Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Звездаши у хуманитарној мисији

Фудбалски клуб Црвена звезда још једном је показао на делу друштвену одговорност, а првотимци нашег клуба поред фудбалских квалитета које из утакмице у утакмицу приказују на терену, показали су и људску величину прикупвши помоћ за угрожене у поплавама које су задесиле Ариље јуна месеца.

Капитен црвено-белих Милан Борјан у име екипе посетио је данас град Ариље и уручио помоћ коју су играчи прикупили у претходном периоду. Поклоњена су четири француска лежаја и пет кревета за децу, али и постељина и јастуци. Како би донација била употпуњена наш клуб је за малишане припремио ђачку опрему, која ће им додатно улепшати школску годину која је недавно почела.

Црвено-бели момци на челу са капитеном Миланом Борјаном увек се труде да пруже помоћ онима којима је најпотребнија. Изабраници Дејана Станковића прикупили су новчана средства, а идеја за једну овакву акцију потекла је управо од нашег капитена и реализована у сарадњи са клубом. Први слободан тренутак између обавеза у клубу Милан Борјан искористио је како би целокупну донацију доставио Црвеном крсту Ариља.

Фудбалери Црвене звезде су одлучили да сваки месец помогну људима којима је помоћ најпотребнија. Овог пута наша донација је намењена Црвеном крсту Ариље, тачније породицама које су остале без домова. Постоји доста породица којима је помоћ и више него потребна, из тог разлога бих позвао све звездаша који су у прилици да донирају у складу са својим могућностима. Много пута смо показали да смо велики људи, нека тако буде и овог пута – поручио је капитен црвено-белих, Милан Борјан.

Породице које су претрпеле највећу штету имале су прилику да се упознају са Миланом Борјаном, због чега нису криле задовољство. Неизмерну захвалност упутили су како играчима тако и Фудбалском клубу Црвена звезда за сваку врсту помоћи и подршке. Грађани Ариља пожелели су срећу нашим првотимцима у наставку сезоне, али и пуне трибуне стадиона “Рајко Митић” када за то буде постојала могућност.

Фудбалски клуб Црвена звезда и првотимци наставиће и у наредном периоду са хуманитарним радом уз жељу да усреће што већи број људи којима је помоћ најпотребнија.

The post Звездаши у хуманитарној мисији appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment