Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Иванић и званично Звездин

Мирко Иванић ново је појачање Црвене звезде у овом зимском прелазном року.

Офанзивни везиста је са шампионом Србије потписао уговор на три и по године, а приликом доласка у Љутице Богдана није скривао амбицију да у црвено-белом дресу остави запажен траг.

Срећан сам јер сам постао део Црвене звезде. Још сам под утиском, емоције су веома јаке. Дрес који сам задужио представља част и обавезу да се покажем у што бољем светлу. Са нестрпљењем чекам да ми се саиграчи прикључе као и деби у црвено-белом дресу. Надам се да ћемо одличну јесен украсити дуплом круном, а онда поновити излазак на најсјајнију европску позорницу – истакао је Иванић након првог тренинга у црвено-белом.

Сјајни фудбалски архитекта у Звезду је дошао из БАТЕ Борисова и задужио дрес са бројем осам.

Подсетимо, пре Иванића, редове шампиона Србије појачали су Милуновић, Видић, који је прослеђен на позајмицу Земуну, Вулић, Вукановић, Гајић и Јирка, чији је трансфер био још летос озваничен, али је јесењи део провео на позајмици у матичном Спартаку из Трнаве.

Повезане вести

10 comments

Dejo феб 9, 2019 at 00:56

Dobro dosao Mirko u nasu Crvenu Zvezdu pa da pruzas sjajne partije u svakom mecu u Crveno belom dresu inace broj koji si izabrao nosio ga je jedan veliki igrac Vladimir Jugovic tako da ima izuzetnu tezinu

Reply
Hadži Dragan NBG феб 9, 2019 at 07:17

Tako je Dejo, nosi Jugin dres, svetinju.

Reply
ДЕКИ феб 8, 2019 at 14:39

У ЈУНУ РАДОЈУ И ЂУРИЧИЋА

Reply
bily феб 9, 2019 at 11:21

Samo Radoja.

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 8, 2019 at 14:29

nek je sa srecom samo da ne gledam kilavog Cusica

Reply
Hadži Dragan NBG феб 8, 2019 at 17:18

Nek je sa srećom Mirko, verujem u tebe puno. Nesrećni trio S je počeo da se rasipa odlaskom Srnića, još kad bi se rešili i preostale dvojice!!! Znaš brate na koga mislim?

Reply
krvavi zvezdas-DE феб 8, 2019 at 20:34

hahha..znam brate..al tesko da se od njih otkacimo

Reply
Hadži Dragan NBG феб 9, 2019 at 07:15

Što volim kad neznalice lupaju minuse, ali Stojković i Savić su dva ubedljivo najlošija igrača u Zvezdi. Zaboravih da im dodam Čaušića.

Reply
bily феб 9, 2019 at 11:21

Vala bas

Reply
ДЕКИ феб 8, 2019 at 14:13

Дајте још замијену за савића .довести италијана да се уиграва до јуна.Мирко добродошао и да покидаш у дербију асистенцијама и головима

Reply

Leave a Comment