Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноМлађе категоријеНајновијеФудбал

Најава преноса и распоред утакмица млађих селекција

Полусезона за омладинску селекцију Црвене звезде, као и развојни тим нашег клуба је завршена, док ће кадети у недељу од 12 часова одиграти последњи такмичарски дуел у јесењем делу сезоне, а директан пренос тог меча очекује вас на Звезда Кидс каналу и Звезда ТВ-у.

Кадетска селекција нашег клуба ће у недељу од 12 часова гостовати екипи Младости. Изабраници Николе Митића ће овим, претходно одложеним дуелом затворити први део сезоне. Тренутно наши бисери заузимају четврту позицију на табели Кадетске лиге Србије, а овај дуел биће одлична прилика за нова три бода пред паузу која следи. Очекивања од овог меча изнео је Мирко Николашевић, најбољи стрелац нашег тима, који је од почетка сезоне 15 пута затресао мрежу ривала:

Радили смо одлично и имали довољно времена да се припремимо за овај дуел. У Лучане идемо по нова три бода, како бисмо први део сезоне завршили на одличан начин. Мислим да ћемо доминирати у игри и да ћемо реализовати све шансе, занима нас само победа. Голови ми много значе за самопоуздање, надам се да ће их бити што више. Чињеница да сам први стрелац екипе ме радује, међутим нећу се ту зауставити, увек сам жељан голова, али исто тако се веома радујем погоцима мојих саиграча – истакао је Мирко Николашевић.

РАСПОРЕД УТАКМИЦА:

Субота, 8 часова, петлићи – Црвена звезда – Петлић

Субота, 8 часова, 10ПР – Црвена звезда – Душановац

Субота, 9 часова, 11ПР – Црвена звезда – ИМТ

Субота, 9 часова, 12ПР – Црвена звезда 1 – Црвена звезда 2

Субота, 10 часова, млађи пионири – Црвена звезда 1 – Црвена звезда 2

Субота, 10 часова, пионири – Графичар – Црвенака Каћ

Субота, 13 часова, млађи кадетиПР – Црвена звезда – Пролетер

Недеља, 12 часова, кадети – Младост – Црвена звезда, ЗВЕЗДА ТВ И ЗВЕЗДА КИДС

The post Најава преноса и распоред утакмица млађих селекција appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment