Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Srnić – Prvi gol za mog sina

Pred meč sa Salcburgom, koji mnogi označavaju utakmicom decenije, fudbaleri Crvene zvezde zabeležili su 15. pobedu u nizu u Superligi. Izabranici Vladana Milojevića savladali su ekipu Čukaričkog rezultatom 2:1.

– Mogli smo bolje da odigramo, imali smo nekoliko šansi koje je trebalo da iskoristimo, ali pobeda je u ovom trenutku najbitnija. Meč sa Čukaričkim došao je posle teške utakmice sa Salcburgom, svi smo više psihički nego fizički bili umorni. Nije bilo lako prebaciti se na susret sa Čukaričkim, ali smo zabeležili zasluženu pobedu – rekao je Srnić.

Pogodak koji je postigao na ovoj utakmici ima posebnu posvetu.
– Ovo je gol za mog sina, prvi pogodak koji sam postigao od kad sam postao otac. Moram da pohvalim Terzića i da mu se zahvalim za fantastičnu asistenciju. Odlično je odigrao čitavu utakmicu. Srećan sam što sam dao gol jer sam imao na prošloj utakmici nekoliko propuštenih prilika, kao i jedan dobar šut na ovoj.

Naše fudbalere u sledeću sredu očekuje revanš meč plej-ofa za Ligu šampiona u Salcburgu.
– U Beogradu smo odigrali dobru utakmicu, oni gotovo da nisu stvorili izglednu šansu. Pokazali smo da su ekipa koja može da se pobedi. Revanš se sigurno neće mnogo razlikovati, tako da smatram da imamo velike šanse za prolazak – zaključio je Srnić. 

Повезане вести

1 comment

окнарб авг 26, 2018 at 15:56

доведите вукановића,игра и крило и нападача.не дозволите да као закарић заврши код гробара,а ти срнићу не одлази док не забијеш гол гробарима у дербију и не освојиш дуплу круну и играш лигу шампиона

Reply

Leave a Comment