Moja Crvena Zvezda
Најновије

Борха за МЦЗ: Много дугујемо навијачима!

Кристијан Борха
Кристијан Борха

Црвено-бели Колумбијац, Кристијан Борха, данас је спаковао кофере и сутра у поподневним часовима креће пут Бразила на одмор који ће трајати до 10. јануара, када почињу зимске припреме.

Видно је расположен што ће коначно посетити своју породицу и пријатеље, али не крије ни разочарење када је у питању заостатак на табели.
Десет бодова је много. Да смо у дербију дали онај гол из пенала, све би ишло другачијим током, али не кривим Евандра, свима може да се догоди. Иако ће бити много тешко, остајемо у борби за титулу, али је важније да се сконцентришемо на Куп, јер њега морамо да освојимо. Предстоји нам одмор, а затим још напорније тренирање за други део сезоне. Видећемо ко ће доћи, а ко отићи, надам се и Пашековом што ранијем опоравку, јер је одличан и брз играч, али треба имати стрпљења и дати му времена да се уигра, ипак је дуго ван терена.

Борха чврсто верује у напредак екипе…
Роберт Просинечки је велики човек и одличан тренер, невероватно много га поштујем. Не треба да оде, а ни председник клуба, јер ако њих променимо, титула ће бити још даље. Они морају да остану, а ми морамо још јаче да се трудимо, поготово због навијача, стварно никада нисам видео боље и верније од њих. Оно на тренингу пред утакмицу са Војводином ме је одушевило. Мислим да њима дугујемо барем да дамо све од себе да се Звезда врати тамо где припада – каже за сајт МЦЗ један од ретких Звездиних фудбалера који је свестан колико навијаче боли тренутна ситуација у вољеном клубу.

Повезане вести

37 comments

zvezdan дец 12, 2011 at 21:52

Nista ti nama ne dugujes idi ko boga te molimo odakle si doso.Tebi covece treba hiljadu sansi da bi dao jedan gol ma sto puta si mi zivce pokidao.Prosto receno prijatelju moj vise od polovine vas da je DZAJINO vreme{sto se nadam dace uskoro doci}nebi moglo da kosi travu na nasoj MARAKANI a kamoli da nosi dres pvotimca.

Reply
Alex Krycek дец 12, 2011 at 15:38

Аааа, љубави, па ти учиш шпански, па зато причаш с Борхом, вежбаш Колумбијски акценат :П

Reply
1991 дец 12, 2011 at 15:36

Daj bre ne lupajte…Pa sto vi ne igrate kad ste tako dobri…Nema Borha sa kim da igra…Imali smo i igraca koji je dizao Zvezdu na noge,Pavla Ninkova…On je otisao,od tad Zvezda nema pravog igraca za igru…Pa gde je taj MEZENGA „kvalitetan igrac“,treba da ga poguram da bi potrcao nekoliko metara…Sta je sa ostalim igracima…???
Niko ne daje golove,osim ovih stranaca…Ili ako nekoga jednostavno u*ere taj gol….Cadu i Evandro se iz utakmice u utakmicu pokazuju…Igraju sve bolje i bolje…A ovi nasi,daju nekoliko golova i oni su kao dobri igraci…A ne racunate na to da su nas i upropastili „IGRACI“ kao sto je Dusko Tosic,imao je nekoliko dobrih utakmica i svi su ga zavoleli…I posle kad je krenula Zvezda da tone,onda je pocelo,ovaj ne valja,sto su ga uzimali,pogledaj ga…I da dovedu Lukovica,i ostale bolje igrace,sa kime oni da igraju…Nemaju sa kim,jer Brazilci imaju potpuno drugaciji stil igre,dok se naviknu i to,potrebno je vremena…I onaj ko hoce da jede go*** neka jede na face-u…Odakle i gleda statuse o ovim kvalitetnijim igracima…;)))

Reply
kastiljo дец 12, 2011 at 15:09

Dovesti brata Ibrahima Gaja i staviti nekog omladinca tipa Krnete,Cosica da igraju u tandemu…Najbolja kombinacija, sklop mladosti i iskustva,jos ce gospodin Gaj ubiti nekoga za Zvezdu.

Reply
Ryber Palunko дец 12, 2011 at 17:00

Ne valja to brate, ako Gaj skapira da se ovaj naš (drugi) klinac, ne trudi dovoljno, polomiće mu obe noge i zaglaviti robiju!

Reply
zvezda дец 12, 2011 at 15:07

aloooo breeee…nemojte da serete borha je super igrac……

Reply
Saša дец 12, 2011 at 14:49

Njegovu godišnju platu podeliti na 4-5 omladinaca,ima da izgaraju na terenu.

Reply
Brigate дец 12, 2011 at 13:40

Decko gubi se iz Zvezde.. Dobar si momak ali si los igrac.. Kad dobijes loptu,umjesto da je opalis odma ili dodas zakomplikujes je samo tako.. Tako da nemoj se ni vracati kad budes otisao.. Tako ces nam najbolje pomoci..

Reply
veliki pravi Zvezdas дец 12, 2011 at 13:37

Vratit u Brazil Paseka i Mezengu ,sto se tice ostalih stranaca stavit ih na transver listu pod hitno upravo Crvene Zvezde

Reply
lukank дец 12, 2011 at 11:25 Reply
r16 дец 12, 2011 at 11:28

Koji bre mezenga,daj vise ste dosadni s njim covek nista nije pokazao

Reply
Alex Krycek дец 12, 2011 at 14:04

Covek je dao najlepsi gol jos od onog gola Krupnikovica u derbiju 😀

Reply
Djolle дец 12, 2011 at 11:35

Svake novine pišu različito. Po Žurnalu, Mikić ostaje. Ništa meni nije relavantno.

Reply
:) дец 12, 2011 at 11:21

Dobar decko mozda jeste ali ga mnogo tupi na terenu,ima srce ali brate pustite nasu decu ,za njegovu platu mogu se potpisati 3-4 prof ugovora sa talentovanom decom

Reply
Okciots дец 12, 2011 at 11:11

Ostani Borha! Ima covek odredjeni kvalitet, a ima i srce i obraz. Dobar je decko, trudi se maksimalno, i sve to kao stranac. Mi od njega i Laze boljih krila nismo imali poslednjih par godina. Sta vredi sto su Vilotic i Adi bolji igraci od Borhe, kad su kreteni? Jeste se Adi opametio ali ko zna kad ce opet da mu kvrcne u glavi. Vilotic da ne pricam. Bolje da su igrali neki koji ne znaju ali da je atmosfera ok nego ovi koji znaju al ne daju celog sebe Zvezdi. Borha kao stranac daje 100% sebe klubu! A i sami znamo kako smo se opekli vise puta, terajuci strance posle 1 godine, pa oni odu u neki drugi klub i podivljaju. Dajmo coveku sansu kad se vec trudi vise od domacih igraca!

Reply
dejo дец 12, 2011 at 11:07

Pa ovo je strasno.Svaki dan neki novi problem.NESTO MORA da se MENJA

Reply
DNL дец 12, 2011 at 11:04

http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/207103/Paseko-odbio-da-ostane-u-Beogradu-Zvezda-ga-kaznjava
још једна медијска патка , или је истина ?
Борха нема квалитет , за њега се дају велике паре , једино што је , за разлику од осталих странаца ДИСЦИПЛИНОВАН !

Reply
borha out дец 12, 2011 at 10:44

ali koliko ludi ima da misli da nam je borha najbolji igrac to je strasno.Ovaj covek pojma nema on nam je najslabja karika u ekipi, spor je i bezidejan,promasio je nekoliko zicera u 3 derbija.JEDOSTAVNO DALJE OD ZVEZDE

Reply
vlado дец 12, 2011 at 12:12

Ranije smo prepoznali njegov kvalitet u igri ledjima, gradjenju disciplini, istrpjeli neefikasnost ali ove jeseni njegova igra je katastrofa, sto ti kazes najslabija karika, a malo ko to primjecuje. Krene nam napad sa 3-4 tecna pasa i sve stane kad dodje do njega, gnjavi loptu sa bezbroj dodira, krut, sa potpuno pogresnim kretnjama a to nas trener ne prepoznaje. Ne znam da li je problem sto igra vecinom po lijevoj strani. Do derbija na JNA je igrao desno, mozda se ne slaze sa Mikicem (citao si Mikicev intervju). Sve u svemu mogu da razumijem da neko ne zna fudbal ili da se ne uklapa u koncepciju ali da ga trener nikad ne izvodi iz igre to ne shvatam. Mnogo manje smo strpljenja imali za neke kvalitetnije strance Barkos, Georgijev, Draman, Palasios(nije ni ugovor potpisao), koji su imali ime i kad su stigli, i uspjesne karijere kad su otisli.

Reply
Djolle дец 12, 2011 at 10:22

Da želeo da pomogneš – jesi, dobar si dečko, disciplinovan i nisi pravio probleme i zato ti želim sve najbolje u životu i daljoj karijejeri ali ne u Zvezdi. Mnogo si jako dobrih šansi promašio i to u najbitnijim utakmicama, dosta inače retkih dobrih napada je zbog tebe propalo. Samo želja i trud nisu dovoljni za Zvezdu…

Reply
Dalibor дец 12, 2011 at 10:02

Ajde borha idi molim te!

Reply
ChargerNS дец 12, 2011 at 10:02

Duguješ samo jedno, da se ne vraćaš!

