Moja Crvena Zvezda
Архива

Пешић:“Неће бити појачања по сваку цену“

Светислав Пешић

Много буре је донео јучерашњи дан, посебно када је потврђена информација о одласку Адама Морисона са Малог Калемегдана. Душебрижници су једва дочекали да крену са причом о томе како је КК Црвена звезда поново у кризи и како се и ове сезоне понављају одласци најбољих играча. Тешка срца на крају су ипак морали да признају да се у Звезди ништа лоше не дешава, већ је у питању само испуњавање клаузула постојећих уговора.

Са друге стране, сви они којима су црвено-беле боје на срцу, почели су да полемишу о евентуалним појачањима, с`обзиром да је екипу напустио далеко најбољи појединац, а и са њим у тиму резултати нису били очекивани. О нагађањима када су у питању потенцијална појачања, данас се кратко огласио и тренер нашег кошаркашког колектива Светислав Пешић:

– Мислим да никога не треба да доводимо. Највеће појачање је да нас послужи срећа и здравље и да још више радимо. Ту су и неки играчи из Раднички ФМП, које би могли да гурнемо у ватру након паузе. Можда и ангажујемо некога када почне НБА лига, ако се појави играч који стварно може да помогне. Али неће бити појачања по сваку цену.

Повезане вести

16 comments

NOKIA C5-03 нов 30, 2011 at 13:58

BICE BOLJE DACE BOG!!!

Reply
Marko нов 30, 2011 at 10:02

Gospodine Pesicu,zasto se stekate celu sezonu dva igraca niste doveli.Mislim da nam treba amerikanac na poziciji beka-sutera i mozda neki pravi centar, a ne Popovic i nzm ja . To je to od mene,i naravno voleo bi da opstanemo u ligi ako je to ikako moguce.Hvala.

Reply
Iron нов 30, 2011 at 07:16

Mudroseri koji bojkotuju ekipu, koji ne dolaze na utakmice zbog nekih izvanumnih razloga, ti manijakalni čuvari srpstva i procenitelji šta je dovoljno srpsko a šta ne da perestanu da se proseravaju i kritikuju, savetuju i ponižavaju. Marš od Zvezde!

Reply
Dark нов 30, 2011 at 09:27

Svaka cast za komentar! Pravo u centar! Kratko ali je..tacno. 🙂
Inace, kad vec pisem, moram da dodam da nije bilo nikakve klauzule u Morisonovom ugovoru. A ako jeste, kao sto sada kazu, onda je cinjenica da su nas lagali do sada. Naprosto, jedno iskljucuje drugo.
Evo sad neki mediji pisu i da ga trazi Real, a koliko ja znam Real ne igra NBA!
Uzasno me je pogodilo sto je otisao ubedljivo nas najbolji igrac ali me to nece spreciti da i u subotu budem uz Zvezdu protiv Makabija sto preporucujem i ostalim navijacima – komentatorima. Pozdrav i nadam se da se vidimo u Pioniru u subotu u 18h.

Reply
Delija 88 нов 30, 2011 at 03:04

A jel znaju uopste ovi u KK sta je Crvena Zvezda?!Kakva je to institucija, da ne moze da se igra sa njom kako ko pozeli.Pricali ste neke bajke na pocetku sezone,stvaranje mocne Zvezde.Jel ovo ta mocna Zvezda pitam ja vas?Zvezda koja ne moze da pobedi nikog na Balkanu!Dugovi dugovi dugovi pa dobro vratice se, ne moze sve da se vrati za godinu dana mora nesto i da se potrosi.Pod hitno jedan centar,krilni centar i bek-suter!

Reply
Gile delija нов 30, 2011 at 00:10

Pa ne znam da li Kari misli da mozemo nekoga pobediti sa ovim srpskoligaskim igracima. Pa brze se reagovalo prosle sezone a sada se mirno i opusteno posmatra nova sramota i bruka a to letos nije obecavano. Ovde neko nije ZVEZDAS i njega srce ne boli kao nas prave ZVEZDASE. Zalosno da se nista nije promenilo sto i rezultati pokazuju a drugi nam se jos vise smeju.

Reply
Zeljko нов 29, 2011 at 23:43

Pa ako nam ne trebaju pojacanja ne treba nam ni trener.
Pa Uvalin je prosle godine u ovo doba imao bolje rezultate.

Reply
goran нов 30, 2011 at 20:23

ma kakav uvalin…..izvini sto moram da ti kazem u vidu pitanja,ali da li si ti normalan da ga uporedjujes sa pesicem !!!!! uvalin je daleko najgori trener koji je ikada radio u zvezdi,bar od kada ja gledam zvezdu a veruj mi da je to veoma dugo……osim toga posto pominjes proslu sezonu i sadasnju,moram te podsetiti da je zvezda prosle godine bila topovska hrana,i tim koji je sluzio za nabijanje kos-razlike,dok je ove godine stanje drugacije makar po pitanju toga da je zvezda i to sto je izgubila,izgubila na veoma malu razliku i na neizvestan kraj,za razliku od prosle godine…….sto se mene tice imam samo zamerke na to sto su dovedena dva popovica jer smatram da ni jedan,ni drugi nemaju pojma i da bi na njihovo mesto svaki drugi igrac mnogo bolje odigrao na njihoveim pozicijama…..sto se tice morisona meni je bas super sto je otisao,zato sto nije nesto posebno pokazo,i zato sto je u nekoliko utakmica on bio direktni krivac za to sto je zvezda gubila utakmice,sto zbog svojih ishitrenih i glupavih suteva(istrosenih lopti),sto zbog svoje nervozne naravi kada je zbog svoje neke nervoze dobijao tehnicke greske kada je to najmanje trebalo,i kada se lomio rezultat…iskreno mnogo mi se vise dopadao rikardo mars nego ovaj roker……onaj je makar mnogo manje trosio lopti i sutirao je kada bi sebi napravio cistu poziciju za sut,za razliku od ovoga divljaka koji je sutirao odakle je stigao,odakle je trebalo i odakle nije trebalo…….rikardo mars bi bio pravo resenje za nas,mada ne verujem da bi se taj vratio posle onoga sto je doziveo u zvezdi,u smislu isplate nejgovih primanja……

Reply
Marko дец 2, 2011 at 10:19

Eto Gorane,vidi se da ne pratis mnogo zvezdu zadnjih godina zato sto je najgori trener ubedljivo bio Zmago Sagadin,slazem se ja da uvalin nije dobar trener ali nebitno je da li gubimo neizvesne tekme ili sa +15,20 bitno je da gubimo.Pod hitno pojacanja.Hvala.

Reply
Branko нов 29, 2011 at 18:14

Nama treba po jedan igrac na svim pozicijama jer smo truli kao albanski turizam!!!

Reply
uros crazy north нов 29, 2011 at 19:48

Kari jeste sigurno jedan od nasih najvecih trenera…verovatno i najveci … ali i vise je nego ocigledno da on sa ovim sastavom ne moze nista vise od borbe za opstanak,realno prvi put kada je bio imao je Dragicevica,Keselja,Bjelicu,Stevica,Owensa,Robertsa,Marinovica itd…sve su to dobri igraci … nema sta ..a pogledajte sada,jedii igraci vredni pomena su Nedovic,Subotic,Milutinovic,Cvetkovic…mozda Mile Ilic i to je to … stvarno su nam potrebna pojacanja posebno na pleju .. nije da ja sad nesto pametujem .. ali treba nam jedan amerikanac koji je brzi od popovica i koji moze da pogodi za 3 , takodje sada nam treba zamena za Morisona…plasim se,da ako ne stigne neko pojacanje…tesko cemo izgurati ovu sezonu …

Reply
Saša нов 29, 2011 at 18:13

Mislim da grešite Gospodine Pešiću,nama treba plej,bek šuter,nisko krilo i centar.

Reply
Delija 88 нов 29, 2011 at 18:12

A ja se pitam samo kad ce „ZUTI“ da napuste SD Crvena Zvezda ! Unistili su zemlju a polako ali sigurno unistavaju i nasu Zvedu. Za sta se uhvate osusi se.

Reply
strucnjak нов 29, 2011 at 17:49

sumljiv si ti meni ko penal na ivici sesnaesterca! Zajebi to svetsko prvenstvo,oni su ti u dusi! Ja za reprezentaciju ne navijam zbog onog ivkovica samo zbog one izjave da ga u pioniru interesuju samo paradajzove utakmice,niko vise,e pa nek igra sa njima,zato i jesu gde su,a ja cu da slusam sta kazu Milicic,Jaric,Radmanovic,Rakocevic i jos po neki,a oni bi osvojili svet! Ako opet ovaj trulez bude selektor opet cu da bojkotujem rep! Slucajno znam situaciju preko Milicicevog drugara, da skratim!

Reply
strucnjak нов 29, 2011 at 18:28

samo rokajte minuse braco, samo minuse,rekao sam nesto sto tacno znam a vi se dozovite pameti! Sezona po sezona,bilo fudbalu ili kosarci,samo vidite gde smo, nemoj samo da se jednog dana iznenadite „pesic odleprsao“! Covek nije emotivno vezan za ZVEZDU i bas ga zabole i za vase i moje misljenje! Pazi ti to,nisu nam potrebana pojacanja??!! Ma ajd, samo onda nek postoji samo negde neko ime CRVENA ZVEZDA,pa ko ga sisa! Definicija“kradu nam vreme i podhitno nam je potrebna neka politicka promena,koja, nemam pojma,ali ovako ne valja,jel je Zvezda iznad svega“!

Reply
vanja нов 29, 2011 at 23:44

E ajde ti strucnjak pali na SOS kod strucnjaka tegeltije nekako vam je struka bliska.

Reply

Leave a Comment