Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноНајновијеФудбал

Звезда ТВ | Постављамо стандарде, обарамо рекорде

У новој епизоди серијала Звезда ТВ, имате прилику да погледате како је изгледао јучерашњи меч Црвене звезде против Слована у Либерецу.

Обезбедили су фудбалери нашег тима и пре овог, последњег, шестог кола групне фазе Лиге Европе пролазак у шеснаестину финала. Ипак, синоћњим ремијем, Црвена звезда је освојила историјски 11 бод, што ниједном другом српском клубу није пошло за руком да учини у групној фази било ког европског такмичења.

Милан Борјан се изједначио са Владимиром Петровићем Пижоном на листи Звездиних фудбалера који су одиграли највише утакмица у европским такмичењима у црвено-белом дресу – 50.

Ел Фарду Бен је одиграо 108. меч за Црвену звезду и постао странац са највише одиграних утакмица за наш клуб. Претекао је Мичела Доналда који је 107 пута обукао црвено-бели дрес.

Оборени су бројни рекорди синоћ, али ћете у новој епизоди Звезда ТВ-а, бити у прилици да погледате полазак играча за Либерец и долазак у Чешку, занимљиве детаље са утакмице, ватромет, снимке из свлачионице, као и славље у аутобусу.

Уживајте!

The post Звезда ТВ | Постављамо стандарде, обарамо рекорде appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment