Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКуп СрбијеНајновијеФудбал

Жреб четвртфинала Купа Србије у среду 13. маја

Супер лига Србије у фудбалу за сезону 2019/20 наставља се 30. маја. Као што је већ речено нашим фудбалерима у преостала четири сусрета неопходна су свега два бода како би стигли до треће узастопне шампионске титуле. Сходно томе у наредном периоду сви у клубу ће бити усмерени и ка другом домаћем такмичењу – Купу Србије. Велика жеља како навијача, тако и играча и стручног штаба је да се након дугих осам година трофеј намењен победнику најмасовнијег домаћег такмичења врати у витрине на стадиону „Рајко Митић“.

Црвена звезда је у прве две рунде куп такмичења савладала екипу Трепче из Косовске Митровице резултатом 8:0, да би у осмини финала на нашем највећем стадиону савладали и шабачку Мачву минималним резултатом 1:0, а стрелац тог поготка био је Ричмонд Боаћи. У среду 13. маја у просторијама Фудбалског савеза Србије биће обављен жреб за четвртфинале националног куп такмичења. Фудбалери Црвене звезде налазе се у првом, повлашћеном шеширу заједно са екипама Партизана, нишког Радничког и Младости из Лучана. У другом шеширу налазиће се екипе које су потенцијални противници пуленима тренера Дејана Станковића, а то су новосадска Војводина, Чукарички, Радник из Сурдулице и екипа Инђије.

Мечеви четвртфинала Купа Србије на програму су 3. јуна, седам дана касније биће одиграна полуфинална рунда, док је велико финале планирано за 24. јун када ће се и званично окончати такмичарска сезона 2019/20.

Повезане вести

Leave a Comment