Moja Crvena Zvezda
FeaturedVažne vestiВажноКлупска дешавањаНајновијеФудбал

Марко Бошковић – Звездин повереник из Мајнхајма у Немачкој

Звезда креће да шири своју „мрежу“ чланства и по Немачкој, с обзиром да је све више навијача нашег клуба почело да и на тај начин показује приврженост клубу и црвено-белој боји.

У првој тури приступања, 140 људи се учланило у Црвену звезду, а амбиције су свакако много веће, с тога је ангажован Марко Бошковић из Мајнхајма као повереник за Немачку.

Свима нама звездашима је част да будемо део нашег клуба, иако нисмо често у прилици да долазимо на стадион, међутим, љубав према Црвеној звезди је огромна. Имам велику жељу да помогнем клубу за који навијам читав живот, с тога сам се се и ангажовао у том смислу. Надам се да је ово само почетак, да ће број наших чланова из Немачке константно расти, а самим тим и звездашка популарност у овој земљи. Циљ ми је такође и да унапредим пословање Црвене звезде у Западној и Централној Европи -рекао је Бошковић.

Бити члан Црвене звезде је ствар кућног васпитања и један од најбољих показатеља привржености клубу. Љубав се показује делима, а бити део црвено-беле породице је част и привилегија. Уколико се још увек нисте учланили у клуб за који навијате, право је време да то учините.

Буди део Звезде и учлани се у клуб!

 

The post Марко Бошковић – Звездин повереник из Мајнхајма у Немачкој appeared first on СД Црвена звезда.

Текст на сајту СД

Повезане вести

Leave a Comment