Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеОбавештењаФудбал

Нова црвено-бела апликација доступна звездашима

Црвена звезда је на дан шампионске прославе и последње суперлигашке утакмице ове сезоне спремила велико изненађење за све звездаше.

Од сада можете преузети нову, редизајнирану верзију званичне апликације ФК Црвена звезда и истражите нове функционалности. И даље ћете најбрже и најпоузданије добијати све вести и занимљивости из вољеног клуба, само на још атрактивнији начин. Од нове верзије у први план стављамо најверније чланове, доносимо им ексклузиван садржај и бројне опције које ће им бити доступне када се пријаве у оквиру апликације. Све што је потребно јесте да преузмете нову верзију, пријавите се са својим чланским бројем и истражите следеће опције.

Уз нови „меч центар“ никада више нећете пропустити ниједну утакмицу Црвене звезде – све акције, уживо коментари и најважнији моменти биће ту у оквиру апликације. Такође, од сад имате јединствену приликуда и ви учествујете у креирању садржаја који ће бити у оквиру апликације. Уз коришћење #звездајеживот на својим објавама на друштвеним мрежама постајете део нове секције која вас чека када преузмете апликацију.

Као посебан део у оквиру вести сада је видео галерија у којој ћете пронаћи све најзанимљивије тренутке из вољеног клуба. Сви чланови ће имати могућност да гласају у анкетама и да тако учествују у доношењу одлука. Размењујте мишљења са осталим члановима на вестима, користећи нову и унапређену опцију за коментаре. Укључите обавештења и први сазнајте све нове вести у вези са црвено-белима и не пропустите најзанимљивије акције док пратите уживо утакмицу. Као и до сада, погледајте информације о првом тиму, пратите резултате, табеле, најновије вести, али у потпуно редизајнираној ФК Црвена звезда апликацији.

Верзију за iOS можете преузети ОВДЕ, док је верзија за кориснике андроида доступна ОВДЕ.

 

Повезане вести

1 comment

Ливерпул 24 мај 19, 2019 at 21:47

Зашто нова апликација не може да се скине!?

Reply

Leave a Comment