Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноЕвропска такмичењаНајновијеФудбал

Звезда на Милан!

Жребом у Ниону одређени су парови шеснаестине финала Европа Лиге.

Црвена звезда је добила противника у наредној фази Лиге Европе! У фебруару 2021. године, Црвена звезда ће у двомечу покушати да буде боља од екипе Милана! Биће ово пети и шести сусрет српског и италијанског клуба у званичним европским такмичењима!

Екипа Милана је била учесник Лиге Европе, а групну фазу су завршили на првом месту групе Х са 13 освојених бодова, испред Лила, Спарте из Прага и Селтика.

Домаћин прве утакмице биће Црвена звезда и то 18. фебруара, а реванш је заказан за среду, 25. фебруара.

The post Звезда на Милан! appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

2 comments

окнарб дец 14, 2020 at 18:38

гОРЕ БИ ПРОШЛИ ДА СМО ДОБИЛИ тОТЕНХЕМ.ОВАКО ДАЈЕМ 20 ПОСТО ШАНСЕ.МИЛАН ЈЕСТЕ АПСОЛУТНИ ФАВОРИТ,АЛИ НАДАМ СЕ ДА ЋЕ МО СЕ ПОЈАЧАТИ СА 5 КВАЛИТЕТНИХ ПОЈАЧАЊА ЈЕР НЕ САМО ЗА ДЕЛ ПРОТИВ МИЛАНА ДА БУДЕМО КОЛИКО ТОЛИКО ДОСТОЈАН РИВАЛ ВЕЋ И ЗА НАРЕДНЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ ЗА ЛИГУ ШАПИОНА.НАМА ТРЕБАЈУ ОСИМ ИГРАЧА У ОДБРАНИ И ЦЕНТРАЛНИ ВЕЗНИ КОЈИ ЈЕ ЈАК НА ЛОПТИ ,ЧВРСТ У ДУЕЛ ИГРИ ЈЕР САМ ВИДЈЕО ДА КАНФА И ПЕТРОВИЋ ЛАКО ГУБЕ ЛОПТУ ,А ТО ЕКИПА КАО МИЛАН И СДРУГЕ ЈАКЕ ЕКИПЕ ЗНАЈУ ИСКОРИСТИТИ .ПРОТИВ ЊИХ ЈЕ ДОВОЉНО ДА ПОПУСТИШ 5 МИН,ЊИМА ЋЕ СУДИЈА ПРИЗНАТИ И ГОЛ НА ГРАНИЦИ ОФСАЈДА.НАДАМ СЕ ДА ЋЕ ДЕКИ ВИ СТРУЧНИ ШТАБВЕЋ САДА РАЗМАТРАТИ О ЈАКИМ ДУЕЛИМА НА ПРИПРЕМАМА ,А НЕ ДА ИГРАМО ПРОИТИВ СЛОВЕНАЧКИХ И АУСТРИЈСКИХ КЛУБОВА ИЗ ДРУГИХ ЛИГА.УСМЈЕРИО БИ СВЕ НА ДОВОЂЕЊЕ РАДОЊИЋА

Reply
krvavi zvezdas-DE дец 14, 2020 at 17:52

bruka..svi klubovi sanjali da nas izvuku da bi se izivljavali

Reply

Leave a Comment