Moja Crvena Zvezda
ВажноНајновијеФудбал

Крстовић: Остварила ми се велика жеља

Постигао је Никола Крстовић свој дебитантски погодак у дресу Црвене звезде и прославио га на веома емотиван начин. Млади, корпулентни нападач не крије да је имао велику жељу за голом, као и да верује да може још боље.

Још једна убедљива и заслужена победа. Све што смо се договорили у свлачионици испоштовали смо на терену. Пружили смо максимум и то је донело резултат. Од првог минута кренули смо у напад на гол домаћина, док се екипа Мачве концентрисала на контра нападе. Међутим, ми смо се питали током читавог меча, било је још прилика, али битно је да овако наставимо. Верујем да игра коју Станковић жели да наметне долази до изражаја – нагласио је Крстовић.

Млади играчи су силно мотивисани ушли у утакмицу са Мачвом што је и донело резултат.

Жеља је велика, како у мом случају тако и за цео тим. Ово је моја прва утакмица коју сам почео као стартер откако је тренер Дејан Станковић. Имао сам силну жељу да постигнем погодак. То се и остварило, још једном сам постигао погодак, али је он поништен. Идемо да радимо још јаче и боље, јер нас очекују нови изазови – подвукао је млади нападач Црвене звезде, Никола Крстовић.

The post Крстовић: Остварила ми се велика жеља appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment