Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Томане: „Без страха, бићемо бољи“

Човек одлуке у утакмици у Тирани Антонио Томане није крио задовољство због чињенице да се управо његовим голом Звезда пласирала у даљи ток квалификација. Звездин Португалац напомиње да не могу утакмице увек лако да се добијају, као и да је веома важно да у трећем колу квалификација Звезда игра на свом стадиону.

Драго ми је што сам био у прилици да решим меч и донесем клубу веома важну победу. Увек сам ту за Црвену звезду, у сваком мечу дајем све од себе како би читав тим изгледао најбоље. Имао сам успоне и падове, али увек радим за екипу. Наравно, значи ми што је управо мој гол одлучио победника, али је то резултат тимског рада – нагласио је Томане.

Звездин Португалац истиче да је нормално да екипа има лош дан, али да тим не запоставља однос према игри, као и да црвено-бели увелико раде на томе да буду још бољи.

– Свесни смо чињенице да синоћ нисмо били на нивоу, бар не оном који се од нас очекује. Међутим, стално се трудимо, радимо да будем што бољи. Наравно, увек се деси слабији меч, не могу увек утакмице да се лако добијају. Не запостављамо однос према игри, али једноставно се деси да нам није дан. Најбитније је да смо прошли даље, јер је то најважније у квалификацијама. Разговарали смо после меча, радимо на томе да будемо што бољи већ од наредног изазова, нарочито у Европи. Чуо сам да је ово 14. дуел у квалификацијама који успешно пролазимо, а 10. у Лиги шампиона. То јасно говори о карактеру и квалитету нашег тима, који сигурно има снаге да се издигне и пружи још боље партије у наставку и зато се надам да ће навијачи остати уз нас.

Црвена звезда је сазнала имена потенцијалних ривала у трећем колу квалификација за Лигу шампиона. Неће бити нимало лако екипи Дејана Станковића, а Томане истиче да је веома важно Звезда игра на свом стадиону, као и да верује да ће наставити да тресе мреже.

Потрудићу се да ћу голгетерски низ наставити и у првенству. Чека нас тежак меч против ТСЦ-а у недељу, а потом и жреб за треће коло квалификација. Пошто смо сазнали имена потенцијалних ривала веома је важно да наш клуб буде домаћин приликом жреба и надам се да ће тако и бити. То нама много значи, јер на нашој Маракани, иако нема навијача, увек дајемо више. Такође, пријаће нам пауза како би се одморили, али и припремили за оно што нас очекује у наставку – подвукао је Томане.

После одиграног целокупног другог кола квалификација за Лигу шампиона, Звезда је сазнала имена потенцијалних ривала у трећој рунди, а то су: Динамо Брест (Белорусија), Омонија (Кипар), Ференцварош (Мађарска), Мидтјиланд (Данска), Молде (Норвешка).

The post Томане: Без страха, бићемо бољи appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment