Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатКуп СрбијеФудбал

Петковић: „Успех у Купу би нам много значио“

Никола Петковић стигао је у редове црвено – белих у последњим тренуцима летњег прелазног рока, као замена за Душка Тошића који је отишао у Бетис. Као ни претходни пут када је носио дрес клуба за који навија, снажни леви бек није прошао припреме са екипом, па је у ходу морао да се уиграва и тражи форму кроз утакмице.

„Тренирам напорно, без обзира што је тренутно пауза, и индивидуално и са тренером, тако да верујем да ћу се на почетку припрема појавити потпуно спреман. Радујем се тренинзима током јануара и фебруара, јер ће ми ово бити прве припреме са Црвеном звездом. Морамо добро да се спремимо, да се мотивишемо, јер смо јесенас Делијама остали много дужни“, рекао је Петковић који се нада да две полуфиналне утакмице Купа Србије против комшија са друге стране Топчидерског брда, у случају успеха, могу да окрену неке ствари на нашу воденицу.

Сматрам да је боље што са Партизаном играмо у полуфиналу, него, евентуално у финалу. Играју се две утакмице, и самим тим има више простора за успех. Такође ти мечеви су заказани на почетку првенства (21. март и 11. април), и када бисмо савладали вечитог ривала, сигурно бисмо их барем мало уздрмали и по питању мечева у првенству. У сваком случају, током полусезоне играћемо три дербија у којима ћемо се потрудити да бар донекле исправимо досадашње минусе“, закључио је Петковић.

Повезане вести

6 comments

bojan дец 15, 2011 at 19:55

Bice on onj stari Petko posle priprema, samo da ne ode…

Reply
Vlade дец 15, 2011 at 15:55

Zna li ko šta više o Dejanu Jovoljić,msm da se tako zove ’99,nosi 9-ku?

Reply
czv czv czv дец 15, 2011 at 18:40

znam ga licno zivi u Bijeljini i mali je full igrac…msm da je dao najvise golova u svim kategorijama crvene zvezde… 😉

Reply
nele дец 15, 2011 at 14:05

Dobar je Petko, bice jos bolji kad se spremi ocekujem da nam bekovi budu u nastavku sezone puno hitriji…

Reply
fox дец 15, 2011 at 14:03

Jedini koji nije prosao pripreme a ubedljivo je fizicki najspremniji. Posle priprema bice to jedan novi-stari Petko, zivi bili pa videli… videlo se da mu fale samo utakmice kako bi usao u formu.

Reply
Nemanja дец 15, 2011 at 13:55

Svaka mu cast kako je odigrao protiv Smedereva i derbi! Ali mora tako stalno da igra… I corava koka ubode po neko zrno

Reply

Leave a Comment