Moja Crvena Zvezda
Домаћи шампионатФудбал

Основан клуб навијача и у Крушевцу

У уторак 17. јануара у крушевачкој сали Дома синдиката пред више од 500 делегата, односно чланова Црвене звезде, основан је клуб навијача нашег клуба. Тако су после Бачке Паланке, Шапца и Краљева и Крушевљани добили свој навијачки дом. За председника новооснованог клуба изабран је Драган Ђорђевић, док је функција Генералног секретара поверена Николи Ракићу.

Оснивачка скупштина отпочела је минутом ћутања у помен преминулом Миљану Миљанићу, а међу присутнима између осталих били су и шеф стручног штаба Роберт Просинечки, његов саиграч и домаћин из Лазаревог града Драгиша Бинић, као и првотимци Никола Микић, Филип Младеновић, Лука Миливојевић и Марко Перовић. Присутнима се пригодним говором обратио портпарол Марко Николовски, док је о значају чланства, клубовима навијача и важности предстојећих избора у најтрофејнијем српском клубу говорио члан Правне комисије београдског клуба Филип Матковић. Тешко је описати одушевљење и овације код присутних када се у сали појавио Роби, а готово да нико од њих није пропустио прилику да се слика и размени по коју реч са Великим Жутим. По завршетку официјелног дела, уследило је дружење Звездаша у једном од крушевачких ресторана.

Повезане вести

16 comments

MILAN KG јан 18, 2012 at 15:56

hahaha znaci blizu je cim je na drini 😉

Reply
Zvezdas јан 19, 2012 at 00:25

HOCEMO I KLUB NAVIJACA U VALJEVU!!! VALJEVO JE CELO CRVENO BELO!

Reply
Nele јан 18, 2012 at 15:50

Mislim da bi se trebalo osnovati i klub navijaca u Sarajevu, ima nas braco punoo bas punoo… Zivela Zvezda

Reply
MILAN KG јан 18, 2012 at 14:57

jel asamoa stigao konacno?

Reply
Vlada Tosic јан 18, 2012 at 15:10

Ушао је у Србију у току дана али слабо напредује уз Дрину… 🙂

Reply
Raka Delija јан 18, 2012 at 15:37

Asamoa će se pridružiti pripremama ekipe u Crnoj Gori
http://www.zurnal.rs/2012/01/18/natanijel-asamoa-stize-pravo-u-becice/index.html

Reply
Shmickey јан 18, 2012 at 14:49

Nadam se uskorom otvaranju Red Star Shopa i u Nisu…. Sramota da toliki grad nema Red Star Shop. Mi u stvari imamo neku prodavnicu zvezdinih stvari koja nije oficijalni shop nego je drzi privatnik a taj isti privatnik drzi i Patlidzan shop koji se nalazi preko puta nazovi Red Star shopa!?

Reply
Vlada Tosic јан 18, 2012 at 15:11

Нема друже шопа ни у НС па опет ником ништа… Мада претпостављам да код нас нема због сланинара а код вас због мераклија или је тако нешто у питању…

Reply
rille83 јан 18, 2012 at 15:24

I jamislim da je to problem,tako ce biti i sa uzicem i sa kragujevcem kao i ns i nis a i banja luci jer verovatno se gleda bezbednosna procena pa tako da ko zna kada ce pomenuti gradovi videti i red star shopove i klubove navijaca.
P.S. Malo pre se raspravljam sa likom a uvezi krusevca,inace on je iz kg-a i ja mu kazem vidimo s euskoro u kg a on meni budi siguran da nece dugo trajati. Eto sta reci,umesto i oni nesto tako da rade,oni sputavaju druge,verovatno zato sto znaju da niko drugi osim nas u regionu ne moze da fprsira ovakve projekte.

Reply
S.P јан 18, 2012 at 13:35

Навијачи Црвене звезде су, наводно, досад добијали новац од клуба за све своје потребе, али то никад није било пријављено, било је све „испод жита,” о томе се тако причало, а Стојковић сад хоће да и ту врсту плаћања уведе у легалне токове:

– Клуб без навијача није клуб. Црвена звезда има армију навијача који је воле и подржавају. Од њих тражим само стрпљење при формирању тима. А резултати ће доћи. Трудићу се да наш однос буде заснован на великом међусобном уважавању. Нећу да им се удварам, а од њих не тражим да ми се удварају. То мора да буде чист однос пријатеља, чак и више од тога, рекао бих чак најрођенијих, јер сви ми у Звезди смо једна породица, једна партија, један покрет. Не знам и не желим да погађам како су навијачи раније добијали финансијску помоћ од клуба за све своје потребе, али знам да ће ова врста помоћи навијачима бити легализована. Навијачи ће отворити свој рачун на који ћемо им, уз поштовање могућности клуба, уплаћивати одређене суме новца за припреме свих њихових акција, декора, реквизита, путовања…

Konferencija za novinare Stojkovica (zvanican sajt):

Поједини медији су често говорили о наводним привилегијама које навијачи Црвене звезде имају од стране клуба. На ту тему Стојковић каже:

«Никаквих привилегија нема, нити су навијачи тражили било какве привилегије. Летос смо имали два или три састанка где смо разговарали и они нису тражили никакве привилегије. Они сами себе финансирају. Оно што мене чини задовољним је њихово навијање и подршка на свим утакмицама. Њихова подршка је немерљива и мислим да постоји добар однос између клуба и навијача. Свима нам је у интересу да Звезда на крају сезоне освоји титулу».

Reply
S.P јан 18, 2012 at 13:38

Za simpatizere koji nazivaju navijace placenicima,a velicaju Piksija i dizu ga u nebesa,a nemaju pojma o zivotu..Simpatizeri napunite istok i zapad pa se onda javljajte,,

Reply
Miki ns јан 18, 2012 at 14:24

@S.P Da budem jos precizniji tekst si kopirao sa sajta Delije net-forum-navijacke price-duh zvezdastva strana 84 post “generalstab“

Reply
S.P јан 18, 2012 at 18:43

Decko necija izjava se ne moze smisliti nego samo prenjeti,Generalstab je takodje kopirao izjavu Piksija.Stvarno nisam u stanju da smislim izjavu u ime Piksija tako da razmisli malo prije nego sto ostavis komentar…Meni ne treba neciji nalog da nesto postavim,

Reply
Miki ns јан 18, 2012 at 14:09

@S.P Kopirao si tekst “generalstaba“ sa sajta Delije.net-forum-navijacke price-poslednja strana-http://www.delije.net/forum/viewtopic.php?t=9332&postdays=0&postorder=asc&start=1245 Probaj ubuduce nesto svoje i nemoj ovde da dolazis po nicijem nalogu. Sta ti treba o vaj copy-paste ? Zar nisi u stanju da nesto i sam smislis ?

Reply
rille83 јан 18, 2012 at 13:08

Kada osvajamo KG,NS,BL,UE,NIS,SD…???
Mislim,mi smo to odavno osvojili ali kada cemo ozvaniciti?

Reply
smederevo јан 18, 2012 at 14:09

Cekamo Smederevo svi 🙂

Reply

Leave a Comment