Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Звездиних 10 на кадетском првенству Европе

Селектор репрезентације Србије до 17 година, Јован Дамјановић је објавио списак фудбалера који ће нашу репрезентацију представљати на Европском првенству на Кипру, а о начину рада наше Омладинске школе довољно говори чињеница да је укупно 10 играча из Црвене звезде.

На списку је осам фудбалера рођених 2007 године, а то су: Вељко Милосављевић (штопер), Игор Бубања (штопер), Виктор Стојановић (штопер), Вук Рогановић (штопер), Андрија Максимовић (предњи везни), Алекса Василић (предњи везни), Урош Ђорђевић (крилни нападач), Ђорђе Ранковић (крилни нападач), као и двојица млађих: Василије Костов (предњи везни) и Алекса Дамјановић (нападач).

Велика је част представљати Србију на првенству Европе. Играо сам и прошло првенство са годину дана старијом селекцијом, али ћу дати све од себе да сада будемо још бољи и покушамо да освојимо такмичење. Драго ми је што је уз мене, још девет фудбалера који су из Звезде и надам се да ће упркос нашем изостанку у финишу сезоне, и омладинска и кадетска селекција успети да освоји трофеје. Идемо да представљамо Србију на најбољи могући начин – истакао је Милосављевић, трећи најмлађи дебитант у Звездиној историји.

Србија је у групи са Украјином (20. мај од 17), Кипром (23. мај од 19:30) и Чешком (26. мај од 19:30). Најбоље две селекције из групе обезбеђују пласман у четвртину финала.

The post Звездиних 10 на кадетском првенству Европе appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment