 19, 2011 at 23:14

Bas si idiJot, zao mi te je.

Reply
MarkoFCRS нов 20, 2011 at 00:01

Jel’ ne vidiš da su tvoji komentari nepoželjni ovde? Ajde što si nepismen, ali smaraš brate, i komentari su ti na nivou deteta od 6 godina.

Reply
Vuk нов 20, 2011 at 00:20

Hahhahaha,pojedinci pocinju da pricaju o Kariju i Covicu u kosarci kao o Prosineckom i Lukicu u fudbalu!Situacija je slicna u FK i KK,ali uprave i treneri nisu krivi za lose rezultate.Igraci su najveci krivci!

Reply
Rambo нов 19, 2011 at 21:10

Covek je sve rekao,ne igramo evroligu i niko nece da dodje!!!

Reply
Vlada Tosic нов 19, 2011 at 22:35

Dajte ljudi necemo da se lazemo bre… Kada smo mi uopste igrali evroligu, pa i pored toga su za nas igrali Gurovic, Rakocevic i comp. Za pare ce svako da igra…Ne vidim nesto da ove zvezde iz NBA prelaze u najbolje klubove, nego uglavnom idu u ASVEL (parker), neki u Kinu, pa u Nemacku (durent) … Pare su problem

Reply
MarkoFCRS нов 20, 2011 at 00:08

Haha… Parker igra za najmanju platu, od svih igrača iz cele francuske lige… Došao je čovek iz ljubavi, i zbog sebe, da održava formu… A otkad je to Durant u Nemačkoj? Nama je jedino Miličić mogao da dođe iz NBA, ali on mora da peca, nema čovek vremena za košarku ! Zato i jeste došao od drugog pika do jake Minesote…

Reply
gox нов 19, 2011 at 21:09

Jeste da smo mi u Srbiji za sve naucili da dobijemo odmah,ali ljudi ako hocete kvalitet morate imati strpljenje.Pesic radi sa mladom ekipom i ekipom koja ima samo jednog izgradjenog igraca a to je Morison.Ostali su sve deca ili propali talenti.
Koliko se secam niko nije rekao da cemo konkurisati za titulu ili prva cetri mesta.
Ako imamo zivaca da posle tri sezone trpimo amatera Adzica i verujemo njegovim pricama a ne nasim ocima,onda mislim da mozemo bar dve sezone da istrpimo dokazanog strucnjaka Pesica.

Reply
neca нов 19, 2011 at 21:09

Kad 4 cetvrtina pocne igraju ko da im je ovo jedna od prvih pro tekma

Reply
milos нов 19, 2011 at 20:58

Popovici nam nisu potrebni, i bez njih bi imali ovakve rezultate, a Cvekovic i Nedovic nam trunu na klupi.

Reply
miki нов 19, 2011 at 20:42

Realno, sa ovom ekipom nemamo sta da trazimo u aba ligi. Da je Mile Ili eventualno sto posto spreman i da je tu Vuk Radivojevic jos bi i mogli do neke sredine ali ovako bas tesko! Svima je jasno da nam trebaju 2-3 igraca tipa morison ili slicni, ali ocigledno je da za to niti ima para a niti dobre volje.

Reply
falkone нов 19, 2011 at 21:00

Reklo bi se da je Varda taj koji se plasio za bezbednost.To je glavni problem naseg kk i fk sto igraci imaju mucne rastanke sa klubom i nikada ne zele da se vrate, a onda se ta prica rasiri i kod drugih igraca, pa nece kod nas.Istina je teska ali je istina.Covic je simbolicno placao igrace u FMP-u tako da verujem da je ostao i dalje tvrd, sto je takodje problem.Sve u svemu imidz se gradi tesko, a lako gubi.Da ne pricam o tome ako bih slucajno poneo bubanj u Pionior na mec ABA lige da mi isti oduzeli nazovi pravi navijaci , a plus bih dobio i batine.Strasno je sve to oko naseg kk i fk.Sve manje je tu sporta.

Reply
Marko CZBG нов 19, 2011 at 20:41

Доведи Смиљанића и Димића из ФМП-а, пробај да тражиш Кешеља од Дуде јер греје клупу у Олимпијакосу који се распада, док би Жигерановић сигурно дошао из Борца… Морисон-колико је добар у нападу толико је још два пута гори у одбрани, напад му некад не иде али одбрана му никако не иде!
И због чега не игра Немања НЕДОВИЋ?

Reply
delija86 нов 19, 2011 at 21:14

Odlican drugi deo komentara

Reply
zoki pivce нов 19, 2011 at 22:17

zasto odlican samo drugi deo komentara.ja sam za ceo komentar.

Reply
zoki pivce нов 19, 2011 at 22:20

dokle cemo da se delimo,zasto samo drugt deo komentara,po meni je ok ceo komentar.

Reply
Šeša нов 19, 2011 at 20:35

Objektivno i realno.. Dodaću, nažalost..

Reply
jo нов 19, 2011 at 20:33

pesicu odlazi stetocino….

Reply
Миле нов 19, 2011 at 21:15

Jo idi da kopas kanale i mani se pracenja i komentarisanja basketa

Reply
spiridon_kopicl нов 20, 2011 at 00:05

Jo idi u magacin,zaduži Hilti i ne silazi sa skele dok sve ne oštemaš.Posle se javi Bajri tesaru za raspored.

Reply

Leave a Comment