Reply
Igor дец 12, 2011 at 09:54

Borha nas kosta 200.000e godisnje, i uopste ne vredi te pare. Za te pare mozemo da dovedemo nekog iz TSL, ili da igraju nasa deca. Pored toga, ne pravi razliku na terenu, vec samo gradi loptu i usporava nas napad… Da nepricam o realizaciji. Mislim da je krajnje vreme da se Borha vrati odakle je dosao.

Reply
Geo дец 12, 2011 at 08:28

Borha,dobar si ti,ali nemas sa kim.Dok si imao Ninkova,desnu stranu smo samo i imali.I dovedose Paceka,on izlomi nogu i opet nemamo levu stranu.Prodadose bekove i ostasmo bez obe…Jebi ga,tako je to,kada se vodi politika prodaj sve sto pokaze da vredi.

Reply
Alex Krycek дец 12, 2011 at 07:56

Ok, ovo je pisano sa mog kompjutera, ali nisam ja pisao (vec neke stetocine) kao jos jedan komentar na temu vezanu za Ozegovica, pisan otprilike u isto vreme kao i ovaj. Zamolio bih admine da obrisu ova dva komentara! Mozda ima jos neki ali nisam nasao. Hvala unapred.

Reply
Neco- Peco дец 12, 2011 at 06:39

covjek ima volju al nema kvalitet, pogotovo za ovu Robijevu formaciju a cementirano mu je mjesto u prvom timu! Ima dobro gradjenje, jak je i ima dobar sut al je spor, cesto komplikuje i ako ga protivnik imalo vise cuva od njega nama nista! Slabo igra glavom sto je hendikep za igraca poput njega! Mislim da ne zadovoljava kriterije, ako nista bar za prvih 11!

Reply
IGGY дец 12, 2011 at 02:21

Ljudi jedini problem je sto mi nemamo dobru klupu,nemamo adekvatne zamene…. Pa konkurencija stvara tim, cist primer je Cadu, cim mu je Dimitrijevic preuzeo mesto u timu Cadu se preporodio… Sve se moze kad se hoce, nadam se da se ovaj put napraviti se dobra selekicija igraca od onih koji ce da ginu na terenu…. A sto se tice Borhe, jeste da nije dokazao da ima mnogo kvaliteta ali bar se trudi, on je uz Micka jedan od najborbenijih igraca u klubu…

Reply
Alex Krycek дец 12, 2011 at 02:49

Eee, da je to jedini problem, kako ti kazes…

Reply
Dzozinjo_91 дец 12, 2011 at 02:16

Ma svi mars iz kluba…Jos imate obraza da dajete izjave…Sve strance podhitno oterat!!! Kostur ekipe mora da cine nasa deca, i da konacno krenemo da pravimo pravu Zvezdu s njima, jer samo oni znaju sta znaci nositi taj sveti dres, i kako treba da se gine za njega, a i ova sezona je svakako izgubljena, pa je idealna je prilika da nasu decu gurnemo u vatru..Malo toga mozemo da izgubimo, a puno da dobijemo…Dosta mi je ovih neznalica sto igraju preko k…., a plus veze nemaju…Da ostanu samo Cosic, Lazovic, Mijailovic i Bajkovic…Ozegovic, braca Srnic, i Krneta da se prikljuce prvom timu i da dobijaju sansu ali da ne bude slucaj kao s Causicem , koji je prikljucen a nije odigrao ni 20 min kad se sve sabere a veliki je potencijal!!…..Dovesti najbolje igrace iz nase lige( Maksimovic, Kostic, Milivojevic i Kasalica) plus pokusati dovesti par kvalitetnih i iskusnih nasih igraca iz inostranstva( Lukovic, Ninkovic, Stepanov, Jankovic) i to je to…AJDE UPRAVOOOOOOOOO, OVO NAM JE POSLEDNJA SANSA DA KRENEMO PRAVIM PUTEM…POZZZ BRACO DELIJE!!!

