Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Лешњак – За титулу!

Омладинци Црвене звезде имају још један корак до освајања титуле првака Србије, а он неће бити лак јер у последњем колу гостују вечитом ривалу.

Меч против Партизана на програму је у суботу од 11 часова, а наши момци имају два бода више од другопласираног Бродарца који гостује екипи Чукаричког. Тренер омладинаца Црвене звезде Милан Лешњак након завршеног тренинга изнео је своја очекивања пред овај важан меч:

 

— Јесте последња утакмица, јесте дерби, али јој прилазимо као и свакој до сада. За нас су све утакмице овог пролећа, али и током сезоне биле дерби. Надам се да ће момци имати приступ као и на претходним утакмицама и да ће за то бити награђени добрим резултатом. Чујемо да је Партизан вратио неке првотимце са одмора јер им је јако битно да победе, не знам из ког разлога, да ли због себе или Бродарца, нећу да улазим у то. Ипак, нас то не ремети, спремамо се као и за сваки други меч. За мене су ови момци урадили фантастичан посао до сада, показали су одличан фудбал, имамо невероватну гол разлику, невиђену на омладиснким теренима. Испунили су сва моја очекивања и из недеље у недељу сви су могли да виде да Звезда има сјајну перспективу у њима — каже шеф стручног штаба.

 Звездини омладинци су показали у прошлом колу против Чукаричког да знају да се носе са великим утакмицама и пуним трибинама:

— Ја се надам да ће моји играчи опет дати свој максимум, иако се око утакмице ствара велика тензија, не сећам се да је неки меч омладинске лиге био меч виског ризика или шта су већ од овог направили. Ми играмо константно сваку утакмицу, на највишем нивоу, а то што се сад дигла толика прашина не знам како да прокоментаришем. Овако нешто се виђа само у плеј-офу Суперлиге када је борба за титулу сениора. Али ето, вероватно су неке друге ствари скренуле пажњу да буде оволико интересовање за предстојећи дерби закључује Лешњак.

Повезане вести

Leave a Comment