Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Крстичић: Прва титула најдража, једва чекам прославу против Чукаричког

Црвена звезда је освојила седму узастопну титулу, а симболика лежи и у Ненаду Крстичићу, фудбалеру који је претходне сезоне носио магични број 7. Популарни Нена је окачио копачке о клин, али је увек уз вољену Звезду и радо се присећа незаборавних прослава титула.

Пре свега желим да честитам мом клубу, управи, шефу, играчима и навијачима на освојеној седмој узастопној титулу. Драго ми је што сам био део екипе која је започела низ, као и што је наш шеф Милоје сада део тога и што ће имати прилику да освоји рекордну, четврту узастопну дуплу круну. Све је почело од њега, тако да заслужује и овај рекорд. Што се прославе тиче не сумњам у наше навијаче, увек нам приреде спектакл за памћење и знам да це тако бити и овог пута. Позвао бих све наше навијаче да дођу 25. маја на стадион, као и да пруже подршку нашим момцима, који су то заслужили, а затим да славимо сви заједно – поручио је Крстичић.

Најдража титула у Звезди му је прва коју је освојио.

Искрено, све освојене титуле су ми драге, али највише памтим ону прву. То је био почетак велике и моћне Звезде – закључио је Крстичић.

The post Крстичић: Прва титула најдража, једва чекам прославу против Чукаричког appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment