Moja Crvena Zvezda
Архива

Katnić odigrao svoje u Zvezdi

Dušan Katnić

Talentovani plejmejker Dušan Katnić raskinuo je ugovor sa našim klubom i slobodan je u izboru nove sredine. Katnić je bio nezadovoljan minutažom na poslednjim susretima, kada je trener Uvalin prednost dao supetalentovanom Cvetkoviću, te naravno i Nedoviću, prvom plejmejkeru ekipe, te mu je izađeno u susret i omogućen raskid ugovora.

Obzirom da se Drča vratio u trenažni proces i upisao i prve minute posle povrede, a da je i kapiten Bakić blizu parketa, povratak ove dvojice košarkaša koji takođe uspešno mogu da organizuju igru u potpunosti bi istisnuo Katnića iz ekipe, te je mladi igrač odlučio da je za njega najbolje da napusti klub.

„Sve je kristаlno jаsno. Nаšа očekivаnjа se nisu poklopilа sа njegovim željаmа. U procesu stvаrаnjа ekipe, ovаkve stvаri su normаle i rešаvаju se u hodu. Nаstаvljаmo dаlje sа nаšim projektom u kome temelj čine mlаdi igrаči. Njihov nаpredаk iz mečа u meč je očigledаn, što je nаjboljа potvrdа dа smo nа prаvom putu“, rekаo je za „Žurnal“ Mihajlo Uvalin.

Iako mnogi mediji pokušavaju da od ovog odlaska naprave nešto senzacionalno, te predstave isto kao „veliki gubitak“ za naš klub i veliku nevolju, kao i odlaske Mirkovića, Jelovca i Arnautovića, realnost je u potpunosti drugačija. Pomenuti igrači jednostavno nisu zadovoljili na početku sezone, drugi su se nametnuli i istisnuli ih iz tima, te je odlazak ovih košarkaša bio neminovan. To potvrđuju i dve pobede u poslednje tri utakmice naše ekipe, dok je sa njima u timu Zvezda beležila samo poraze.

Повезане вести