Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Од рођења мог – Поделили смо пакетиће и на Новом Београду

Јединствена акција “Од рођења мог” настављена је другог дана ове седмице, а представници Црвене звезде данас су посетили бебе рођене у 2020. години на београдској општини Нови Београд и поделили новогодишње пакетиће које је наш клуб припремио у сарадњи са ексклузивним бетинг партнером “Моцарт”.

Док изабраници Дејана Станковића полако завршавају обавезе у јесењем делу сезоне, наш клуб иде у корак са њиховим напорним радом и успесима, те је ова акција и по томе јединствена. Пошто је познато да се љубав према црвено-белој боји јавља у детињству, из примера малишана које смо данас посетили може се видети да је нераскидива веза нашег клуба и навијача ствар кућног васпитања.

Родитељи малишана такође нису крили задовољство због пажње коју им је вољени клуб указао, и сви су нас дочекали са великим осмехом, а током обиласка једне од највећих општина нашег главног града наилазили смо и на феноменалне реакције пролазника. Као друштвено-одговорна организација Црвена звезда жели да да пример другима, а нарочито пошто су у питању деца која, заслугама својих родитеља, постају најмлађи чланови клуба, а то је најбољи начин да се створи нераскидива веза између малишана и црвено-беле боје.

Црвена звезда ће у наредним данима наставити поделу новогодишњих пакетића и обилазити осим Београда и остале градове широм Србије у жељи да свим малишанима достави поклоне које је Црвена звезда припремила за њих. Наш клуб још једном је показао да мисли на све своје чланове, укључујући и бебе рођене у 2020. години, које ће у будућности представљати велику подршку нашем клубу на стадиону “Рајко Митић”.

 

The post Од рођења мог – Поделили смо пакетиће и на Новом Београду appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

1 comment

Mare дец 16, 2020 at 18:51

Terza deda mraz, Toza Božić bata…

Reply

Leave a Comment