Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаКонференције за медијеНајновијеФудбал

Милошевић: „Из меча излазимо са три бода и још квалитетнији“

Помоћни тренер нашег клуба Небојша Милошевић који је и овога пута успешно на клупи заменио шефа стручног штаба Дејана Станковића изјавио је да су црвено-бели показали карактер у сусрету са белгијском екипом.

– „Показали смо карактер, борбу, вољни моменат, одбранили се кад је требало. Сјајна утакмица, поново смо порасли као група. Излазимо из ње са додатна три бода и још квалитетнији. Знали смо да ће бити веома захтевна утакмица и пресрећни смо са нова три бода“ – рекао је Милошевић.

Звезда је победила Гент у Београду са 2:1 и тако остварила други тријумф у три утакмице групе „Л“ УЕФА Лиге Европe.

– „Озбиљан корак ка другој фази, али још није готово. треба да се одморимо и спремимо за следеће три утакмице. Желимо да презимимо у Европи. Имамо свој циљ и стремимо ка њему“ – казао је помоћни тренер Звезде.

Милошевић је водио екипу и у другој утакмици у којој је остварена победа, уместо суспендованог првог тренера Дејана Станковића.

– „Ја сам најмање битан у овом тренутку“ – навео је Милошевић. – „Недостајао нам је Станковић, да будемо још квалитетнији када треба да преломимо утакмицу, да будемо стабилнији, концентрисанији, да преузмемо контролу. Уверен сам да је он апсолутно задовољан исходом, односом и учинком.“

По његовим речима, утакмица са Гентом је била „веома стресна и захтевна“.

– „Терен, противник који има моторичку моћ да користи брзину, транзицију, са много лажних кретања… Правили су много проблема. Имали смо припремљене планове А, Б и Ц. Направили смо корекције на полувремену како би неутралисали њихове квалитете.“

Он је навео да Гент није изненадио његов тим и да је белгијски клуб био потцењен у медијима, али да га Звезда није потценила.

Звезда има шест бодова, три мање од Хофенхајма, три више од Слована, а шест од последњепласираног Гента.

Црвено-бели ће у наредном колу гостовати Генту у Белгији за три недеље.

(извор/фото: zurnal.rs)

Повезане вести

Leave a Comment