Moja Crvena Zvezda
КошаркаМлађе категорије

Пола репрезентације Звездина деца!

Црвена звезда располаже изузетно даровитим јуниорским тимом. О томе су небројано пута говорили многи истакнути тренери, а највише свакако Светислав Пешић.

Доказ за све то је и последњи допис који је на адресу КК Црвене звезда стигао из Куће кошарке.Наиме, за контролне тренинге јуниорске реперезентације (1994. и 1995. годиште) који ће се одржати у Београду 23. и 24. јануара на списку од 20 имена налази се чак деветорица момака из црвено-белог дреса.

Прилику да се тренеру Дејану Мијатовићу за предстојеће Европско првенство наметну за дрес са државним грбом имаће: Брано Ђукановић, Марко Гудурић, Ђорђе Каплановић, Никола Ребић, Душан Ристић, Марко Тејић, Никола Чворовић, Никола Јанковић и Огњен Добрић.

Генерација 1994. и 1995. годиште у Звезди се развија под сталним надзором шефа стручног штаба Светислава Пешића. Популарни Кари управо је у уторак посетио један тренинг јуниора и био задовољан виђеним.

„Веома сам задовољан како ови момци напредују. Указао сам им на ситне корекције које би требало да направе, али нема сумње да се ради о талентованој генерацији“.

Српској У-18 репрезентацији у августу предстоји шампионат Европе у Литванији и Летонији.

Повезане вести

10 comments

Aleksandar јан 18, 2012 at 23:01

Ljudi, ako neko od vas moze da dodje do Pesica ili Covica, ili bilo koga ko se pita u Zvezdi, u Rumi trenira strasan talenat, Mirko Knezevic. Rodjen je 1993 godine, zivi u Putincima, trenutno se oporavlja od operacije ligamenata, u martu pocinje sa normalnim treninzima. Visok je 197, moze da igra na pozicijama 2 i 3, veoma je brz, zakucava, dribla, razbija trojke 😀 Isao je sa mnom u osnovnu, verujte, nasu osnovnu skolu je sam doveo do okruznog takmicenja, a onda su nas sudije uskratile za republicko. Ako jedan igrac moze dovesti skolu sa sela skoro do republickog takmicenja u kosarci, onda je jasno da je to talenat. Zvezdi bi sigurno znacio ovakav trojkas, a verujem da bi Pesic od njega napravio stub reprezentacije. Najvaznije je da je on veliki Zvezdas, pa bi se sigurno borio kao lav. Ajde molim vas, potrudite se, mogli bismo nasoj Zvezdi dovesti mozda buduceg velikog igraca. U svakom slucaju, nista ne mozemo da izgubimo 🙂

Reply
Aleksandar јан 18, 2012 at 23:16

Da ne zaboravim, trenira u KK „Ruma“ 🙂

Reply
aaa јан 19, 2012 at 00:46

A to ti je verovatno burazer ili sin ???

Reply
Aleksandar јан 19, 2012 at 11:50

To mi je komsija 😉 A zar je bitno da li je meni nesto, valjda je bitno da Zvezda dobije igraca?! Zato kazem, ako bi mogao neko iz Zvezde da dodje do Rume, na neki trening, utakmicu, neka pogleda kako igra, po meni bi on imao mesta u Zvezdi. Lepo kazem, ne mozemo nista da izgubimo…

Reply
Alex Krycek јан 18, 2012 at 20:01

Колко је црн овај на слици :Д

Reply
Delija032 јан 18, 2012 at 17:54

Al će Čovke da ih unovči,pošto je njegov bunar(fmp) presušio!!!!!!

Reply
Delija032 јан 18, 2012 at 18:36

U svakom slučaju da dodam da m je drago zbog svega napisanog ali i žalim što nemamo zdrav klub pa da sa njima uzivamo u pobedama nad velikim,ovako ćemo da ih gledamo do 20e tj. dok dotični ne skine kajmak!!! A,da li je ovo laž ili ne i da li je ovo normalno ili ne ocenite sami,samo vidite ko nas je ovde doveo,izjava sa mozart sporta!!!!!!!!!!

Smenjeni trener Partizana je otkrio i da su prošle godine u januaru fudbaleri iz Gane Prins Tejgo i Dominik Adija došli u Partizan posredstvom nekadašnjeg člana UO Crvene zvezde Marka Miškovića, sina našeg poznatog biznismena Miroslava Miškovića, a sve u dogovoru sa predsednikom crno-belih Draganom Đurićem.

„Za Adiju i Tejga može da potvrdi Albert Nađ, bio je sa mnom. Đurić je insistirao da moraju da dođu dva igrača, jer ga je Marko Mišković zvao. Ne znam koji su odnosi Miškovića i Đurića. Pitao sam se zar je moguće da nam igrače dovodi čovek koji je nekada bio u Upravnom odboru Zvezde? Rekao sam pedsedniče ne može oba igrača, opet je bio Nađ tu, sa tim što sam ja bio za Tejga, želeo sam da on dođe. I ja i Nađ smo insistirali da ne dođu obojica, ali predsednik je rekao da je Marko Mišković doveo ta dva igrača. Morate Đurića da pitate zašto su došli obojica. Da se razumemo, neka dovede Mišković 10 igrača ako su u službi sistema i struke. Ko ne voli dobrog igrača? Ostavimo emocije po strani i njegovo navijačko opredeljenje, ali niko ne može da utiče na to da ja ne napravim tim kakav želim. Hvala Tejgu za lepe trenutke i golove, posebno one u derbijima“.

Reply
Stefan Vranje јан 18, 2012 at 17:24

Nikola Jankovic Vranjanac 😀

Reply
fiste јан 18, 2012 at 19:51

Znam ja mu se padam stric. 😀

Reply
delija86 јан 18, 2012 at 16:32

Bravo za decu 🙂

Reply

Leave a Comment