Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звезда ТВ | Владари зеленог поља

Пред вама је нова епизода серијала Звезда ТВ у којој ћете имати прилику да видите како су се наши момци снашли и забавили на сликању, али и како изгледа прослава голова изабраника Дејана Станковића.

Црвено–бели момци стартовали су одлично у новој сезони и остварили четири везане победе. Како би представљање наших играча на свакој утакмици изгледало што спектакуларније, организовали смо снимање за семафор. Одлично су се снашли играчи Црвене звезде и у овој улози, а наша камера испратила је њихов сваки покрет током снимања.

Прослава гола је нешто што издваја сваког играча, управо због тога смо одлучили да сваки играч нашег клуба покаже по чему је препознатљив у гифовима који ће навијачима Црвене звезде бити на располагању у наредном периоду. Сјајно су се забавили црвено-бели на снимању и још једном показали да за њих не постоји задатак који не могу да испуне. Како је изгледало сликање и снимање за нову сезону, али и ко се најбоље снашао пред камерама имаћете прилику да чујете од Немање Милуновића, Радована Панкова, Душана Јованчића и капитена Милана Борјана.

The post Звезда ТВ | Владари зеленог поља appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment