Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеПрипремеФудбал

Симић: „Постали смо агресивнија екипа“

Пријатељски мечеви служе да би се испробале разне варијанте за наставак сезоне, па је и недељни реми против Цеља (1:1) за Црвену звезду ушао у ред оних које су имале сврхом, тврди Вељко Симић, наш крилни фудбалер који је одиграо свих 90 минута.

Квалитетан, добар противник, веома компактна словеначка екипа и на крају 1:1. Хтели смо да победимо, нисмо успели али није сада резултат примаран. Желели смо да се добро истрчимо и припремимо за оно што нас очекује у наставку сезоне. Темпо рада на припремама је јако висок, прилично смо уморни што се видело на неким тренуцима на утакмици али то је све некако планирано и очекивано у овом периоду – уверава Симић.

Идеје тренера Дејана Станковића играчи су сјајно прихватили али понекад не функцонише све како се очекује.

Сваки тренер доноси нешто ново, нешто своје. Станковић је унео неке своје замисли, новине, мислим да смо агресивнија екипа, имамо неке нове шаблоне кад је у питању игра. Поготово, када имамо лопту у поседу. Треба времена да се све то скоцка, али верујем да ће све то бити јако добро.

Симић је на припремама у Белеку променио више позиција. Играо је и левог бека, па на обе крилне позиције…

Морамо да се навикавамо на друге позиције у односу на оне које смо навикли да играмо, да у сваком моменту будемо спремни да реагујемо и одговоримо захтевима. На крају крајева, припреме и служе за то да испробамо разне формације, разне позиције како би се на крају свега издефинисало шта је то најбоље за такмичарске утакмице. Очекујем да из дана у дан наставимо да напредујемо, да дижемо ниво како игре, тако и на физичком плану.

Не сумња изданак Звездине школе да ће наш клуб први проћи кроз циљ у Суперлиги.

Бићемо концентрисани, ићи ћемо утакмицу по утакмицу, корак по корак. Желимо добро да стартујемо на Бановом брду и како првенство буде одмицало очекујем да освојим титулу и да коначно подигнемо пехар купа – каже Симић.

Фудбалери Црвене звезде данас су имали слободан дан, већ сутра их очекује нови дрил тренера Дејана Станковића, а у среду нови меч против Дунајске Стреде.

The post Симић: Постали смо агресивнија екипа appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

NULA OSAMNAEST феб 5, 2020 at 02:48

a gde je bila agresivnost kad je najvise trebala ???? 0:3 0:4: 0:5 0:6

Reply
Dejo феб 4, 2020 at 21:29

Od tebe Simicu se vise ocekuje u dresu nase Crvene Zvezde

Reply

Leave a Comment