Moja Crvena Zvezda
ТрансфериФудбал

Калуђер: „Роби рачуна на мене ако останем“

Када и да ли ће уопште Андрија Калуђеровић напустити Црвену звезду ове зиме и даље се не зна. Корејски Инчон је био на путу да добије нашег најбољег стрелца у последњих годину и по дана, међутим до трансфера још није дошло.

„Разговарао сам са тренером Робертом Просинечким о мојој ситуацији, рекао ми је да рачуна на мене за пролеће ако не одем у иностранство, што ме радује“, рекао је Калуђеровић за „Журнал“.

Њему би конкуренција на пролеће у случају останка били Ожеговић, Касалица, Борха и вероватно Трифуновић. Трансфер је и даље у магли.

„Не желим да се оптерећујем. Ја сам играч Звезде и тако се понашам. Припремам се за други део сезоне.“

Повезане вести

26 comments

psihijatar јан 13, 2012 at 12:32

Putuj Selma i ne naginji se kroz prozor …

Reply
Bojan јан 12, 2012 at 16:46

Hvala tebi Andrija za sve, pogotovu za onaj gol stoci u kupu ali brate vrijeme ti je da odes u neki drugi klub! Spor si u pm, nam treba neko brz, jer igramo sa jednim napadacem! Sve najbolje ti zelim u daljoj karijeri ! Zbogom !

Reply
veliki pravi zvezdas јан 12, 2012 at 16:14

Kaludjerovicu hajde idi u Koreju nisi potreban nasoj Crvenoj Zvezdi jer inace nisi igrac za Crvenu Zvezdu vec za neke manje klubove ,putuj igumane u Koreju tamo ce te dobro primit ,taman si igrac Kaludjerovicu za takve lige ponudute ga Japancima

Reply
Branislav јан 12, 2012 at 14:47

Odlazi, kumim te Bogom!

Reply
Branislav јан 12, 2012 at 14:51

….Robi možda računa, ali DELIJE ne računaju na tebe!!!!!!! Dosta nam je onih sa dvije lijeve !

Reply
Бранимир јан 12, 2012 at 22:25

… Кумим те милим Богом.

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) јан 12, 2012 at 14:33

Nikako ne bi voleo da ostanes jer si imao dovoljno vremena da pokazes da znas da igras fudbal a ne samo po nekad da ubodes koji gol.Zvezdi treba efikasan spic koji konstantno trese mreze rivala i koji ucestvuje u igri,zna da predlibla i da asistira.Ovo bi nas vratilo korak unazad jer bi zbog tvoje minutaze ispastali ostali spicevi.Ma bre nisu skauti budale pa da ne primete tvoj „kvalitet“,zato se ubise od interesovanja za spica Zvezde koji pritom ima sasvim solidan ucinak 55 utakmica-30 golova!

Reply
Dark јан 12, 2012 at 13:39

A ja mislio da sam isparanoisao. Jbt koji ruzan san.

Reply
Delija Ar јан 12, 2012 at 12:50

E moji cigani,dok je resetao bilo lepo,a sad kao neka ide ,pa pamti li neko da je ttop strelac wec 3 4 godine.Bolje se zapitajte zasto toliko upotrebljiwix lopti dobija od ewandra,kadua,cawe borxe.

Reply
severna_strana јан 12, 2012 at 13:06

sine, je l to w ima negde kod nas u jeziku? i to x, je l cirilica ili latinica?

Reply
Dark јан 12, 2012 at 13:46

Ja mislim da mu je X promenljiva t.j. nepoznata. Jbg, možda je u matematičkoj priči. 🙂

Reply
Momcina јан 12, 2012 at 13:46

Колико бих се само срамотио да пишем као ти,не знам шта бих радио од срамоте…

Reply
Milan јан 12, 2012 at 12:44

E ,nemoj molim te ,dosta si mi ti pojeo zivaca ,ajd sad kad te lepo molim idi tamo u Koreju ,gde vec , i jedi malo njima zivce !
Imamo tri za klasu bolja spica od tebe ,srecno u daljoj karijeri i hvala ti za svaki gol sto si dao i one bezbroj sto si promasio ,a pritom je ‘kriv’ vezni red sto ti nisi dao vise golova 😉

Reply
kole јан 12, 2012 at 12:38

Ako cemo da menjamo formaciju onda moze da pruzi bolje igre,sto je i radio kada smo igrali sa 2 napadaca. Jednostavno takav je tip napadaca,ili ga ja tako vidim.

Reply
Zvezdas Rijeka јан 12, 2012 at 16:29

Ma kakva formacija jbt, dovedi drugoligaškog napadača i on će od 20 zicera 7-8 da ubode protiv bsk-a i javora…
Andrija je jednostavno loš igrač, on ne zna da pređe igrača, nema nikakvu fintu, dribling, brzinu, ne zna s loptom da se uputi trkom prema golu bez da uspori ili zapne ili mu ne ode u aut i što je takođe ogroman minus, nula fudbalska inteligencija, čovjek prati napad minut između 2 igrača i ne prati nikako da ne bude u ofsajdu, totalni promašaj…
Sudjelovanje u igri nula bodova, udarac nula bodova….sta vise da pricamo….dao je golove jer je igrao puno i to je to..da je igrao bilo ko drugi toliko utakmica u Zvezvi, protiv koje se vecina ekipa brani bunkerom dao bi takodje dosta golova….njegove igracke kvalitete su izuzetno slabe i nama treba igrac koji je brz, koji je pokretljiv i koji zna s loptom…
Hvala mu na svemu ali nama treba bolji..
Ako se ne proda, ne smeta mi da je tu i dalje u protokolu i nek se bori za svoju poziciju jer klub ipak racuna od njega na neke pare, ali ako bude forsiran kao prvi spic onda je to dokaz da nesto gadno smrdi i ocekujem da Robi s tim izadje u javnost, jer sta nam onda vrijede i sva pojacanja i podmladjivanje ekipe ako i dalje mafija sa strane utice na izbor igraca za utakmice…
Nadam se da grijesim !!

Reply
Djape јан 12, 2012 at 11:45

Treba da ostane. Imam osecaj da nije dao zavrsnu rec u Zvezdi. Na leto nek ide.. Nije on uopste toliko los igrac koliko ga mi pljujemo. Naravno, nije klasa koja je potrebna Zvezdi, ali ne zavaravajte se da je npr. Kasalica kvalitetniji igrac od njega, isti su, verujte.

Reply
fratria1389 јан 12, 2012 at 11:54

A sta ce ti ove polusezone majke ti, da popunjava mesto i da zbog forsiranja njega (iskljucivo zbog prodaje) zauzima mesto drugom napadacu koji treba da se razigrava..nije on toliko los i ja kazem , ali za vojvodinu rad ofk, to su klubovi u kojima bi on mogao da igra.

Reply
Djape јан 12, 2012 at 12:05

Kome da popunjava mesto? Kasalici? Nemoj da me shvatis pogresno, nemam nista protiv momka, ali kvalitet ove dvojice je isti, videces i sam kad krene prolecni deo sezone. Kod nas kada neko da 5 golova u prventstvu odmah je apostrofiran kao ‘pojacanje’. Pa i taj Kasalica i taj Kaludjer obojica daju golove u Slobodi i Radu, a kad dodju u Zvezdu tesko im ide, iz prostog razloga sto NISU KLASA. Seti se Jevtica, isti klinac ko i ovi, klasican JSL igrac, u Zvezdi se ne vidi a onda ode u neku Kinu i izreseta boga oca. Plasim se da ne bude ono za par meseci „Kaludjer havarise u Koreji“ po novinama. Ako ga sad prodamo moramo da trazimo novog napadaca, jer svakako da nije dovoljno ovo sto imamo, zasto bismo sad to radili? Neka ga ostave do leta, mozda i ubode nesto pa ode negde u Evropu (naravno slabiji klub) za neki kes koji barem nije, u najmanju ruku, sramotan.

Reply
fratroia1389 јан 12, 2012 at 12:20

Ozegovicu, pa i Kasalici. Ne znam kako ti pratis fudbal tj fudbalere ali uporedjujuci ova dva igraca kao bivsi fudbaler mogu ti reci da Kasalica ima sut sa distance sto ovaj nema, znatno je jaci, moze cak i da pretrci nekog, sto Kaludjer nikako ne moze. Zna da povuce igraca dva za sobom i ostavi prazan prostor, stvori sansu drugom, AK nista od toga ne moze. E sad AK ima osecaj za gol to stoji, i to mu je jedini kvalitet,Ali ima ga i Kasalica.
E sad on ne bi njemu zauzimao mesto, RP ce forsirati i Kasalicu, ali bi Ozeg dobijao mnogo manje vremena u igri ako je kaludjer tu. I ne zavaravaj se da moze otici u jaci klub, ipak ti jaci klubovi imaju dobru skauting sluzbu.
P.S. Ako si slusao RP na prozivci u slucaju da ode AK postoji mogucnost da dovedemo jos jednog napadaca, ja licno mislim da ovaj Asamoa nije nesto tj da je los i ne bih voleo da on dodje, bolje je da igra Trifunovic, po meni on ima mnogo vise kvaliteta. Sa kasalicom i trifunovicem u napadu imao bi ko da skoci, jos samo da ima i ko da centrira i bili bi dobri i u vazduhu…

Reply
Djape јан 12, 2012 at 12:26

Slazem se u potpunosti za Trifketa. Meni je on bolji od obojice navedenih, treba mu svakako dati sansu. Ozegovic ce sansu dobijati na kasicicu, ipak je on sedamnaestogodisnje dete. Svakako ga treba ubacivati, apsolutna sam pristalica mladih i talentovanih igraca u Zvezdi, pogotovo ako su iz nase skole.. Ali ne znam, imam neki osecaj da ako Kaludjer ostane, dace par bitnih golova, ne znam zasto.

delije 1989 јан 12, 2012 at 11:43

sta ce nam ovaj ………. veze nema da igra….. on je davao golove al protiv onih raspalih a protiv malo jacih nistaa……… ne trebas nam ni zasta, mi imamo kasalicu trifunovica ozegovica sta ces nam ti

Reply
CzvBoys јан 12, 2012 at 11:37

Ožegović isti Runi…ali isti !!

Reply
Igor јан 12, 2012 at 11:31

Jos nam samo to fali. Ajde, uvalite ga nekome!!!

Reply
Miki Delija јан 12, 2012 at 11:21

Pa naravno da racuna na tebe kada te mukico niko nece.Kada je pogazio rec sto se tice Vilotica i Adija sto ne bi isto uradio u vezi Kadua,tebe….

Reply
Alex Krycek јан 12, 2012 at 10:48

Pali brate, dosta smo te trpeli! Donosio si nam radost golovima u zadnjim minutima, ali nemaš ono što treba za Zvezdu…

Reply
ko јан 12, 2012 at 10:20

Racuno na tebe ili ne MI CEKAMO OZEGA U prvih 11!!

Reply

Leave a Comment