Reply
MONAKO дец 12, 2011 at 07:28

Mala ispravka u tvom tekstu,,UPRAVA NAPOLJE“.
Po pisanju mislim da si dosta mladji od nas koji smo do ove uprave gledali ZVEZDU a od skoro NEMOCNI kad god igra kod kuce ne znamo da li ce mo da pobedimo ili ….?Jedno smo sigurni da ovaj tim na svakoj utakmici primi go pa posle navrat nanos.Moramo da shvatimo jedno TRENUTNO SE U KLUBU NALAZE TAKVI PROBISVETI -u upravi-koji su doveli -TAKVE POLUFUDBALERE-da se videlo iz aviona da odosmo u ….C.Pljujemo ove predhodne :ne zaboravimo i DJajica su pljuvali,pa Piksija ali ,E TO ALI IM SMETA ONI SU UZIMALI TITULE A ovi nit titule,nit para (PARE SU UZELI DA SE RAZUMEMO OVI IZ SADASNJE UPRAVE GDE SE NEKI PROVLACE KAO vesic,vlahovic VEC DUZE VREME I SA VISE UPRAVA )Zato dok se iz korena sve ne promeni ZALOSNO JE da nas koji gledamo zvezdu 20,30,40, godina A ZNAJ DA NAS IMA STRASNO MNOGO NE ZELIMO DA VISE IDEMO NA UTAKMICE NE ZBOG ZVEZDE VEC MENI NE DOZVOLJAVA MOJ MOZAK DA IDEM TAMO GDE MI U UPRAVI SEDE SELJACI,POLITICARI-dokazani lopovi u svojim strankama-i kojekakvi oterani biznismeni(oterani tj dovedeni iz partizana u ZVEZDU).

Reply
Dzozinjo_91 дец 12, 2011 at 10:49

Sta mene briga dali ces ti da dodjes na stadion ili ne? Svako ko tako razmislja, i ne treba Zvezdi…Ako vec kazes da ima proverenih lopova u klubu, onda treba svim silama da se trudimo da ih uklonimo iz kluba… Dosta ima nedoumica i nije se jos rascistila situacija oko napravljenog duga, ali sve ce izaci na vidilo, i zato necu nikoga pljejem dok se ne dokaze da je kriv….

Reply
Ryber Palunko дец 12, 2011 at 15:01

Džozi, ti da imaš malo više iskustva, znao bi se nikad neće pokazati ko je kriv, Kod nas se nikad ni u čemu nije pokazalo ko je kriv, jer ‘ne diraj me ne diram te’, je u našem društvu, a CZ nije izuzetak, to je osnovn i ejdino pravilo. Uosatlom, nagovještavalo se, kad je ova uprava došla (naravno ništa s imenima, ne daj Bože), da su problemi počeli s Piksijem, da bi potom on i ćčelavi demagog lagano, u kancelariji predsjednika, pripjali šampanjac (kad je Pixi došao u posjetu i da čestita).
A one prve dvije rečenice iz tvog odgovora, mene bi bilo sramota da ih uputim nekom ko voli klub isto koliko i ja.

Reply
Nenad дец 12, 2011 at 01:15

http://www.zurnal.rs/2011/12/11/odzvonilo-kovacevicu-mezengi-petkovicu/index.html
Ako je ovo istina, meni se bas i nedopada, ostaviti Bajkovica, koji je meni simpatican decko, ali on nije dovoljno kvalitetan, koliko je samo puta kiksirao u ovoj polisezoni to je strasno, ostaje i Mikic koji sve vis pokazuje da nije kvalitet dostojan Zvezde, ostaje Dimitrijevic koji je svojim greskama na sredini terena ucestvovao u svakom primljenom golu, p da je pri tome imao samo jednuu asistenciju u celoj polusezini, mozda neko mrzi Evandra ali je on u polusezoni imao 4 asistencije i 5 golova mozda neki mrze i Kadua ali je on imao 3 asistencijei 6 golova, a Dimitrijevic samo jednu asistenziju, pa on ima malo bolji ucinak od Causica koji nije odigrao ni minut, a igraju na istoj poziciji…
Sva sreca pa sam siguran da ovo nije ni blizu istine, jer su ovo pisali amateri iz Zurnala kojima je jedini segment pri pravljenu ovih lista ko je koliko igrao…

Reply
realno, zar ne дец 12, 2011 at 00:37

korektne izjave borhe, bar je samokritican
ja sam za to da ostane on, dobar je igrac, ali ipak nije za krilo, ali setimo se povrede pacheka, da se nije povredio borha bi igrao verovatno spica, dakle borha treba da ostane, nemoj da pravimo greske kao iz 2009 kad smo razocarani svime i svacim oterali i klea i parkera i tomovica prodali i sta sve ne, da oterali smo i trickovskog

ovakve odluke se moraju donositi hladnih glava a ne uzarenih kakvih je bilo dosta nakon meca sa vojvodinom

Reply
nikola дец 12, 2011 at 01:06

Borha: Mislim da njima dugujemo barem da damo sve od sebe da se Zvezda vrati tamo gde pripada.
Nisam te video nesto u subotu na terenu, sto nedade na terenu sve od sebe, nego samo u izjavama se****

Reply
vlado дец 12, 2011 at 12:17

Kao i Bajko, dobar je u izjavama a na terenu nidje nista.

Reply
DNL дец 12, 2011 at 11:31

Борха није за шпица , он промаши оно што нико други не би могао .. Нема осећај за гол , за простор, спор је.
Забоде главу као ној и иде нагонски . Некад му се посрећи , али у већини случајева удари у три противничка играча и упорпасти акције..

Reply

Leave a Comment