Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОсталоХокеј

Дупла победа црвено-белих оклопника

Хокејашки клуб Црвена звезда овог викенда одиграо је два сусрета са екипом Славије из Љубљане у оквиру словеначке ИХЛ лиге. Након учешћа у Континентал купу црвено-бели су се вратили у „домаће“ такмичење и остварили две веома важне победе којима се укључују и у борбу за највиши пласман.

– Субота 27. октобар:
Црвена звезда : Славија Јуниор Љубљана 7:2 (4:0, 2:0, 1:2)

Звездини „оклопници“ су сјајно започели меч и већ после 30 секунди су стигли до предности. Брзи гол је потпуно пореметио гостујућу екипу која још три пута у првој трећини вадила пак из гола.

У другом периоду игре Звезда је постигла још два гола и решила питање победника. До краја меча Славија је успела да постигне два гола, уз још један примљени, и на тај начин ублажи пораз.

Најефикаснији на мечу био је Марко Бркушанин са три постигнута гола, а уписао је и једну асистенцију. Павле Подунавац је уписао гол и две асистенције, а Влачислав Чегринцев по гол и асистенцију.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Митић, Ранковић, Анић (1ас), Анђелковић, Араи, Бркушанин 3 (1ас), Чегринцев 1 (1ас), Даниел (1ас), Драговић, Гаидаш (1ас), Јанковић, Керезовић (1ас), Кулешов, Марковић, Машић, Новаковић, Подунавац 1 (2ас), Сабадош (1ас), Шпањевић, Вукичевић 1, Вуковић, Цвик 1.

– Недеља 28. октобар:
Црвена звезда : Славија Јуниор Љубљана 3:1 (1:1, 1:0, 1:0)

Звездини оклопници су у 15. минуту примили гол, али су до краја прве трећине голом Марка Бркушанина успели да изједначе. На самом крају другог периода Звезда је новим голом Бркушанина преокренула резултат у своју корист, а тријумф наше екипе потврдио је Никола Керезовић након што су црвено-бели имали два играча више на леду.

На овом мечу истакао се Марко Бркушанин са два гола, а одличну партију пружио је и Влачислав Чегринцев који је уписао три асистенције.

ЦРВЕНА ЗВЕЗДА: Ранковић, Васић, Анић, Анђелковић, Араи, Бркушанин 2, Чегринцев (3ас), Даниел, Драговић, Гаидаш (1ас), Јанковић, Керезовић 1, Кулешов, Марковић, Машић, Новаковић, Подунавац (1ас), Сабадош, Шпањевић, Вукичевић, Вуковић, Цвик.

Са ове две победе Црвена звезда је избила на друго место на табели са бодом мање од екипе ЕЦЕ Цеље које има и утакмицу више. Наредног викенда наши хокејаши дочекују Медвешчак.

Повезане вести

Leave a Comment