Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДруги пишуНајновијеФудбал

Звезда ТВ | Бакула

Нова епизода серијала Звезда ТВ посвећена је Звездином лаву, момку који је симбол Звездиних успеха, великом борцу који је прегурао две повреде у црвено-белом дресу и вратио се још јачи. Ово је прича о Бранку Јовичићу.

“Ретки су фудбалери који имају такво срце”, речи су садашњег тренера Црвене звезде Дејана Станковића о нашем Бакули. У утакмици против Спартака Бранко Јовичић је одиграо последње минуте у дресу Црвене звезде. Са много емоција напустио је своју Маракану, место на ком је исписао златне странице наше историје.

После три изузетно успешне сезоне Бакула је напустио црвено-беле редове. За Звезда ТВ је, са много емоција, говорио о незаборавним тренуцима у црвено-белом дресу. Присетио се какав је био почетак још 2017. године, какав је осећај ући у Лигу шампиона са вољеним клубом два пута заредом, као и освојити три узастопне титуле првака.

Имао је Јовичић поруку и за своје доскорашње саиграче, као и за навијаче који су га неизмерно волели. Цео разговор са нашим Бакулом, као и његове најбоље тренутке погледајте у новој епизоди Звезда ТВ-а.

The post Звезда ТВ | Бакула appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment