Moja Crvena Zvezda
ПрипремеФудбал

Мирић: „Показаћу свој квалитет“

Марко Мирић
Марко Мирић
Марко Мирић

Полако али сигурно Марко Мирић, Звездино појачање из Спартака, хвата ритам у Анталији. После почетног привикавања у Будви Мирић оставља утисак некога ко је потпуно постао део црвено-беле екипе, а и некога ко ће Роберту Просинечком на пролеће бити од велике користи.

– Хватам ритам екипе, на терену и ван њега. Уклапам се, као и све новајлије. Мислим да ћу врло брзо бити још бољи и да ћу показати сав свој квалитет. То ми је и циљ. Желим да оправдам Звездин дрес и да покажем да сам га итекако заслужио. Сада је прошла она почетна трема која је нормална кад се промени клуб, посебно кад дођеш у највећи на овим просторима – каже Мирић.

Мирић истиче да је промену у начину рада поднео добро али да још није спреман за 90 минута у истом, јаком ритму.

Ради се много јаче и другачије него што сам навикао. Пре свега је конкуренција велика и то појачава рад на тренинзима и то је заиста добро за сваког играча. Мислим да се тако најбоље напредује. Захтеви су другачији, али свестан сам да само радом, квалитетом и добрим понашањем могу у најбољих 11. Тренутно сам спреман за 60 минута јаког ритма, али ту је и велика група играча која је на 90 минута, чини ми се. Пролеће ћемо дочекати спремни сигурно – каже Марко Мирић.

Све је већи акценат на уигравању екипе и на утакмицама.

Лопта полако преузима примат на тренинзима и то нас све радује. Сигурно је да ће Црвена звезда на пролеће имати јаку екипу и дугачку клупу. Лично, једва чекам Маракану и да осетим ту атмосферу о којој сам слушао или је доживео из другог дреса. Сада ћу ја имати ветар у леђа.

Да подсетимо, Звезда у 16. колу дочекује Спартак, Мирићев претходни клуб. Ко зна, можда и Мирић дочека деби против некадашњих другова.

Повезане вести

5 comments

Zvezdas феб 8, 2012 at 16:41

Nemas ti Miricu pojma

Reply
Zvezdomanija(f.Haker) феб 8, 2012 at 15:39

Nije nemoguce da igrac od koga se vecina ne nada necemu velikom bljesne i iznenadi nas sve dobrom igrom i golovima.Ja bi to voleo i zato pruzam podrsku svakom igracu da trenira maximalno jer ce mu se to sigurno isplatiti a time ce i klub profitirati.Napred Zvezdo

Reply
veliki pravi Zvezdas феб 8, 2012 at 12:42

Samo naprijed Miricu imas ti taj osecaj za gol ,zelimo u Crvenoj Zvezdi da ih sto vise das Miricu u domacem prvenstvu i evropi

Reply
nemanja феб 8, 2012 at 12:41

Dobar je Miric! 🙂

Reply
Vracarac феб 8, 2012 at 12:04

Napred.Ti imas kvalitet, samo dodaj volju i malo bolje nanisani, pratio sam te, ima precki i stativa, ali za tvoj potencijal moglo bi vise golova! Kidaj !!!

Reply

Leave a Comment