Moja Crvena Zvezda
Архива

Gurović:“Duša me boli…“

Milan Gurović ne može da se pomiri sa ovakvim stanjem u KK Crvena zvezda

Debakl protiv Partizana u osmom kolu Jadranske lige i poslednje mesto za koje je Zvezda prikovana u regionalnom takmičenju teško padaju bivšem košarkašu crveno-belih, a sada samo navijaču kluba sa Malog Kalemegdana.

I dok iz aktuelnog rukovodstva Zvezde ističu da je, obzirom na ogromne finansijske probleme, uspeh što se crveno-beli uopšte i takmiče ove sezone u Jadranskoj ligi, Milan Gurović poručuje da ambicija Zvezde uvek mora da bude borba za titulu!

On naglašava da je stanje u kome se Crvena zvezda nalazi nedopustivo i poziva na odgovornost čelnike kluba.

“Vidite i sami na šta sve ovo liči, jad i čemer. Duša me boli, ali za ovakvo stanje postoje odgovorni. Sramno je i nedopustivo da pojedini članovi rukovodstva Zvezde tvrde kako bi uspeh bio opstanak u Jadranskoj ligi. Zvezdu tradicija obavezuje da se bori za titulu. Zašto to sada nije tako treba pitati klupske glavešine“, poručuje Gurović.

On je zatim uz priličnu dozu ironije prozvao generalnog menadžera Zvezde Mirka Pavlovića.

“Zvezda je u pravim rukama i ne treba da brine za budućnost. Vodi je Mirko Pavlović, nekada sjajan košarkaš, osvojio je gomilu trofeja. On sigurno zna šta radi’‘, kaže Gurović u izjavi za “Alo sprint“ i dodaje da je jedina pobeda ove sezone protiv Cibone bila posledica “pospanosti“ Zagrepčana, jer se meč igrao u podne.

Mirko Pavlović nije želeo da odgovara na Gurovićeve izjave.

“Ne pada mi napamet da Milanu Guroviću odgovaram na pitanja. Nemam komentar“, poručio je Pavlović.

Повезане вести