Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноДомаћи шампионатНајновијеФудбал

Гајић: „Мирне главе на заслужени одмор“

Десни бек нашег тима Милан Гајић изнео је прве утиске по завршетку утакмице 10. кола Суперлиге Србије коју су изабраници Дејана Станковића одиграли против екипе Напретка и савладали тим из Крушевца резултатом 3:0 пред репрезентативну паузу.

Најбитније је да смо други циклус у овој сезони затворили победом. Осетио се умор на терену после изузетно тешке утакмице коју смо одиграли на Кипру, међутим прикупили смо довољно енергије како бисмо приказали добру игру и остварили и десету везану победу у првенству. Циљ је постигнут, уписали смо нова три бода, без примљеног гола и мирне главе одлазимо на заслужени одмор – истакао је Милан Гајић.

Фудбалери Црвене звезде уписали су и десету везану победу у првенству од почетка сезоне али и успели да сачувају мрежу нашег тима, а Милан Гајић није крио задовољство због те чињенице.

– Много нам значи што смо успели још једном ове сезоне да сачувамо нашу мрежу. Веома је битан тај податак, поготово играчима који играју у одбрани. Увек се трудимо да држимо линију, радује што смо у томе успели на већини утакмица, примили смо само три гола од почетка првенства, верујем да ћемо у наставку сезоне приказивати још боље партије.

Изабранике Дејана Станковића очекује репрезентивна пауза, а на терен се враћају 17. октобра када ће одмерити снаге са вечитим ривалом.

Пријаће нам одмор, одиграли смо доста утакмица у претходном периоду. Имаћемо пар дана да предахнемо, а онда се окрећемо трећем делу првенства и припремама за вечити дерби и европску утакмицу – подвукао је Милан Гајић.

The post Гајић: Мирне главе на заслужени одмор appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Marko Komandant окт 5, 2020 at 17:42

Prijaće ti odmor, a nisi odigrao 5 utakmica celih?! U zimskom prelaznom roku i desni i levi bek novi- za ovo metla!

Reply

Leave a Comment